Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στατικό ερώτημα: Πρόβλημα με διαρροή


dlion

Recommended Posts

Ιδια περιπτωση με την δικια μου. Το δικο μου μπανιο καποια στιγμη ειχε διαρροη η λεκανη και γεμιζε νερο το απο κατω διαμερισμα.

Επιβαλεται αμεση επισκευη ή διακοπη της χρησης της συγκεκριμενης τουαλετας εαν και εφοσον υπαρχουν 2 στο διαμερισμα εως οτου επισκευασθει. Διαφορετικα προχωρηστε και νομικα το θεμα για αποζημιωση βλαβων λογω της αρνησης του χρηστη - ιδιοκτητη για την επισκευη της βλαβης.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

υπαρχει και 2η τουαλετα αλλα και αυτη εβγαζε νερα σε αλλο σημειο του δικου μου μπανιου. Η χρηση της εχει διακοπει και η διαρροη σταματησε. Το μεγαλο προβλημα ομως ειναι απο το αλλο του μπανιο που δεν θελει να συνεργαστει και να το φτιαξει γιατι θεωρει οτι το προβλημα δεν ειναι απο αυτον αλλο απο αλλο οροφο. 23/9 εχουμε το δικαστηριο οποτε εκει θα δωθει λυση μια και καλη.

Link to comment
Share on other sites

23/9 εχουμε το δικαστηριο οποτε εκει θα δωθει λυση μια και καλη.

 

Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι στις 23/09 θα ξεμπερδέψεις...το δικαστήριο, ανάλογα με τα στοιχεία που θα προσκομιστούν, αλλά και με τον τρόπο που θα παρουσιαστούν από τους δικηγόρους, μπορεί να καθυστερήσει κι άλλο...πάντως, τα πράγματα μπαίνουν στο δρόμο τους...

 

Καλή επιτυχία

Link to comment
Share on other sites

Με μια τεχνική έκθεση μηχανικού θα μπορέσετε κιόλας να υποστηρίξετε πως με την συνεχή διαρροή επηρεάζεται και η στατική επάρκεια της πλάκας αφού τα αυξημένα επίπεδα της υγρασίας μπορούν να προκαλέσουν την ενανθράκωση του σιδηρού οπλισμού με τα χειρότερα αποτελέσματα για την συμπεριφορά της.

Τότε μιλάμε για θέματα συνιδιοκτησίας και θα πρέπει για την αποκατάσταση να συνεισφέρουν οικονομικά όλοι οι ιδιοκτήτες.

 

Στον κανονισμό της πολυκατοικίας πρέπει να διευκρινίζονται τέτοιες καταστασεις...

Link to comment
Share on other sites

Μια ερωτηση απο την εμπειρια σας:

υπαρχει περιπτωση η διαρροη να μην ειναι απο τον τριτο αλλα απο καπου αλλου (σας θυμιζω οτι ολοι οι αλλοι οροφοι στο ιδιο σημειο ειναι ΄καθαροι΄)

Link to comment
Share on other sites

τίποτα δεν είναι απίθανο... μπορεί να υπάρχει διαρροή από ένα σημείο και να εμφανίζεται σε άλλο. (παραδειγμα να ακολουθεί το νερό την κλίση της πλάκας κατω από ένα ξύλινο πάτωμα, ή να ακολουθεί το σπιράλ της σωλήνας. ) Αλλά εδώ μιλάμε για περιπτωσάρες! :smile:

Link to comment
Share on other sites

Κάντε κάτι πολύ πιο απλό. Εαν η διαρροή είναι έντονη και όχι απλή υγρασία τότε με το που θα κλείσετε το κεντρικό ρολόι νερού του διαμερίσματος τότε θα σταματήσει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.