Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποχή ΕΜΔΥΔΑΣ απο ΕΠΑΕ


GALLOS

Recommended Posts

Πολυ σωστα!!! Και λιγα λες!!!

 

Και να μην ξεχναμε και (την μικρη μεριδα θελετε???) των δημοσιων υπαλληλων που εχουν και το χαρτζιλικι τους για να κανουν τη δουλεια τους γρηγορα.. Ασε αυτους που παιρνουν το κατι της τους για να πανε στον "οφθαλμιατρο".. Μιλαω για αυτους που παιρνουν το κατι της τους για να κανουν τη δουλεια τους!!!

 

Και τελος παντων αν ειναι τοσο ασχημη η κατασταση απεργιστε!!! Αποχη και πρασιναλογα.. Και αν με την απεργια δεν βλεπετε φως, φυγετε μαζικα και αφηστε τους να βρουν αλλα "θυματα" αφου ετσι παρουσιαζεστε.. Αλλα που? Αφου καταβαθος γνωριζετε οτι ειναι μια χαρα εκει.. 'Η τουλαχιστον καλυτερα απο οπουδηποτε αλλου...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 22
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ο avgoust τα είπε όλα....και πολύ σωστό αυτό που προσέθεσε ότι σίγουρα αδικεί αρκετούς ΔΥ που κάνουν άψογα και ενσυνείδητα τη δουλειά τους.

Είναι όμως κατάντια να έχουμε φτάσει στο σημείο να τους δείχνουμε με το δάχτυλο ως φωτεινές εξαιρέσεις ενώ θα έπρεπε να είναι η μεγάλη πλειοψηφία!

 

Και να συμπληρώσω κάτι :

 

Ας σκεφτούν όλοι τους ΠΟΣΟΙ άνθρωποι περιμένουν να πληρωθούν για τη δουλειά που έχουν κάνει και ΠΟΣΟΙ περιμένουν να δουλέψουν (συνεργεία κλπ) από όλες αυτές τις άδειες που καθυστερούν τόσο καιρό.Σε αυτούς τους καιρούς που περνάμε.

 

ΥΓ. Εδώ μέσα γράφουν και διαβάζουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ΠΛΗΡΗ γνώση της κατάστασης...τη ζούνε στο πετσί τους κάθε μέρα.

Να κάνουμε κουβέντα σε επι μέρους ζητήματα και θέματα και να διατυπώσουμε απόψεις το καταλαβαίνω...Κείμενα σαν αυτό που διαβάσαμε δε νομίζω ότι πείθουν πολλούς εδώ μέσα...

Link to comment
Share on other sites

+ ενα εκατομυριο στον avgoust

απλα να προσθεσω κατι σημαντικο.

οτι οποιοσδηποτε ελευθερος επαγγελματιας αποφασισει να δουλεψει με ορους ΔΥ (ωραριο,αργιες,αδειες) σε ενα μηνα θα εχει κλεισει.Ας μας πουν λοιπον αν και πως πληρωνοντε τα απογευματα εως αργα το βραδυ και τα σαβατοκυριακα.

Και δεν τους φθανουν ολα αυτα που εχουν -που παιρνουν και δανεια απο παρακαταθηκων

με μηδενικο επιτοκιο- αλλα στηνουν και τα μαγαζακια τους.

Απλα να ξερουν οτι η αγανακτηση μας ειναι χρόνια και ξεχειλιζει

Link to comment
Share on other sites

Η απαντηση του avgoust και εγω πιστευω οτι δεν αφηνει περιθωρια για παρερμηνειες, και αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα 100%

 

Οποιος διαφωνει με αυτο, δικαιωμα του ειναι φυσικα, αλλα κατ'εμε εχει στρεβλη εικονα της πραγματικοτητας. Που για μενα προσωπικα σημαινει δουλεια χωρις 8ωρο 5νθημερο ωραριο, αγχος και τρεξιμο για να βγαζω εξοδα και λογαριασμους...

Link to comment
Share on other sites

Και ας τα δουν αυτα τα κομματα της Αριστερας που τους στηριζουν με το γελοιο σκεπτικο οτι ειναι εργαζομενοι .Ολη αυτη η κατασταση ειναι που ζημιωνει τους εργαζομενους στον ιδιωτικο τομεα με οποιαδηποτε μορφη.Αυτο που μας καιει και μια ζωη εχουμε προβλημα ειναι η λειτουργια του Δημοσιου τομεα ,και οχι οι ανυπαρκτοι στην Ελλαδα καπιταλιστες.

