Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

@sarcs Δεν χρειάζεται να ζητήσεις τον ΚΑΔ, μπορείς να κάνεις κλικ δεξιά και να επιλέξεις τον αντίστοιχο από την λίστα.

Edited by Tim22
  • Απαντήσεις 25
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Ναι αλλά δε ξέρεις τι έχει δηλωμένο αυτός (αν έχει - πιστεύω αν δεν έχουν τιμολογια δεν έχουν).

Δημοσιεύτηκε

Κάνοντας κλικ δεξιά από το πεδίο ΚΑΔ σου ανοίγει ένα παράθυρο με δύο μόνο επιλογές, η μία είναι οικοδομικά έργα και υπάρχει και μια άλλη. Αν επιλέξεις οικοδομικά έργα και βάλεις τα στοιχεία του εργαζόμενου θα δεις ότι μετά μπορείς πάλι κάνοντας κλικ μπορείς να επιλέξεις απευθείας τον κωδικό του πακέτου κάλυψης κλπ.

Δημοσιεύτηκε

κατάλαβα, και ο κωδικός καδ στα οικοδομικά για τον ΕΚΦΑ είναι το 4512 σωστα?

Δημοσιεύτηκε

Όταν επιλέξεις οικοδομικά έργα σου βγάζει τον κωδικό αυτόματα, δεν το θυμάμαι απέξω. Εγώ υπέβαλα δύο ΑΠΔ ΕΦΚΑ και στη συνέχεια δύο ΑΠΔ ΤΕΚΑ χωρίς κάποιο πρόβλημα. Φυσικά εάν δεν είσαι σίγουρος μπορείς να ρωτήσεις και κάποιον λογιστή σου.

Δημοσιεύτηκε (edited)

τον ρώτησα χτες και μου ανεφερε ως πιθανότερο το 4512. το καταχώρησα και εγώ και το πήρε αλλά δεν υπέβαλλα είπα να επιβεβαιωσω πρώτα και απο εδω μιας και πρόκειται για οικοδομικο

Edited by sarcs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.