sundance 147 Posted June 13, 2010 Τι επιχειρηματα θα προβαλλετε στις ενστασεις σας? Share this post Link to post Share on other sites
tpanag 397 Posted June 13, 2010 Ανάλογα τον λόγο απόρριψης. Share this post Link to post Share on other sites
sundance 147 Posted June 14, 2010 αν ο λογος απορριψης ειναι Σε θετική αξιολόγηση μη επιχορηγούμενη λόγω μη επάρκειας πόρων τι θα βαζατε? ειδικα αν ησασταν μιση μοναδα κατω απο το οριο των επιχορηγουμενων. Share this post Link to post Share on other sites
alej 405 Posted June 14, 2010 Σας έστειλαν ήδη τους λόγους απόρριψης; Share this post Link to post Share on other sites
tpanag 397 Posted June 14, 2010 @sundance ακριβώς τον ίδιο λόγο γράφει και σε εμένα. Υποψιάζομαι το ίδιο γράφει και στην πλειοψηφία. Δεν είναι ο ακριβής λόγος αυτός. Θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι βαθμολογίες και θα δούμε τι μας έριξε. Ανάλογα θα πατήσουμε για την ένσταση.΄Τι βαθμολογία σου γράφει; Εγώ βλέπω ένα ξερό 34,07 χωρίς ανάλυση. @alej αν μπεις στο ependyseis με το account σου, θα δεις δεξιά στις μη επιχορηγούμενες προτάσεις σου ένα κουμπάκι για να ανακτήσεις σε pdf την απόφαση απόρριψης. Εκεί γράφει αυτό το γελοίο "λόγω μη επάρκειας πόρων". Αν δεν είχανε πετσοκόψει το πρόγραμμα μια χαρά επάρκεια πόρων θα υπήρχε... Share this post Link to post Share on other sites
jimis9497 16 Posted June 14, 2010 αν ο λογος απορριψης ειναι τι θα βαζατε? ειδικα αν ησασταν μιση μοναδα κατω απο το οριο των επιχορηγουμενων. Sundance με πέρασες. 0,9 παρακάτω.... Με κάποιον που μίλησα μου είπε πως δεν υπάρχει να βάλεις κάτι. Περιμένεις και παίζει να είσαι επιλαχών, αλλά κανένας δεν ξέρει αν θα υπάρξουν επιλαχόντες και πως θα ειδοποιηθούν. Share this post Link to post Share on other sites
sundance 147 Posted June 14, 2010 Για την ακριβεια ειμαι 0,40 κατω από το επιδοτούμενο οριο... tpanag και μενα μια ξερη βαθμολογια μου εχει. θα δουμε τι θα στειλουν. πιστευω παντως θα υπαρξουν επιλαχοντες, γιατι πολλοι θα κουτσουρεψουν την προταση τους και αρκετοι δεν θα την υλοποιησουν καν. βεβαια, πολυ πιθανο τα λεφτα αυτα που θα περισσεψουν να πανε για κλεισιμο τρυπων... Share this post Link to post Share on other sites
akius 1,524 Posted June 14, 2010 μπορειτε να δειτε πως βγηκε η βαθμολογια σας απο εδω !! http://www.ependyseis.gr/sub/epag/files/odigosD.pdf Share this post Link to post Share on other sites
sundance 147 Posted June 14, 2010 akius κατατοπιστικοτατος. μας δουλευεις ρε φιλε? Share this post Link to post Share on other sites