Μετάβαση στο περιεχόμενο

Thanosdimi

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Thanosdimi

  1. Καλημέρα, σε διαφορετική διαμερισματωση ορόφου -με οροφοκτησια- σε διαμερίσματα διαφορετικών ιδιοκτητών μπορεί να γίνει από κοινού δήλωση υπαγωγής?
  2. Καλησπέρα, σε τελικό έλεγχο η μη τοποθέτηση κάγκελων στον όροφο δημιουργεί πρόβλημα?
  3. Καλημέρα, έχω περίπτωση κατασκευής μάντρας σε οικόπεδο άνευ άδειας, λοιπή παράβαση και κατηγορία 3 δεν προχωράει στο σύστημα, πως αντιμετωπίζεται η περίπτωση αυτή από την στιγμή που δεν υπάρχει άδεια και η κατασκευή δεν εμπίπτει στις κατηγορίες 1 η 2? Ευχαριστω εκ των προτέρων. Μην ανοίγεις νέο θέμα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Το θέμα συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  4. 13-4-1964 Συμβόλαιο Αγωραπωλησιας 4003,90m2 18-10-1988 Συμβόλαιο γονικής παροχής μεταβίβασης από την ευρύτερη έκταση των 4003,90m2 τμημάτων 2000 m2 έκαστο στους δύο γιους από τα οποία το ένα έχει πρόσωπο 4,85m σε δημόσια οδο 11-05-2010 Σύσταση κάθετης ιδιοκτησίας (τρεις κάθετες) στο οικόπεδο με πρόσωπο 4,85m 27-10-2010 Αγωραπωλησια μιας εκ των καθετων Πάντως θεωρώ το διάταγμα του 1981 είναι ξεκάθαρο όσο αφορά ποια οικόπεδα θεωρεί άρτια και οικοδομήσιμο, χωρίς διαχωρισμούς σε υφιστάμενα η μη.
  5. Αυτό που έχω στην κατοχή μου είναι συμβόλαιο αγωραπωλησιας κάθετης που έχει γίνει στο εν λόγω οικοπεδο στο οποίο μνημονεύεται ο αριθμός συμβόλαιου αρχικής κτήσης του ενιαίου οικοπέδου και η μετέπειτα κατάτμηση του, τι να πω έγινε σύσταση κάθετης και μετέπειτα πώληση κάθετης σε μη οικοδομήσιμο.....
  6. Καλησπέρα, εντός οικισμού προ του 23 έχω περίπτωση κατάτμησης οικοπεδου υπάρχον από το 1964 σε δύο έκτασης 2000m2 έκαστο και ημερομηνία κατάτμησης το 1988. Το ένα από τα δύο οικόπεδα που προέκυψε έχει πρόσωπο σε δημοτική οδό 4,85m, αναρωτιέμαι εάν υπάρχει θέμα οικοδομήσιμοτητας με το εν λόγω προκύπτων οικόπεδο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Λάθος διατύπωση, έκδοση άδειας οχι αναθεώρηση, γιατί όμως αναφέρετε άδεια μικρής κλίμακας?
  8. Συνάδελφοι καλησπέρα, έχω περίπτωση αναθεώρησης άδειας του 1975 για διαχωρισμό οροφοδιαμερίσματος σε δύο ιδιοκτησίες. Η ερώτηση αφορά την διαδικασία δηλαδή βγαίνει η άδεια ηλεκτρονικά και εκ των υστέρων εισέρχομαι στο περιβάλλον της ηλεκτρονικής ταυτότητας η το ένα προϋποθέτει το άλλο για να προχωρήσει, σας ευχαριστώ. .....μπορεί δηλαδή να εκδοθεί η αναθεώρηση και να γίνει μεταγενέστερα η ταυτότητα, υπάρχει κάποια χρονική διορία?
  9. Καλησπέρα σας, έχω περίπτωση τακτοποίησης Διαμερίσματος στο οποίο μεταξύ άλλων το εμβαδόν αποτύπωσης είναι μικρότερο από αυτό που δηλώνεται στο συμβόλαιο. Στο demo εισαγωγής αίτησης στη σελίδα του εξοικονομώ ζητά να δηλωθούν τα τετραγωνικά βιάση συμβολαίου και βιάση τακτοποίησης. Στη περίπτωση μου που το τελικό εμβαδόν είναι μικρότερο μετρά την τακτοποίηση πως δηλώνεται αυτό? Το πεδίο επιφάνεια χώρων τακτοποίησης δεν δέχεται αρνητικά τιμή. Σας ευχαριστώ
  10. Καλησπερα, σε υπάρχουσα τοιχοποιία χωνευτών κουφωμάτων πάχους 30cm με Μονωση ανάμεσα στους δυο δρομικους πάχους 3cm δηλώνω σενάριο επέμβασης με εξωτερική θερμοπροσοψη πάχους 5cm με την τελική τιμή R του στοιχείου να καλύπτει τις ενεργειακές απαιτήσεις. Στη περίπτωση που δεν υπάρχουν αποδεικτικά για την υπάρχουσα Μονωση θα υπάρξει πρόβλημα που θα υπάρχουν αποδείξεις αγοράς μόνο για το 5αρι Φενιζολ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Εχω ψαξει το αρχειο δεν βρηκα κατι, τι να πω, παντως ευχαριστω.
  12. Δεν ειναι προ του 1955, οσο αφορα την αδεια προσθηκης υπαρχει το στελεχος μονο και θα παρω βεβαιωση μη υπαρξης σχεδιων, το περιγραμμα της αδειας συμφωνει με το ισογειο.Μιλαμε για αδεια του 1967 μη περιμενεις πολλες πληροφοριες, το ισογειο αναφερεται απλα σαν υπαρχον. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.