Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πολυ φιλικη τιμη....

Το πακετο με Ευρωκωδικες ποσο θα κανει? (Μη μου πεταξεις κανα 4ψηφιο...!)

Δημοσιεύτηκε
  Παράθεση
Πολυ φιλικη τιμη....

Πλάκα μου κάνεις; Την στιγμή που τα πεπερασμένα με τη διάτρηση έχουν 1250; Την στιγμή που για το όλο πρόγραμμα δίνεις ~4k;

Παράθεση
Το πακετο με Ευρωκωδικες ποσο θα κανει? (Μη μου πεταξεις κανα 4ψηφιο...!)
Γιατί, τα 1500 δεν είναι 4ψήφιος;
Δημοσιεύτηκε

Aς μας πουνε ποσο τους λειπουν να τελειωνουμε...Δεν ειναι τιμες αυτες...

Δημοσιεύτηκε

Kαλημέρα.Οσον αφορα τις τιμές για ΕΚ και Pushover την Δευτερα , το απογευμα μιλησα η ιδια με τον Χαραμιδοπουλο και μου ειπε οτι το πακέτο ειναι 3100.

Ειδωμεν !!!!Αυτο που σκεφομαι ειναι να παρω σε πρωτη φαση τους ΕΚ -οταν γινει υποχρεωτικη η στατικη μελετη με αυτους για την πολεοδομια- και στην συνεχεια βλεπoυμε για την Pushover

Δημοσιεύτηκε
  dora22 said:
.....μου ειπε οτι το πακέτο ειναι 3100.

Καλά ο κόσμος καίγεται και αυτοί μου φαίνεται MSNHeaven-ComAnimated042.gif

Σε άλλο κόσμο ζούνε ήθελα να ξέρω?

Δημοσιεύτηκε

Κοιτα....

Βαλλε 4000 για την αρχικη αγορα του προγραμματος (βασικο πακετο, φασματικη, ελεγχος επαρκειας, αναπτυγματα και CAD)

+1500 για πεπερασμενα και διατρηση(δεν μπορουσαν να την ενσωματωσουν)

+3100 για ΕΚ και pushover

--------

8600Ε -----> Γιατι να μην παρω το Statik που κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και σε λιγο

χαμηλοτερη τιμη...

Δειτε τιμες της 4Μ

http://doc.texnikoi.gr/4Mforms/times.aspx?p=13

Δημοσιεύτηκε

Στην πολεοδομία που ρώτησα πάντως δεν εχουν ιδέα για το πότε θα ειναι υποχρεωτική η εφαρμογή των ΕΚ οποτε γιατι να βιαστούμε?....

απλά terry σκέφτομαι , να μπω στην διαδικασία να μάθω αλλο πρόγραμμα? να σου πω ειχα πάρει και το steel της 4Μ αλλά μου φάνηκε τόσο δύσχρηστο... δεν ξέρω....

και μόλις εβγαλε η λογισμική τα μεταλλικά τα πήρα αμέσως και έκανα την δουλειά μου

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.