Μετάβαση στο περιεχόμενο

PANOS@77

Members
  • Περιεχόμενα

    70
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα , Χαλάνδρι
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.558 profile views

PANOS@77's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, για μια ενοικίαση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ο ενοικιαστής ζητάει βεβαίωση. Το κατάστημα έχει ενταχθεί στον 4495 και έχει πληρωθεί μέχρι στιγμής το 30% του προστίμου. Η βεβαίωση αυτή βγαίνει τώρα μόνο μέσω της ΗΤΚ ?
  2. Καλησπέρα tettris, Αφού υπάρχει σύσταση ο καθένας κοιτάει τη δική του και μόνο ΟΙ για την αποθήκη θα βάλω στον Συντελεστή δόμησης 5. στα τετραγωνικά μέτρα με μειωτ. συντελεστή,τα μέτρα της αποθήκης και θα τσεκάρουμε το ''μόνο υπέρβαση ύψους ή κάλυψης''. Επίσης στο συντελεστή ύψους 6. έχουμε υπέρβαση ύψους της αποθήκης 30εκ. και (3,10-2,80)/7,50 =4%< 20% Κατηγορία 4 αφού δεν παραβιάζεται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% το ύψος. Ανάλογα και για το ισόγειο κατάστημα .Κάνω κάτι λάθος?
  3. Καλημερα Έχω περίπτωση ισογείου καταστήματος( Ι 1) και υπόγειας αποθήκης (Υ1)σε κτίριο καταστημάτων( υπογειο ,ισογειο ,οροφος) σε εκτός σχεδίου με σύσταση ΟΙ και άδεια. Το επιτρεπόμενο ύψος είναι 7,50. Στην άδεια η αποθήκη έχει ύψος 2,80 μ ενώ στην πράξη έγινε 3,10 μ. και το ισόγειο κατάστημα στην άδεια είναι 2,80 ενώ έγινε 4,14 μ. Το συνολικό ύψος κτιρίου το μέτρησα 7,81 μ ενώ στην άδεια είναι 6,30μ. Άλλη παράβαση δεν υπάρχει. Επειδή εξετάζω οριζόντιες ιδιοκτησίες και όχι όλο το κτίριο μπορώ να δηλώσω μια λοιπή παράβαση για το κατάστημα και σε άλλη δήλωση μια λοιπή παράβαση για την αποθήκη?
  4. Καλημέρα, Υπόγεια αποθήκη σε κτίριο καταστημάτων (υπόγειο ,ισόγειο ,α όροφος)με σύσταση ο.ι. και με άδεια. Η αποθήκη σύμφωνα με την άδεια είναι μία σε όλο το υπόγειο τμήμα του κτιρίου ενώ στη σύσταση το υπόγειο τμήμα του κτιρίου είναι χωρισμένο σε 3 ανεξάρτητες Ο.Ι. (αποθήκες) .Ο πελάτης μου έχει την μια. Στην άδεια είναι μπαζωμένο όλο ενώ στην πράξη το τοιχειο της μιας όψης δεν έχει φτιαχτεί και το τμήμα μόνο σε αυτή την όψη είναι ξεμπάζωτο. Για το τοιχειο που δεν φτιάχτηκε να βάλω μια λοιπή παράβαση ? Τι λετε? και να γίνει μια ξεχωριστή δήλωση για το κοινόχρηστο ξεμπαζωτο τμήμα .
  5. Καλησπέρα, θα γίνει μια τροποποιητική πράξη σύστασης σε 2 οριζόντιες ιδιοκτησίες, λόγω του ότι τακτοποιήθηκαν και στις δύο αυθαίρετες επεκτάσεις τους. Η μια είναι υπόγεια αποθήκη ( στους σοβάδες )και η άλλη ισόγειο διαμέρισμα σε κτίριο κατοικιών .Το διαμέρισμα είναι ημιτελές (ο ένας εξωτερικός τοίχος δεν έχει καν κατασκευαστεί). Και τα δυο είναι μη ηλεκτροδοτούμενα. Ο συμβολαιογράφος ζήτησε να βγάλω ΗΤΚ και για τις δύο. Χρειάζεται να βγάλω ΠΕΑ ?
  6. Καλησπέρα, θα ήθελα την τιμή ζώνης με Χ: 744864,348 και Υ= 4131064,659 η περιοχή αυτή βρίσκεται στους Λειψούς
  7. Καλησπέρα, για αίτημα μεταφοράς από Οριστική Υπαγωγή --------> Υπαγωγή υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας ?
  8. Έχω περίπτωση ΟΙ υπόγειας αποθήκης και ξεχωριστής ΟΙ ισόγειου διαμερίσματος σε κτίριο διαμερισμάτων 4 ορόφων, με αδεια εντός πόλεως . Σε κάθε όροφο έχουμε από μια οριζόντια ιδιοκτησία με το κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο και το φρεάτιο του ασανσέρ . Η αποθήκη είναι στη σωστή υπόγεια στάθμη και επεκτάθηκε αυθαίρετα εκτός του περιγράμματος της άδειας στον ακάλυπτο κατά 25 μ2. εντός της πρασιάς , επίσης μπήκε αυθαίρετα κατά 2 μ2 εντός του κοινόχρηστου χώρου του ορόφου. Στις υπόλοιπες ΟΙ των άλλων ορόφων έχουμε μια ΥΔ κατά 4μ2. Το κοινόχρηστο τμήμα του ορόφου (δηλ το κλιμακοστάσιο και το φρεάτιο του ασανσέρ) επεκτάθηκαν αυθαίρετα προς τον ακάλυπτο κατά 1 μ2 , άλλαξε σχήμα και υφίσταται σε όλους τους ορόφους. Η πρόσβαση στην υπόγεια αποθήκη σύμφωνα με την άδεια είναι από το κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο και μόνο αλλά στην πραγματικότητα φτιάχτηκε και ράμπα εισόδου στον ακάλυπτο ώστε να υπάρχει και η δυνατότητα της εξωτερικής πρόσβασης. Εγώ έχω αναλάβει να τακτοποιήσω το υπόγειο και το ισόγειο διαμέρισμα. Θα κάνω από μία ξεχωριστή δήλωση για το κάθε ένα. Ασχολούμαι με τις αυθαιρεσίες στα κοινόχρηστα τμήματα σε αυτούς τους δυο ορόφους και την αυθαίρετη ράμπα? ή το σωστό είναι να γίνει μια ξεχωριστή δήλωση για τα κοινόχρηστα όλου του κτιρίου?
  9. Καλησπέρα , θα ήθελα ΤΖ για τις 3 παρακάτω περιοχές 874485,836 4023078,987 853106,667 3991844,2 761983,984 4103118,383
  10. Καλησπέρα Άκη, όχι δεν γνωρίζω αν έχει διαπιστωτική. Από που το πληροφορουμαστε αυτό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.