Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε δημοσια διαβουλευση το πολυνομοσχεδιο του ΥΟικ


Recommended Posts

Σε δημόσια διαβούλευση το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου.
[11.10.2015]

Σε δημόσια διαβούλευση αναρτήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται σχετικά «το υπουργείο Οικονομικών καλεί τους πολίτες και κάθε ενδιαφερόμενο κοινωνικό εταίρο να συμμετάσχει από σήμερα 10 Οκτωβρίου 2015 στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου "Μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων"».

Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις στη φορολογία, στο συνταξιοδοτικό σύστημα και στην ενέργεια, μεταρρυθμίσεις που αναμένεται να κατατεθούν στη Βουλή προς ψήφιση τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, στη φορολογία, το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει αναδρομική (από 1/1/2015) αύξηση του φόρου για τα ενοίκια από το 11% στο 15% για όσους έχουν εισόδημα έως 12.000 και από 33% στο 35% για εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.

 

Δείτε το σχέδιο νόμου εδώ
 

 

Πηγή: http://www.taxheaven.gr © Taxheaven Δείτε περισσότερα http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/25668

Link to comment
Share on other sites

αρχισαμε...........
 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Άρθρο 11
1. Oι διατάξεις των άρθρων 21, 28, 31, 39, 75 και 76 του ν.4331/2015 (Α΄69) καταργούνται από την ημερομηνία έναρξης ισχύος τους (2.7.2015).

καταργειται το αρθρο 39 (Αρθρο 39. Διάταξη μείωσης ασφαλιστικών εισφορών ΕΤΑΑ )
Link to comment
Share on other sites

το περιμενα για να πω την αληθεια ..... 2η πρωτη φορα αριστερα δεν θελαμε ;;; καλα να παθουμε .. δημοκρατια σκατα .. το ποιο επικυνδινο πολιτευμα .. οταν οι βλακες πολλοι καθοριζουν την τυχη των ποιο λιγων και πεφτουν ολοι μαζι στα σκατα .... συνταξιουχος απο τα 45 με 1800 συνταξη εχει δικιο και πρεπει να μην μειωθει η συνταξη του ενω εμεις πρεπει να δουλευουμε και να πληρωνουμε με το 80% του εισοδηματος μας τον τεμπελη τον κηφηνα το λαμογιο τον αχρηστο που με βισμα εγινε πυροσβεστης στρατιοτικος αστυνομικος και καθε λογης βιζιτου που επερνε συνταξι απο τα 35 ... νιωθω ηδη μαλακας που μπηκα στην ρυθμισει σαμαρα και τους εχω δωσει 1600 ευρω και αλλα 1925 για το Α εξαμηνο και μαζευω αλλα τοσα για το Β... εχω πληρωσει ηδη το φορο μου κοντα 3000 ευρω δηλαδη συνολο 6500 που θα γινονταν 8500 στο τελος του χρονου ... ελπιζω να περασει το νομοσχεδιο και να αυξηθουν οι εισφορες για να πανε στο διαολο ολοι .. να σταματησω σαν τον μαλακα να πληρωνω ... ελα μωρε θα πει καποιος τι ειναι αλλα 2000 ευρω το χρονο ;;; φυσικα για καποιον βολεμενο συριζαιο ειναι αστειο το ποσο ... 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλα οποίος παίρνει στα σοβαρά αυτη τη διαβούλευση πρεπει να πίνει ληγμένα... Σας κοροϊδεύουν μεσα στα μούτρα και ζητανε τη γνωμη απο πάνω.. Να πει ο άλλος τι; Αν ειναι για μπινελικια μεσα για κατι αλλο χάσιμο χρόνου..

Εμ εμπιστευθήκατε μηχανικους να σώσουν τη χωρα, αφου δεν εχει ρέντα ο χώρος δεν το βλέπατε;

Θα απολαμβάνουμε τωρα τον μικρό Αλέξη σε νέες περιπέτειες στο στρατό, τπυλαχιστον θα μείνει το γέλιο

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.