Μετάβαση στο περιεχόμενο

Windows 7 και συμβατότητα


parist43

Recommended Posts

Το DOS έχει πεθάνει από την εποχή που βγήκαν τα XP. Ρωτήστε τους προμηθευτές των προγραμμάτων σας γιατί εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 150
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

περιμενε cna αφου και τα 7 εχουν recovery console dos δεν ειναι αυτο?

 

Όχι ακριβώς. Το recovery console εκτελεί μόνο συγκεκριμένες λειτουργίες. Είναι ας πούμε πετσοκομμένο dos. Dos όμως δεν το λες...

 

@slalom: δεν είναι θέμα προμηθευτών (αν κατάλαβα καλά), απλώς ο κ. Πάρης δεν θέλει να κάνει την αναβάθμιση στην τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων...

Link to comment
Share on other sites

cna δωσε αν θες(και οποτε θες) ενα καλο link για οδηγο format-εγκατασταση των 7,γιατι δεν ειχα ουτε vista ποτε και ξερω οτι η διαδικασια ειναι διαφορετικη απο τα xp..δεν το χω ψαξει

Link to comment
Share on other sites

Αχμ προφανώς θέλεις σε εικόνες τα στάδια της εγκατάστασης. Λοιπόν δεν έχω κάτι διαθέσιμο τώρα αλλά οφείλω να σου πω ότι είναι ιδιαίτερα απλοποιημένη η εγκατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

απλώς ο κ. Πάρης δεν θέλει να κάνει την αναβάθμιση στην τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων...

φυσικα.αφου στοιχιζει σχεδον οσο να τα αγοραζεις καινουργια.

Link to comment
Share on other sites

Για να τελειώνουμε με το "off topic". Καταρχήν περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο καθένας εργάζεται και επιλέγει εργαλεία καταπώς τον συμφέρει. Το θέμα όμως είναι ότι καινούργιο κρασί δεν μπαίνει σε παλιό ασκί. Αν δοκιμάσετε να βάλετε win98 σε μηχάνημα τελευταίας γενιάς απλά θα αρνηθεί να εγκατασταθεί! Όσο για τα XP η MS είχε πει ότι θα σταματήσει την υποστήριξή τους από τα πέρυσι αλλά ελέω μεγάλων οργανισμών έδωσε παράταση. Σκεφθείτε όμως ότι ακόμα και αυτά εμφανίζουν δυσλειτουργίες με τους νέους επεξεργαστές (πχ δεν μπορούν να δουν χωρίς πείραγμα L2 cache μεγαλύτερη από 256Κ-αποδεδειγμένο αυτό!). Οπότε εφόσον αγοράζετε καινούργιο μηχάνημα τότε καλύτερα να εγκαταστήσετε το νεότερο λειτουργικό που υπάρχει...

 

Αν έχει περασμένο από SP2 και πάνω, βλέπουν τα πάντα. Αν και εγώ το πείραγμα το κάνω και πάλι για ψυχολογικούς λόγους :P

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται να τρέχει το παλιό του λειτουργικό σαν εικονική μηχανή στα windows 7 μπορεί να κάνει το εξής:

1) Κατεβάζει το Disk2vhd

2) Μετατρέπει την τρέχουσα εγκατάσταση των windows (XP, sVista) σε εικονικό υπολογιστή

3) Με οποιοδήποτε πρόγραμμα vm (Virtual PC, VMware κλπ) το ανοίγει και voila, το παλιό σας σύστημα με όλες του τις ρυθμίσεις τρέχει μέσα στα 7.

Link to comment
Share on other sites

Μισο λεπτο.εχω ενα παληο υπολογιστη που εχει παρτσισιον και 2 λειτουργικα (98 και ΧP)

και εναν καινουργιο με WIN7.τι να κανω για να τρεχει το ΟΔΟΣ 6 που τρεχει σε ΧΡ και το αποδοση που τρεχει σε DOS παραθυρο των 98,αλλα ολα αυτα να τρεχουν στον νεο που εχω WIN7.

αντε να δω οι νεοι τι κανουν στα δυσκολα.

Link to comment
Share on other sites

Μισο λεφτο.
μόνο μισό λεφτό? ένα λεφτό περιπτερά, βουλιαζει στα βαθιά νεράάάάάά.........

 

υ.γ. σεντ εννοείς?

 

Παρατήρηση: Είμαστε ευγενικοί, κόσμιοι, σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν τους προσβάλουμε και δεν τους ειρωνευόμαστε.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, ilias

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα

 

Ασχετα με νέους και παλιούς , το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι η επικοινωνία με το τμήμα υποστήριξης του ΟΔΟΣ , δίνοντάς τους ΟΛΑ τα στοιχεία που μας προανέφερες ώστε να σε κατευθύνουν υπεύθυνα σε λύση που να δουλεύει ΣΙΓΟΥΡΑ. Όλα τα άλλα είναι απλές υποθέσεις και φαντάζομαι ότι χρόνο για πολύωρους πειραματισμούς δεν έχεις . Ότι λύση και να σου δοθεί από εδώ σαν συμβουλή , δεν θα έχει λάβει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης του ΟΔΟΣ οπότε θα πηγαίνουμε στα σκοτεινά και με υποθέσεις. Είναι πρωτίστως θέμα ιδιαιτεροτήτων προγράμματος όταν αυτό κληθεί να δουλέψει σε περιβάλλον εξομείωσης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.