Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostas10

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

kostas10's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Θέλω να δώσω βεβαίωση για διαμέρισμα που έχει αποκλειστική χρήση μια ανοικτή θέση σταθμευσης στον ακάλυπτο της οικοδομής. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κατασκεύασε στέγαστρο πάνω από την επιφάνεια που βρίσκεται η θεση σταθμευσης και μεγάλωσε τη θέση κατά 8τ.μ. έχοντας ρίξει μπετόν σε όλη την επιφάνεια. 1. Το στέγαστρο να το δηλώσω ως λοιπή παράβαση? 2. Το οτι επεκτεινε την επιφανεια της θέσης σταθμευσης δηλώνω και υπέρβαση κάλυψης? 3. Απαιτείται συναίνεση συνιδιοκτητών? 4. Η θέση είναι δίπλα από περίφραξη, ελέγχω και το Δ? Σας ευχαριστώ!!
  2. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Θέλω να δώσω βεβαίωση για διαμέρισμα που έχει αποκλειστική χρήση μια ανοικτή θέση σταθμευσης στον ακάλυπτο της οικοδομής. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κατασκεύασε στέγαστρο πάνω από την επιφάνεια που βρίσκεται η θεση σταθμευσης και μεγάλωσε τη θέση κατά 8τ.μ. έχοντας ρίξει μπετόν σε όλη την επιφάνεια. 1. Το στέγαστρο να το δηλώσω ως λοιπή παράβαση? 2. Το οτι επεκτεινε την επιφανεια της θέσης σταθμευσης δηλώνω και υπέρβαση κάλυψης? 3. Απαιτείται συναίνεση συνιδιοκτητών? Σας ευχαριστώ!!
  3. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Θέλω να δώσω βεβαίωση για διαμέρισμα που έχει αποκλειστική χρήση μια ανοικτή θέση σταθμευσης στον ακάλυπτο της οικοδομής. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κατασκεύασε στέγαστρο πάνω από την επιφάνεια που βρίσκεται η θεση σταθμευσης και μεγάλωσε τη θέση κατά 8τ.μ. έχοντας ρίξει μπετόν σε όλη την επιφάνεια. 1. Το στέγαστρο να το δηλώσω ως λοιπή παράβαση? 2. Το οτι επεκτεινε την επιφανεια της θέσης σταθμευσης δηλώνω και υπέρβαση κάλυψης? 3. Απαιτείται συναίνεση συνιδιοκτητών? Σας ευχαριστώ!!
  4. Καλησπέρα σας θέλω να ρωτήσω το εξής: Σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου (ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία) που έχει στο υπόγειο της πολυκατοικίας μια αποθήκη ως παρακολούθημα (η αποθήκη δεν έχει χιλιοστά στο συμβόλαιο) και στην πραγματικότητα το υπόγειο δεν είναι διαμορφωμένο όπως στα σχέδια της αδείας κ πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο, χωρίς να υπάρχει ξεχωριστός χώρος για την αποθήκη. Σε αυτήν την περίπτωση, όσον αφορά το παρακολούθημα, πως το τακτοποιώ? Τί πρέπει να ελέγξω ώστε να δώσω μία βεβαίωση που αφορά και στο διαμέρισμα και στο παρακολούθημα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Καλησπέρα σας θέλω να ρωτήσω το εξής: Σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου (ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία) που έχει στο υπόγειο της πολυκατοικίας μια αποθήκη ως παρακολούθημα (η αποθήκη δεν έχει χιλιοστά στο συμβόλαιο) και στην πραγματικότητα το υπόγειο δεν είναι διαμορφωμένο όπως στα σχέδια της αδείας κ πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο, χωρίς να υπάρχει ξεχωριστός χώρος για την αποθήκη. Σε αυτήν την περίπτωση, όσον αφορά το παρακολούθημα, πως το τακτοποιώ? Τί πρέπει να ελέγξω ώστε να δώσω μία βεβαίωση που αφορά και στο διαμέρισμα και στο παρακολούθημα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλημέρα σας.. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Σε υπόγειο που έχει πραγματοποιηθεί αυθαίρετη προσθήκη (εκτός νομίμου περιγράμματος), την υπέρβαση αυτή τη ρυθμίζω και ως υπέρβαση δόμησης και ως κάλυψης? Τα τετραγωνικά της προσθήκης θα έχουν μειωτικό συντελεστή δεδομένου ότι έχω υπόγεια στάθμη. Τα τετραγωνικά αυτά τα προσθέτω με τις υπόλοιπες υπερβάσεις που υπάρχουν στην ιδιοκτησία μου, για να υπολογίσω σε ποια κατηγορία είμαι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.