Μετάβαση στο περιεχόμενο

denso

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

481 profile views

denso's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχει εκπονήσει κάποιος μελέτη βάσει της Υ.Α. 130414/2019 (ΦΕΚ 4825/Β` 24.12.2019) ? Δεν κατάφερα να βρω έστω και ένα υπόδειγμα.
  2. Καλό θα ήτανε να τοποθετείται στην επιστροφή ο κυκλοφορητής για τη μακροζωία του.
  3. Καλημέρα σε όλους. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Πρόκειται να εγκαταστήσω μία δεξαμενή υγραερίου 500 λίτρα σε μονοκατοικία. Μου είπαν από την εταιρεία που την κατασκευάζει ότι δεν χρειάζεται αδειοδότηση μιας και είναι <500 λίτρα ο όγκος του υγραερίου που αποθηκεύεται. Ισχύει κάτι τέτοιο?
  4. Βρήκες άκρη φαντάζομαι.. .. Εμένα μόλις πατάω τον σταυρό δεν μου ανοίγει νέο έργο και μου εμφανίζει σφάλμα... ..
  5. Σε περίπτωση που το σύστημα δεν επιτρέπει τη δημιουργία νέου έργου που μπορώ να απευθυνθώ? Έχω 2 μέρες και δεν ξέρω τι να κάνω. Πήγα και στο περιφερειακό τμήμα ανατολικής στερεάς αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμία παρόμια περίπτωση?
  6. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά πληρώνω κάτι στο τεε? (επειδή μου έβγαλε και 3,07 για εισφορές) τι κάνω μετά? (είναι το πρώτο μου) Κάνω κατάθεση στην τράπεζα?
  7. Σε εν επιθ. διαμερίσματος 29 τ.μ. μου έβγαλε το σύστημα αμοιβή 150 + φπα=186. Από εκεί και πέρα τι γίνεται που εγώ συμφώνησα με τον πελάτη 100+φπα?
  8. Μα το λέει ξεκάθαρα και συγκεκριμένα ''στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται''.. .. ..
  9. Καλησπέρες στην κοινότητα!!! Είμαι νέος Μηχ/γος Μηχ/κος ΤΕ και θέλω να βγάλω μία άδεια στο Δήμο για ΚΥΕ. Μου ζητήσανε Πυροπροστασία...... μπλα μπλα..... και Βεβαίωση χώρου κύριας χρήσης. Πήγα στην πολεοδομία και μου είπανε ότι εγώ (Ως μηχανικός) Την εκδίδω. Αφ' ενός μπορώ σαν μηχ/γος τε να εκδώσω μία τέτοια βεβαίωση? Αφ' ετέρου το μαγαζί είναι αρχαίο και εγώ δεν γνωρίζω πως συντάσσεται. Βρήκα τη νομοθεσία που περιγράφει τις προδιαγραφές ΑΠΟΦ. 3046/304 ΤΗΣ 30.1/3.2.1989 (ΦΕΚ 59Δ΄) αλλά θα ήθελα από κάποιον συνάδελφο και κάποιο υπόδειγμα αν γίνεται. Ευχαριστώ παιδιά και καλή συνέχεια!!!
  10. Στην υπεύθυνη δήλωση προέγκρισης σε Δήμο, ο ιδιοκτήτης στο τέλος τι γράφει στο πεδίο δηλώνω....?
  11. Με άδεια εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου Α' ειδικότητας 2ης ομάδας είναι εφικτή η σύνταξη ΥΔΕ? Το παραπάνω ερώτημα μπορεί να συζητηθεί στην κατηγορία Επαγγελματικά Δικαιώματα. Μην αναρτάτε μηνύματα με το ίδιο περιεχόμενο σε διαφορετικά threads. miltos
  12. Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια LeftLane! Εννοείται πως ξέρω! και διαβάζοντας καλύτερα τώρα τη νομοθεσία βλέπω ότι μπορώ, απλά κάθε αρχή και δύσκολη!
  13. Είμαι νέος επαγγελματίας και θέλω να ξέρω αν θα μπορώ στην ταμπέλα μου να γράφω ''ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΗ" Υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει? Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που σφραγίζει σχέδια ΔΕΗ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.