Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι γίνεται με το emichanikos;


belbos

Recommended Posts

cna εσυ δεν ήσουν ο νέος διαχειριστής του forum ?
όχι γιατί δεν πρόλαβε να αναλάβει.

 

Αυτό που προέχει είναι η database των 15000posts που είχε διαμορφωθεί, με θέματα πολλές φορές εξειδικευμένα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 142
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προσωπική άποψη που πιθανώς να την υιοθετούν και άλλοι:

1) Έπεσε η ιδέα ενός φόρουμ όπου δεν θα υπάρχουν αποκλειστικοί,μοναδικοί ιδιοκτήτες αλλά θα είναι κοινό κτήμα όλων.

 

2) Δημιουργήθηκε το emichanikos το οποίο φυσικά τελούσε μέχρι και την τελευταία ώρα υπό μοναδική ιδιοκτησία. Για να μπορέσει όμως να υπάρξει κοινοκτημοσύνη είχε προταθεί και αποφασιστεί να δημιουργηθεί διαδικτυακός σύλλογος. Η προσπάθεια για σύσταση συλλόγου συνεχίζεται.

 

3) Κάποια στιγμή δόθηκε καταληκτική ημερομηνία (31/01/2010) από τον ιδιοκτήτη του emichanikos μέχρι την οποία θα έπρεπε να δημιουργηθεί ο σύλλογος, ειδάλλως το emichanikos θα παρέμενε υπό μοναδική ιδιοκτησία. Η ημερομηνία παρήλθε χωρίς να έχει μεσολαβήσει η δημιουργία του Συλλόγου με αποτέλεσμα την 01/01/2010 να αλλάξει η μορφή διοίκησης του φόρουμ από άμεση δημοκρατία σε μοναρχία. Οι πρωτεργάτες πλέον είχαν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και όχι άμεσα διοικητικό. Ενώ δηλαδή πριν οι αποφάσεις επί παντός επιστητού λαμβάνονταν από την διοικητική ομάδα (κοινώς ΔΜ) αυτά τα ΔΜ πλέον είχαν ουσιαστικά μόνο συμβουλευτικό ρόλο.

 

4) Ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, το οποίο προφανώς ήταν στην βάση της αξιοπιστίας, δεδομένου ότι κανένας σύλλογος δεν μπορεί να συσταθεί και να λειτουργήσει μέσα σε 4 μήνες, και αντιλαμβανόμενος ότι μπορεί να παραιτηθούν όλοι από την προσπάθεια δημιουργίας του συλλόγου, αποφάσισα να αυτοπροταθώ στην θέση του διαχειριστή, ώστε να φέρω μια ισορροπία μεν αλλά και να επανακτήσει κάποια αξιοπιστία η όλη προσπάθεια.

 

5) Δυστυχώς ενώ σιγά σιγά τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου (αυτοί δηλαδή που δέχτηκαν να θέσουν την υπογραφή τους επί του καταστατικού ίδρυσης) άρχισαν και πάλι να δραστηριοποιούνται για προσωπικούς εντελώς λόγους αποφάσισε ο ιδιοκτήτης να το "κλείσει"(!) προσωρινά. Είχε μεσολαβήσει κριτική δημοσίευση κάποιου εκ των παλαιών ΔΜ προς το πρόσωπό του. Έτσι χάθηκε εντελώς η εμπιστοσύνη όλων μας που είχαμε πιστέψει στις αρχές λειτουργίας του emichanikos. Εφόσον λοιπόν ένα φόρουμ δεν υποστηρίζεται από κανέναν, λογικό είναι να καταρρεύσει και να οδηγηθεί σε λουκέτο. Άλλωστε χθες είχα προλάβει να αναρτήσω το κείμενο της παραίτησής μου από όλες τις θέσεις "εξουσίας" που κατείχα (διαχειριστή-συντονιστή).