ΥΓ ασε δε τις γυναικες.μενει εγκυος παιρνει αδεια 2 χρονια,στην συνεχεια το ιδιο ,και συνταξη νωρις νωρις.

Link to comment
Share on other sites

Παλιοτερα οι εργαζομενοι στον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ ειχαν δωρεαν ή πολυ φτηνα τηλεφωνο και ρευμα αντιστοιχα.. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα αλλα ας μπει και αυτο στα οφελη του να εισαι δημοσιος..

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και εγώ με τα παραπάνω του avgoust και να προσθέσω, ότι οι ΔΥ συνάδελφοι έχουν και 2 συντάξεις. Μια του δημοσίου και μια του ΤΣΜΕΔΕ!!!!! Περίπου 3000Ε. Αυτό γιατί??? Εμείς εργαζόμαστε 12 ώρες την ημέρα και εκείνοι άντε 8 και τους δίνει το κράτος διπλή σύνταξη???

Link to comment
Share on other sites

Εχετε καταλάβει ότι οι ΔΥ είναι αντίπαλη κάστα? Αν κρίνω από τα αποτελέσματα των εκλογών του ΤΕΕ και κυρίως από το ποσοστό της αποχής των ελ. επαγγελματιών, μάλλον όχι. Οι εξαιρέσεις απλώς δικαιώνουν τον κανόνα.

Link to comment
Share on other sites

οι Δ.Υ. ΔΕΝ ειναι η αντιπαλη καστα.ειναι η κυριαρχη καστα.που εχει κατορθωσει κατι μαγικο (στηριζομενη στο κοματικο διεφθαρμενο πελατειακο συστημα)

1.εχει εξασφαλισει δια βιου επαγγελματικη βιωσιμωτητα-πραγμα εξαιρετικα σπανιο για επιχειρηση

2.εχει εξασφαλισει προτογνωρες συνθηκες δουλειας (τετραωρο στην πραγματικοτητα)

3.εχει αξασφαλισει διακοπες-δωρα

4.εχει εξασφαλισει (πολλοι απο αυτους) τυχερα και ωρισμενοι εχουν στησει "μαγαζακια"

5.ολα τα ανωτερω τα εχει εξασφαλισει με μηδενικο ρισκο-με μηδενικες επενδυσεις και μηδενικο κοπο.

ολα τα ανωτερω ουτε στο ονειρο τους δεν μπορουν να τα δουν οι υπολοιποι Ελληνες.

Link to comment
Share on other sites

ε γιαυτο λεμε οι κακοι οτι απο το 1,2 εκ στον ευρυτερο δημοσιο τομεα, πρεπει να σουταρουν καμια 300αρια χιλιαδες ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

 

εγω δεν καταλαβαινω ουτε απο "πολεμο" ουτε απο "αλληλεγγυη κοινωνικη" ουτε τιποτα. Κανεις ποτε δεν με βοηθησε, και ειδα οτι μπροστα παει οποιος δουλευει, ακομα και στη μπανανια που ζουμε.

 

επειδη εγω, αντιθετα απο αυτα που λετε ολοι εδω μεσα, ακομη δεν εχω δει δημοσιο υπαλληλο να ΔΟΥΛΕΥΕΙ (αλλο αν καποιοι ειναι συμπαθεις ή ευγενικοι) οπως δουλευει ο τελευταιος, πιο βλακας και αφιλοτιμος εργατης ή υπαλληλος στον ιδιωτικο τομεα, δεν εχω δακρυα για κανεναν τους, κι ας εχω και συγγενεις πρωτου βαθμου στο δημοσιο.

 

αμα ακουσετε τι νομιζουν για τη ζωη, τι λενε για το ελευθερο επαγγελμα, και πώς εκμεταλλευονται το συστημα για να τους πληρωνω εγω κι εσεις το αραλικι τους, θα χασετε καθε διαθεση λογικης υπερασπισης.

 

στο συγκεκριμενο θεμα εγω ειμαι στα ακρα. ουστ ολοι και αφου δεν γινεται ολοι, αντε οι μισοι. Θα σωθει η Ελλαδα τουλαχιστον για τα παιδια μας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.