Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάσταση πελατών προμηθευτών 2009 μέχρι 25/06/2010 [Δόθηκε παράταση μέχρι 20/09]


Recommended Posts

Ο Θεός βοηθός ...

 

Πέρα από αυτό, (συγγνώμη για το off topic) σκέφτηκα ότι πολλοί από όσους έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά τη δήλωση του 2010 και έχουν επιστροφή δεν έχουν ελεγχθεί ως προς τα δικαιολογητικά τους. Πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα της χρήσης 2009 όταν την άλλη βδομάδα ισχύσει η περαίωση;

Link to comment
Share on other sites

O έλεγχος των διακιολογητικών για την επιστροφή του φόρου εισοδήματος δεν σχετίζεται με τη διαδικασία της περαιώσεως. Αυτά τα δύο μπορεί να δουλευτούν ξεχωριστά.Βέβαια μπορεί το ΥΠ. ΟΙΚ. να στείλει πρώτα την περάιωση και μετά να βγάλει την επιστροφή, οπότε θα πάρεις λιγότερα.

Link to comment
Share on other sites

Το ερώτημα που έβαλα είχε σχέση με το τι θα γίνει στην περίπτωση που ο έλεγχος των δικαιολογητικών δεν κάνει αποδεκτά μερικά από αυτά, οπότε τροποποιούνται τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στη δήλωση.

Σε όποια χρονική στιγμή γίνει αυτό (εάν γίνει), δηλαδή πριν ή μετά την αποστολή σημειώματος περαίωσης από τη ΓΓΠΣ, με βάση ποια στοιχεία θα συνταχθεί το σημείωμα;

Link to comment
Share on other sites

Εαν πχ εχω δυο τιμολογια απο ΙΚΕΑ των 200 ευρω χωρις φπα το καθενα μπαινουν στο ΚΒΣ σαν αθροισμα 400 ευρω και αριθμος τιμολογιων 2 ή πρεπει να ειναι και τα δυο πανω απο 300 ευρω ξεχωριστα?

 

──────────────────────────────────────────────────

Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου).

Chilon

Link to comment
Share on other sites

(διαφορετικά θα γράφαμε για 3μηνες)

 

Τα περισσότερα είναι ήδη γραμμένα. Πάντως αρκετά παλαιότερα τις καταστάσεις του ΚΕΠΥΟ τις δίναμε εντός μηνός ΜΑΡΤΙΟΥ και δεν γράφαμε μήνες (μόνο μέρες και ήταν οι περισσότερες χειρόγραφες ...)

Link to comment
Share on other sites

Τα ποσά που συμπληρώνουμε είναι με ΦΠΑ ή χωρίς; Θέλω να πω βάζω όσες ΑΠΥ είναι πάνω από 300 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α., αλλά ποιό ποσό δηλώνω; Καθαρή αξία χωρίς Φ.Π.Α.;

Link to comment
Share on other sites

μπορει καποιος να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες για το πεδιο ΥΠΟΧΡΕΟΣ στη λιστα που θα υποβαλλουμε...?

 

τοσο στην εταιρεια πληροφορικης (πελατης) που δουλευω εχω βαλει "0" αλλα και για το καταστημα ηλεκτρονικων (προμηθευτης) που εχω παρει ενα pc εχω βαλει "0"

 

εχουν και οι δυο την υποχρεωση υποβολης συγκεντρωτικων δηλωσεων ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.