 

6) Τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου, πιστά στην αξία του εγχειρήματος, σήμερα αποφασίζουν πού θα στεγαστούν οι συζητήσεις γύρω από το καταστατικό. Επειδή η προσπάθεια αυτή θα λάβει σάρκα και όστα και ο σύλλογος θα υφίσταται όπως όλοι οι σύλλογοι (αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα), δεν είναι δυνατόν να φιλοξενηθεί σε χώρους όπου δεν έχει τον απόλυτο και άμεσο έλεγχο. Όποιος και αν θα είναι τελικά αυτός ο νέος χώρος ιδιοκτήτες και διαχειριστές θα είναι όλα τα ιδρυτικά του μέλη. Επίσης όποιος και αν θα είναι αυτός ο χώρος δεν πρόκειται να είναι ένα τεχνικό φόρουμ κατά τα πρότυπα του michanikos ή του emichanikos. Θα φιλοξενούνται συζητήσεις μόνο γύρω από τον Σύλλογο.

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Εν ευθέτω χρόνο θα υπάρξει ανακοίνωση για τον χώρο που θα στεγάσει ο Σύλλογος τις δραστηριότητές του και όπου θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να λαμβάνεται μέρος στις συζητήσεις καθώς και να δηλώνετε συμμετοχή ως ιδρυτικά μέλη, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ισχύουν για όλα τα ιδρυτικά μέλη.

 

ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Link to comment
Share on other sites

Τίποτα δε χάνεται όσο υπάρχουν οι συνάδελφοι. Όλα είναι τμήμα των γνώσεων που κατέχουμε!

Link to comment
Share on other sites

Ως τις 01/03/2010 θα επανέλθει σε λειτουργία το emich .

Οπότε υπομονή έως τότε για τις εξηγήσεις από τον αρμόδιο.

Αυτό αποτελεί προσωπική εκτίμηση.

Link to comment
Share on other sites

Είχε μεσολαβήσει κριτική δημοσίευση κάποιου εκ των παλαιών ΔΜ προς το πρόσωπό του
Άλλους έκραζες και απο αλλού σου ήρθε

Όπως πολύ καλά ξέρεις δεν έχω ενδοιασμούς να κράξω και εδώ και εκεί

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να χαθούνε;

Όλες οι συζητήσεις και τα Post αν δεν κάνω λάθος έχουν αποθηκευθεί στην βάση δεδομένων.

Δεν έχουν διαγραφεί, απλά μπορούμε να τα αναζητήσουμε και να τα βρούμε.

Ίσως πάρει χρόνο αλλά ΟΚ.......

Link to comment
Share on other sites

Όλες οι συζητήσεις και τα Post αν δεν κάνω λάθος έχουν αποθηκευθεί στην βάση δεδομένων.

έχεις πρόσβαση στη βάση? Γιατί εγώ δεν έχω

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι παρακαλώ να μην συνεχίσουμε την κουβέντα. Οι εξηγήσεις από την μεριά μου ως διαχειριστής, όπως είχε γνωστοποιηθεί στους όρους χρήσης του emichanikos, δόθηκαν έστω αποτυπώνοντας μόνο την τελική ουσία των γεγονότων. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, εκτός αν έχει κανείς να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι επί της ουσίας και μόνο! Λεπτομέρειες δεν χρειάζονται προς το παρόν!

Link to comment
Share on other sites

Η δική μου άποψη:

 

Ο ιδιοκτήτης του emichanikos,περνώντας δύσκολες ώρες στην πραγματική του ζωή, έχασε την επαφή με την πραγματικότητα κ προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε ένα φόρουμ-video game.Κ παρόλο το καλό του όνομα, έπεσε θύμα της υπερβολικής ενασχόλησης με το όραμά του.Στα πάντα χρειάζεται μέτρο.......

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:αυτό το φαινόμενο το παθαίνουν όλοι όσοι ασχολούνται υπερβολικές ώρες σε διαδικτυακή κοινότητα.Δεν κάνω πλάκα.Λόγω της ανωνυμίας κ του απρόσωπου των συζητήσεων,ύστερα από πολλές ώρες στο ίντερνετ δεν μιλάει ο λογικός εκπρόσωπος της προσωπικότητάς μας, ΑΛΛΑ ΤΟ AVATAR!Ταυτιζόμαστε δηλαδή με την προσωπικότητα που ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ να είμαστε!

 

Ελπίζω να ανακάμψουν τα πράγματα,γιατί είναι ΠΑΡΑ πολύ λυπηρό......:(

Πάνω από 50.000 ανθρωποώρες :!:δαπανήθηκαν για να στηθεί αυτό το φόρουμ........:(

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.