Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιατί δε δόθηκε κάποια απάντηση στο ερώτημα του μέλους Χάρης;


Leonardo

Recommended Posts

Αναφέρομαι στο παρακάτω ερώτημα-αίτημά του:

http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=13701

 

Να ξεκαθαρίσω ότι γνωρίζω το θέμα Μichanikos.gr VS eMichanikos.gr και την ατυχή κατάληξη (χωρίς να ξέρω τους λόγους) για το τελευταίο, αλλά ειλικρινά δεν επιθυμώ να πάρω θέση ή να αναφερθώ και δώσω συνέχεια σε αυτό - δε με αφορά!

 

Άποψή μου επίσης είναι ότι όποιος ασχολείται με το internet είναι ξεβράκωτος σε θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας και δε θα πρέπει να έχει απαιτήσεις για προσωπικά δεδομένα, πνευματικής ιδιοκτησίας και λοιπά! Enter at your own risk δηλαδή!

 

Διαβάζοντας λοιπόν πριν από μέρες το ερώτημα του μέλους Χάρης δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να δωθούν συγκεκριμένες απαντήσεις σε όλα αυτά που ζητούσε να πληροφορηθεί. Ούτε και είχα τέτοια απαίτηση από το forum!

 

Περίμενα όμως μία δημόσια απάντηση από το forum που να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δε θα δωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες!

 

Η απάντηση αυτή δεν έχει δωθεί μέχρι τώρα και προσωπικά θα με ενδιέφερε να μάθω τους λόγους για αυτό. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας και περιορισμένος χρόνος από τους ανθρώπους που οικειοθελώς (και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό) τρέχουν για όλους εμάς το forum αυτό, αλλά δύο γραμμές ίσως θα πρέπει να γραφούν - τη στιγμή ειδικά που το μέλος Χάρης έκανε χθές αίτηση διαγραφής! 5300 post έχει κάνει το συγκεκριμένο μέλος, δεν είναι λίγος χρόνος και γνώση/πληροφορία αυτό, το θεωρώ άδικο να αγνοηθεί έτσι κάποιος με αυτή την προσφορά ό,τι "κακό" και αν έχει κάνει!

 

Να σημειώσω εδώ ότι τα παραπάνω σχόλια είχα σκοπό να τα γράψω και σε καμία περίπτωση δε σχετίζονται με την αίτηση για διαγραφή του μέλους Χάρης - ούτε γνωριζόμαστε! Περίμενα απλά μερικές μέρες γιατί πίστευα ότι το forum θα απαντούσε με τους λόγους για τους οποίους δε θα δωθούν συγκεκριμένες απαντήσεις σε αυτά που ζητούσε να πλήροφορηθεί! Παρακαλώ να μη θεωρηθεί επίσης ότι τον υποστηρίζω από φόβο μήπως διαγραφούν τα posts του που εγώ ως νέος μηχανικός τόσο χρειάζομαι - ουδείς αναντικατάστατος!

 

Η όλη κατάσταση με θλίβει και με προβληματίζει, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να με παραξενεύει, εδώ είναι Ελλαδιστάν και από τα παλιά τα χρόνια είμαστε καταραμένοι να τρώμε τα μουστάκια μας!

 

 

Ευχαριστώ,

Leonardo

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 111
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ας δοθεί απάντηση παράλληλα από τον ερωτώντα γιατί έκλεισε το άλλο foroum γιατί πραγματικά εγώ δεν έχω καταλάβει το λόγο..

Link to comment
Share on other sites

Ας δοθεί απάντηση παράλληλα από τον ερωτώντα γιατί έκλεισε το άλλο foroum γιατί πραγματικά εγώ δεν έχω καταλάβει το λόγο..
:lol:

Αρχίζεις και πιάνεις το νόημα! Οι "ερωτήσεις" -που για εμένα είναι έμμεσες κατηγορίες- αφορούν πρώτα τον ίδιο και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα 1000+ μελών που κατέχει.

 

Για την ιστορία, ώντας το πρώτο μέλος που διεγράφη από το emichanikos (ήμουν το "πρώην μέλος 1") να ενημερώσω οτι οι όποιες δημοσιεύσεις μου στο emichanikos δεν διεγράφησαν ποτέ.

 

Απο κει και μετά, το θέμα δεν με ενδιαφέρει καθόλου!

Link to comment
Share on other sites

εγώ πάντως πραγματικά δεν κατάλαβα τον λόγο, και δεν το λέω για έμεση κατηγορία!

 

τέλος πάντων ο καθένας με την λογική του και τα πεπραγμένα του....

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε, δεν προσάπτω σε κανέναν τίποτα! Απλά εκφράζω προσωπικές απόψεις.

Το γιατί έκλεισε το φόρουμ, είσαι ένας από τους πολλούς που δεν το κατάλαβε.

Το γιατί δεν δώθηκε απάντηση εδώ, το αφήνω για τους αρμόδιους.

Link to comment
Share on other sites

...ειλικρινά δεν επιθυμώ να πάρω θέση ή να αναφερθώ και δώσω συνέχεια σε αυτό - δε με αφορά!

 

Ο τίτλος του thread αποτελεί μία πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και θα θερμοπαρακαλούσα να μην ξεκινήσει εδώ οποιαδήποτε συζήτηση ή αναφορά σχετική με το eMichanikos.gr - διαφορετικά θα κλειδωθεί και πολύ σωστά θα το κάνουν! Παρακαλώ σεβαστείτε την επιθυμία μου αυτή!

Link to comment
Share on other sites

1.Κατ' αρχάς η παρατήρηση του μέλους Χάρης ήταν άστοχη κ δεν εμπίπτει στις διατάξεις της Νομοθεσίας που παρέθεσε.Είχα γράψει κανονική τεκμηριωμένη νομοθετική απάντηση αλλά το θέμα κλειδώθηκε πριν καλά καλα προλάβω να ποστάρω.Κ επειδή δεν έχω καμία όρεξη να την ξαναπαραθέσω,απλά πίστεψέ με ότι ήταν άστοχη.

 

Άλλη είναι η νομοθεσία περί ίντερνετ κ forae....

 

2.Καθώς η παρατήρηση του μέλους Χάρης ήταν άστοχη,ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι υποχρεωμένος να του απαντήσει.Όποιος ήθελε,θα μπορούσε να το κάνει από την καλή του την καρδιά κ μόνο.Κ προφανώς είτε του απάντησαν με πμ στις ερωτήσεις του,που έτσι κ αλλιώς τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του φόρουμ το μέλος Χάρης τα ξέρει ήδη,ή τον αγνόησαν για το καλό της κοινότητας.

 

Πιστεύω ότι σε κάλυψα Leonardo.

 

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το μέλος Χάρης δεν είναι σε θέση να συμμετέχει πια.Χρειάζεται ξεκούραση.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.