Μετάβαση στο περιεχόμενο

thodoris2

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

thodoris2's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπ'ερα.Μηπως σας εχει τυχει στο 2ο ΠΕΑ να εχουν γίνει παρεμβασεις παραπάνω από αυτες που δηλώθηκαν στο εντυπο VII?? Στο εντυπο X ποιο θα είναι το ποσοστο εξοικονομησης??? Θα συμπεριληφθουν οι extra παρεμβασεις στο 2ο ΠΕΑ ?? Οσον αφορα το προγραμμα για την βορειο ελλαδα εδω και 1 μηνα μου απαντουν οτι τελειωσαν τα κονδυλια για την περιφερεια.. Παρακαλω για μια απαντηση στην ερωτηση μου Ευχαριστω
  2. Καλησπ'ερα.Μηπως σας εχει τυχει στο 2ο ΠΕΑ να εχουν γίνει παρεμβασεις παραπάνω από αυτες που δηλώθηκαν στο εντυπο VII?? Στο εντυπο X ποιο θα είναι το ποσοστο εξοικονομησης??? Θα συμπεριληφθουν οι extra παρεμβασεις στο 2ο ΠΕΑ ?? Ευχαριστω . Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο pfofil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
  3. Θα ηθελα να ρωτησω τους συναδελφους σχετικα με μια περιπτωση που μου ετυχε στο εξοικονομω. Το 1ο ΠΕΑ εκδοθηκε με την V1.28 και σαν μοναδικο συστημα θερμανσης λεβητα πετρελαιου. Το 2ο ΠΕΑ το οποιο προσπαθω να εκδωσω (V.1.29) θα περιλαμβανει και ενα A/C που εγκατεστησε η πελατισσα περα απο τον υπαρχοντα λεβητα. Η επιλεξιμη παρεμβαση ηταν αλλαγη κουφωματων. Περα απο την αλλαγη στο συστημα θερμανσης (προσθηκη A/C ) εχουν μεταβληθει και τα m2 των κουφωματων που τελικως εγκατασταθηκαν, οπως επισης και το εμβαδον της κατοψης. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω σε αυτη την περιπτωση κατα την συμπληρωση του εντυπου X στο πεδιο : Η Υπολογιζόμενη Ετήσια κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας βάσει του ανωτέρω ΠΕΑ είναι ……………………… (kWh/m2) θα συμπληρωνατε την τιμη που προκυπτει απο το 2ο ΠΕΑ και επειτα για τον υπολογισμο :εξοικονόμηση ενέργειας είναι ……% της κατανάλωσης του κτηρίου αναφοράς (kWh/m2) (1ου ΚΑ) θα εφαρμοζατε τον τυπο Πρωτογενης καταναλωση Σεναριου 1ου ΠΕΑ- Πρωτογενης καταναλωση Υπαρχοντος κτιριου 2ο ΠΕΑ(χωρις την συμμετοχη του Α/C) / Πρωτ.καταναλωση Κ.Α.1ου ΠΕΑ?????
  4. Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω τους συναδελφους σχετικα με μια περιπτωση που μου ετυχε στο εξοικονομω. Το 1ο ΠΕΑ εκδοθηκε με την V1.28 και σαν μοναδικο συστημα θερμανσης λεβητα πετρελαιου. Το 2ο ΠΕΑ το οποιο προσπαθω να εκδωσω (V.1.29) θα περιλαμβανει και ενα A/C που εγκατεστησε η πελατισσα περα απο τον υπαρχοντα λεβητα. Η επιλεξιμη παρεμβαση ηταν αλλαγη κουφωματων. Περα απο την αλλαγη στο συστημα θερμανσης (προσθηκη A/C ) εχουν μεταβληθει και τα m2 των κουφωματων που τελικως εγκατασταθηκαν, οπως επισης και το εμβαδον της κατοψης. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω σε αυτη την περιπτωση κατα την συμπληρωση του εντυπου X στο πεδιο : Η Υπολογιζόμενη Ετήσια κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας βάσει του ανωτέρω ΠΕΑ είναι ……………………… (kWh/m2) θα συμπληρωνατε την τιμη που προκυπτει απο το 2ο ΠΕΑ και επειτα για τον υπολογισμο :εξοικονόμηση ενέργειας είναι ……% της κατανάλωσης του κτηρίου αναφοράς (kWh/m2) (1ου ΚΑ) θα εφαρμοζατε τον τυπο Πρωτογενης καταναλωση Σεναριου 1ου ΠΕΑ- Πρωτογενης καταναλωση Υπαρχοντος κτιριου 2ο ΠΕΑ(χωρις την συμμετοχη του Α/C) / Πρωτ.καταναλωση Κ.Α.1ου ΠΕΑ????? Οσον αφορα το αν τελειωσε το προγραμμα στην δικη μου περιοχη Ανατ.Μακεδονιας και θρακης συνεχιζει. Παρακαλώ συμπληρώστε στο profil σας την ειδικότητά σας. Ευχαριστώ, hkamp
  5. Καλα πολυ μεγαλο το ενδιαφερον των πολιτων.Τεραστιο.Τρεχουνε στις τραπεζες για δανειο.χαχαχαχαχαχ
  6. Μην την κανεις και προχωρα κανονικα.Ειναι εξαιρεση
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.