Μετάβαση στο περιεχόμενο

Scia Engineer (πρώην ονομασία: ESA PT)


Recommended Posts

καταλαβα πρεπει να κανεις καποιες ρυθμισεις στα load panel για να παιρνει κανονικα...και θα λυσεις το προβλημα του ανεμου μια για παντα ,για παραδειγμα καταρχας ανοιξε στο proprietiesn for all τις εντολες αξονες για τα 2d στοιχεια και το συμβολο με την φορα του ανεμου για τα load panel γιατι θα πρεπει ο z να κοιταει παντα προς τα μεσα στο κτηριο ,στο proprieties των load panel βαλε παχος 0 και ξεκλικαρε ολα τα αλλα ...δεν τα θυμαμαι απ εξω ρε γαμωτο,και μην ξεχασεις στο τελος να κλικαρεις και το 3d wind που εχει μεσα στις ιδιοτητες...μολις παω στο γραφειο γυρω στις 6 30 θα στο εξηγησω ακριβως...πες μου και το e mail σου για νασου στειλω ενα αρχειο esa(ενα μικρο μεταλικο για να βλεπεις τις ρυθμισεις)

Link to comment
Share on other sites

Εχω μια πλακα με ενδιαμεσες διαδοκιδες. Βαζω επιφανειακο στοιχειο και πιανει μονο τους περιμετρικους κομβους.. Πως μπορω να πιασω πανω στο επφανειακο στοιχειο και τις διαδοκιδες???

Link to comment
Share on other sites

terry με μπετο δεν εχω ασχοληθει πολυ ,για δοκιμασε με το ripped slap μηπως ειναι καλυτερα..παντως μην ξεχασεις σε στοιχεια 1d και 2d απο μπετο να μειωσεις το stifness στο 50ο/ο structure > property modifiers 1D και 2D >stifness factor>type>percentage of stifness> asial ,bending, στο 50ο/ο

..θα το ψαξω και εγω λιγο αυτο με τις διαδοκιδες...αλλιως θα στειλουμε e- mail ..

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι μπετο... Το ripped slap ειναι για να σχεδιασεις πλακα με διαδοκιδες...

 

Δεν μπορει να μην υπαρχει επιλογη να ενωσεις μια πλακα με δοκαρια..Δλδ σε ενα κτηριο απο μπετο που τα δοκαρια δεν ισαπεχουν πως θα βαλλει την πλακα???

Link to comment
Share on other sites

εχεις δικαιο...σιγουρα καπως θα γινεται..θα τελειωσω κατι που κανω και θα το ψαξω λιγο..δηλαδη για να καταλαβω ..πρωτα εκανες τον καναβο με τις διαδοκιδες και μετα εβαλες την πλακα(η οποια παταει πανω στις διαδοκιδες ετσι?)

 

λοιπον terry στο επισημο site στην ενοτητα movie center εχει ενα βιντεακι που εξηγει πιστευω αυτο που λες ειναι το example 15 (ribs) για ριξε μια ματια..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.