Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gilldor

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Gilldor

  1. Είμαι εκτός έδρας αυτή τη στιγμή! Σε δύο μέρες θα σου στείλω pm με ό,τι έχω. Μόνο μία ερώτηση. το γαρμπιλομπετόν θα πέσει η έχει μπει ήδη;
  2. Οι έρευνες είναι σωστές αλλά εμένα προσωπικά δεν με πείθει το τι κάνουν στην Γερμανία την στιγμή που το μεγαλύτερο εργοστάσιό τους παράγει διογκωμένη. Άρα μεγάλη ζήτηση μικρό το κόστος μεταφοράς καλύτερη τιμή καταναλωτή. Επιπλέον, ενώ στην Γερμανία "πιάνουν" πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δεν έχουν την διαφορά θερμοκρασίας που συναντά η Ελλάδα ακόμη και τον χειμώνα με +20 το μεσημέρι και υπό το μηδέν το βράδυ. Οι ανάγκες της Ελλάδας είναι διαφορετικές από τις βόρειες χώρες. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το μέλλον των εξωτερικών θερμομονώσεων είναι υλικά όπως το ξυλόμαλλο (woodwool) και ο υαλοβάμβακας με τα (μ) τους να παίζουν από 2,0-5,0 και 1,0-1,5 αντίστοιχα, την στιγμή που η διογκωμένη ξεκινάει από 30-80 αν είναι γραφιτούχα και την εξηλασμένη να τερματίζει τα κοντέρ από 80-250. Το θέμα είναι αν σε δει ο πελάτης να "ντύνεις" με κουβέρτα το σπίτι του θα σε πάρει με τις πέτρες. Ενώ η Ελλάδα είναι έτοιμη και γνωρίζει τα νέα υλικά ο Έλληνας καταναλωτής θα του πάρει αρκετό καιρό για να συμβαδίσει με την τεχνολογία. Το πρώτο βήμα, πάντως, να στραφεί στην εξωτερική θερμομόνωση θριάμβευσε εξ' αιτίας του εξ οικονομώ.
  3. Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει 2 πράγματα: Ποιος είναι ο νόμος που περιγράφει την σωστή έκδοση κοινοχρήστων και τις υποχρεώσεις του διαχειριστή ώστε να υπάρχει διαφάνεια. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βγάζει τα κοινόχρηστα σωστά η καλύτερα να μπω στην διαδικασία να παίξω με το excel και να κάνω κατι δικό μου; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Δυστυχώς είσαι υποχρεωμένος να τους αφήνεις. Όπως επίσης και στους κοινόχρηστους χώρους του υπογείου. Ένα σύνηθες παράδειγμα είναι στην ύπαρξη ηλιακού δεν έχω λεφτά να κάνει την συντήρηση συνεργείο και θα την κάνω μόνος μου. Εκεί δεν μπορείς να του πεις τπτ. Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις έχουν όλοι ίδια δικαιώματα όπως και υποχρεώσεις.
  5. Κάτι λέγανε για δημιουργία ενός τούνελ που θα συνδέει την Τρίπολη με το Άστρος Κυνουρίας. Η χαρά ήταν μέγιστη. Όλοι πιστέψαμε στην δημιουργία μετρό στην Αρκαδία. Τελικά ήταν πρόβλεψη ακραίων καιρικών φαινομένων. Όταν το τσουναμι περάσει το Αρτεμίσιο να ανοίξουμε την τάπα! Να ζήσει η πρόβλεψη να την χαιρόμαστε!!!!!!!
  6. Μήπως ξέρει κάποιος αν το Εξοικονομώ κατ' Οίκον 2 θα έχει τις ίδιες απαιτήσεις και προϋποθέσεις με το Εξοικονομώ κατ' Οίκον 1; Προκαταβολικά ευχαριστώ πολύ!
  7. Αγαπητέ statik, Το θέμα με την Πατητή Τσιμεντοκονία, που για χάρη συντομίας από εδώ και πέρα θα την χρησιμοποιώ ως Π.Τ., με απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό. Μετά από επαφή μου με εταιρίες αλλά και συνεργεία που ειδικεύονται στην Π.Τ. έχω να αναφέρω τα ακόλουθα: Είναι ιδανική για οποιαδήποτε επιφάνεια εκτός από piloti (το πρόβλημα με την piloti είναι οι ροδιές που θα αφήνουν πάνω στην τσιμεντοκονία τα λάστιχα, χαρακτηριστικά σε ερώτηση για την Π.Τ. στην piloti μου, απάντησαν: "μην το κάνεις θα βαρεθείς να είσαι με μια σφουγκαρίστρα στο χέρι"). Σημαντικό ρόλο παίζει το υπόστρωμα της Π.Τ.. Αν γίνει η στρώση του υποστρώματος σε ιδανικές για τον κατασκευαστή συνθήκες τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.(στην δική σου περίπτωση φρόντισε τις ρύσεις) Η Π.Τ. έχει να κάνει με μία λεπτή στρώση του υλικού πάνω στην επιφάνεια. Γι΄ αυτό και όλοι θα σου πούνε δεν φταίει το υλικό το υπόστρωμα είχε πρόβλημα. Για τα νερά δεν θα έχεις κανένα θέμα. Η Π.Τ. μπαίνει σε μπάνια και κουζίνες αντί για πλακάκι.( προσπάθησε να είσαι απο πάνω όταν θα γίνονται οι ρύσεις γιατί σε μια πιθανή αστοχία π.χ. λακούβα θα έχεις θέμα με τα άλατα) Η Π.Τ. δεν χαράζεται εύκολα. (Το τσέκαρα με τα κλειδιά μου και για υπόστρωμα είχε τσιμεντοσανίδα). Γενικά εγώ είμαι ευχαριστημένος από αντοχές αλλά 2 συμβουλές έχω να σου δώσω Πάρε πιστοποιημένο συνεργείο για την συγκεκριμένη δουλειά. Αν δεν βρεις το σωστό συνεργείο είναι πεταμένα λεφτά. Δώσε βάση και στο υπόστρωμα(επίσης συνεργεία και υλικά). Ο,τι και αν είναι αυτό γιατί το στοιχείο που θα καλύψεις είναι οριζόντιο. Εν κατακλείδι, αν ήμουν στην θέση σου θα το τολμούσα με μία προϋπόθεση ο προμηθευτής και το συνεργείο να μου έδειχναν δουλειές τους. Ένα είναι σίγουρο το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο. Ελπίζω να σε βοήθησα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.