Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η επιτυχία στις εξετάσεις του ΤΕΕ σημαίνει οριστική διαγραφή από το ΤΕΒΕ;


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους την 22/6/2010 δίνω εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος στο ΤΕΕ κεντρικής Μακεδονίας αν επιτύχω θεωρούμε μέλος ΤΣΜΕΔΕ, παράλληλα είμαι ασφαλισμένος στο ΤΕΒΕ από 2004 σαν υπομηχανικός ερώτηση μου στο ΤΕΒΕ με πληροφόρησαν πως για την διαγραφή μου θα πρέπει να τους πάω χαρτί από ΤΣΜΕΔΕ πως υπάγομαι σε άλλο ασφαλιστικό φορέα κ έρχομαι λοιπόν να ρωτήσω θα πρέπει να περιμένω χαρτί από ΤΣΜΕΔΕ για να διαγραφώ η με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ΤΕΕ(αφού πλέον θα είμαι κ επίσημα μέλος ΤΣΜΕΔΕ) μπορώ να πάω ΤΣΜΕΔΕ να τους ζητήσω χαρτί κ ακολούθως ΤΕΒΕ για διαγραφή?

Βλέπεται είμαι άνεργος κ οι ασφαλιστικές μου εισφορές είμαι 515ε την διμήνια κ αν το χαρτί του ΤΣΜΕΔΕ έρθει 3,4 μήνες μετά την επιτυχία μου στις εξετάσεις εγώ θα είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω διπλοασφαλιση σε ΤΕΒΕ ΤΣΜΕΔΕ!! Παράλληλα αν γίνεται να με διαγράψουν από ΤΕΒΕ με μια βεβαίωση από ΤΕΕ κ ακολούθως ΤΣΜΕΔΕ, είμαι ασφαλισμένος αν αρρωστήσω η πρέπει να βγάλω βιβλιάριο υγείας από ΤΣΜΕΔΕ...?

 

 

Μπορούμε εν μέρει ίσως να καταλάβουμε τα όποια ερωτηματικά σας και την αγωνία σας , όμως , σας παρακαλούμε, ΜΗΝ γράφετε με κεφαλαία , ούτε στους τίτλους ούτε και στο κείμενο.

 

Χρησιμοποιείστε το Edit για να τροποποιήσετε το μήνυμά σας

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου, μέλος ΤΕΕ θεωρείσαι επίσημα από την στιγμή που έχεις τα επίσημα έγγραφα που το αποδεικνύουν αυτό. Το ίδιο και για ΤΣΜΕΔΕ. Υπολόγιζε να σου κοινοποιηθούν κοντά στο δίμηνο από τότε που δίνεις τις εξετάσεις. Μέχρι τότε τπτ άλλο δεν μπορείς να κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μέλος η εγγραφή στο ΤΣΜΕΔΕ γίνεται αυτόματα από τη ημέρα που θα δώσεις εξετάσεις.

Σου συνιστώ να μην πληρώσεις στο ΤΕΒΕ τις εισφορές του Ιουνίου και όταν σου έρθει η βεβαίωση ασφάλισης από το ΤΣΜΕΔΕ να πας να κάνεις εκκαθάριση με το ΤΕΒΕ ζητώντας να πληρώσεις τις 22 ημέρες του Ιουνίου και όχι ολόκληρο το μήνα. Εάν πληρώσεις τις εισφορές του Ιουνίου τότε θα πρέπει να σου επιστρέψουν τη διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

θα πρέπει να σου επιστρέψουν τη διαφορά.

 

Το οποίο δεν γίνεται άμεσα...Τουλάχιστον στο ΤΣΜΕΔΕ, όταν μιλάμε για επιστροφές...μιλάμε για 2-3 χρόνια

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις σας απλά μιά απορία αν δέν πληρώσω το τέβε ιουνίου κ περιμένω χαρτί του ΤΣΜΕΔΕ για εκαθάριση θα έιμαι καλυμένος αν αρωστήσω?και πώς?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.