Jump to content

GALLOS

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Ουδέτερη

About GALLOS

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Πειραιάς
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός
 1. γενικά δουλεύουν, εκτός όταν έχει traffic που καταρρέει το σύστημα όλο. Αν εννοείς την επιλογή του κτηματολόγιου, πρέπει να περιμένεις να φορτώσει τους χάρτες, κάθε φορά που κάνεις ζουμ.
 2. Τι θα γίνει με αυτό το ρημάδι site που δεν μπορούμε να μπούμε ανά καιρούς ; Αν είναι δυνατόν δηλαδή (ωραία τον είπαμε εδώ το καημός μας). Ξεφτίλα ..
 3. Καλησπέρα, μια ερώτηση και από μένα. Σε τριώροφο κτίριο με 6 ιδιοκτήτες στο σύνολο, θέλω στο Α όροφο να κάνω ρύθμιση στα διαμερίσματα α1-α2 όπου και έχουμε από ένα διαφορετικό ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με το άρθρο 99 μπορώ να κάνω μια αίτηση υπαγωγής για της 2 Ο.Ι. Τα ποσοστά όμως στους ιδιοκτήτες πως τα βάζω Επί του οικοπέδου; Δεν πρέπει να έχω σύνολο 100%; Ευχαριστώ :)
 4. Καλησπέρα και ευχαριστούμε για το κόπο και το χρόνο σου συνάδελφε.
 5. Καλησπέρα και απο μένα, Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ. Διαμέρισμα Α ‘ορόφου με άδεια του 75, στα σχέδια υπολογίζεται στα 41,5τ.μ. Η σημερινή του κατάσταση είναι 34τ.μ. Έχει μικρύνει λοιπόν κατά 7,5τ.μ. Ο χώρος τον 7,5τ.μ. έχει αποδοθεί σε Κ/Χ(κλιμακοστασιο) . Επίσης η κουζίνα έχει υλοποιηθεί σε διαφορετική θέση από τα εγκεκριμένα και η όψη του διαμερίσματος πλέον αντί για 3 ανοίγματα, όπως φαίνεται στα εγκεκριμένα, έχει μόνο δυο. Το νόμιμο περίγραμμα του κτιρίου είναι υλοποιημένο ορθώς. Στον όροφο έχουμε δυο διαμερίσματα με δυο διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Πως το δηλώνω? - Κατηγορία 3 και δδ) για τα ανοίγματα - διαφορετική διαμερισματωση λογο τροποποίησης μηχανολογικών εγκαταστάσεων και 250 ευρω ειδικό πρόστιμο - και αναφέρω στην τεχνική έκθεση την σημερινη κατασταση τετραγωνικών Και μελλοντικά αν θέλουν κάνουν μια δήλωση για τους Κ/Χ? υ.γ.: σύσταση δεν υπάρχει Ευχαριστω
 6. Καλησπέρα και από μενα Το περίφημο λοιπόν ΦΕΚ 3518/20006 Άρθρο 27 παράγραφο 5 λέει ότι : ''5. Εργολήπτης δεν γίνεται δεκτός σε δημοπρασία οποιουδήποτε Τεχνικού Έργου, εάν δεν συνυποβάλει στις επιτροπές δημοπρασίας βεβαίωση του Ταμείου περί καταβολής ή διακανονισμού των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών. Οι βεβαιώσεις ασφαλιστικής ενημερότητας ισχύουν για έξι (6) μήνες για τους ελεύ− θέρους επαγγελματίες και τέσσερις (4) μήνες για τις εταιρείες που απασχολούν μισθωτούς μηχανικούς '' Ερωτώ τώρα με την σειρά μου, μια κατάθεση για αδεια δόμησης στην Πολεοδομία θεωρείται δημοπρασία Τεχνικού Έργου? Στη συνεχεια η παράγραφος 6 αναφέρει: 6. Δεν επιτρέπεται στις υπηρεσίες του Δημοσίου, των δήμων και κοινοτήτων, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών, που προβλέπονται από το άρθρο 12 του π.δ.178/2000 (ΦΕΚ 165 Α ́), η θεώρηση ή έγκριση μελετών, προϋπολογισμών, εκθέσεων, γνωματεύσεων, που εκδίδονται από μετόχους του Ταμείου, αν δεν προσαχθεί η κατά την παράγραφο 5 βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.» Θεωρούμαι μέτοχος? Περιμένω και μια δεύτερη γνώμη η και τριτη... Γιατί από τα συφραζομενα κατανοώ ότι αναφέρεται στα δημοσια έργα και όχι στα ιδωτικα. Άσχετα άμα έχει εφαρμοστεί αντιστροφος.
 7. Καλημέρα, Χρειάζεται να δώσω μια βεβαίωση για πώληση διαμερίσματος το οποίο έχει και παράρτημα μια ανοιχτή θέση στάθμευσης στη piloti. Το διαμέρισμα είναι οκ, η θέση στάθμευσης όμως, είναι στα εγκεκριμένα σχέδια της πολεοδομίας 10τ.μ. ενώ στη σύσταση αναφέρεται ως 12τ.μ. Τι ακριβώς κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση? Το σχεδιάγραμμα βάση του οποίου συνέταξε η συμβολαιογράφος τη σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας, αναφέρει και εκείνο 10τμ. Στο πίνακα χιλιοστών όμως που της έχει δώσει ο μηχανικός λέει 12τ.μ.. Εξού και τα 12τ.μ.. Ευχαριστω
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.