Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσθήκη στέγης σε προ του '55 κτίριο


Recommended Posts

καλησπέρα .η ερώτηση μου ειναι η εξής, θέλω να βγάλω άδεια προσθήκης στέγης σε κτιριο προ του 1955 .Πέρα λοιπόν απο την αποτύπωση αρχιτεκτονικών θα χρειαστεί απ ότι ξέρω μελέτη αρχιτεκτονικών καθώς και επίβλεψη και μελέτη στατικών? υπ΄ όψιν υπάρχει πλάκα στην οποία θα εδράσω την στέγη μου η οποία δέν έχει άδεια και ακόμα τι γίνεται με τον αναλυτικό προυπολογισμό, μηπως με συμφαίρει να δείξω οτι πρόκειται για ξύλινη στεγη.

 

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

θα πρέπεο να κάνεις και μια επιβεβαιώση οπλισης, κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα απ'ολα θα πρέπει να κάνεις πιστοποίηση νομίμου περιγράμματος ως υφιστάμενο προ του 1955. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι απαιτείται γι'αυτό. Σίγουρα τοπογραφικό, αποτύπωση αρχιτεκτονικών, φωτογραφίες, κάποιες Πολεοδομίες ζητούν και βεβαίωση παλαιότητας από το Δήμο, (ίσως και κάποια δήλωση αντοχής;).

Ξεκίνα από αυτό και μετά θα βγάλεις άδεια για τη στέγη.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Γεία σας! Εχω ένα κτίσμα προ του 55 του οποίου το ένα τμήμα του βρίσκεται εντός της πρασιάς. Μπορώ να του εκδόσω άδεια αντικατάστασης ( αλλαγής) της στέγης η οποία βάζει νερά ή θα μου δημιουργηθεί πρόβλημα λόγω πρασιάς; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Share on other sites

Πηγαινε και παρε βεβαιωση Δημαρχου οτι ειναι προ του 55 και με αυτο κανε την αθτηση για μικρης κλιμακας. Δεν χρεαζεται τοπογραφικο και δεν ειναι απαραιτητο να τους πεις για την πρασια.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.