Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εικονικές αποδείξεις προς εργοδότες


Recommended Posts

Μερικές φορές το οποιοδήποτε εισόδημα είναι ζήτημα επιβίωσης.

Αν θες να το διατηρήσεις ενδέχεται να κάνεις σοβαρές υποχωρήσεις.

 

Προφανώς είναι εξευτελιστικό για τις σπουδές σου και τις ικανότητες σου, όπως και αντιδεοντολογικό για τον κλάδο σου, να ξεπουλάς την εργασία σου...

 

Ξεκινώντας όμως την σταδιοδρομία σου, εν έτη 2010, με το ΤΣΜΕΔΕ να σε κυνηγάει, με δανειακές υποχρεώσεις που έμεσα δημιούργησες, με γονείς που πρέπει να στηρίξεις, οι απαιτήσεις πέφτουν. Και αν περάσεις 5-6 μήνες ανεργίας, με ένα διάλλειμα σε μια δουλειά όπου στο τέλος σε χρωστάνε περισσότερα από ότι σου έδωσαν, τότε αν ένας έρθει και σε πληρώνει όσα σου υποσχέθηκε, την ώρα που στο υποσχέθηκε, νιώθεις ευλογημένος, και ας είναι και 500 ευρώ καθαρά.

 

Και άμα σου ζητήσει υπερτιμολόγηση θα το σκεφτείς, γιατί ξέρεις πώς είναι να χρωστάς και να μην ελπίζεις σε οποιοδήποτε έσοδο.

 

 

Στο πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο που βιώνουμε, δεν υπάρχει νόμιμη διέξοδος.

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς είναι εξευτελιστικό για τις σπουδές σου και τις ικανότητες σου, όπως και αντιδεοντολογικό για τον κλάδο σου, να ξεπουλάς την εργασία σου...

 

Δεν το βλέπω από ηθικής σκοπιάς φίλε Turambar. Η ηθική είναι προσωπική υπόθεση και δεν γίνεται από το πληκτρολόγιο. Τα σχόλιά μου ήταν για την κουβέντα και όχι για εσένα. Κάνε το κουμάντο σου όπως νομίζεις. Απλά μια εργασιακή σχέση που δεν έχει ως βασική και κύρια αιτία την επιστημονική σου ιδιότητα είναι καταδικασμένη να καταλήξει σε ναυάγιο, σε εκμετάλλευση, σε χαμένα χρόνια. Έχε το υπόψη και αξιολόγησε αν πρέπει να αράξεις εδώ ή να αναζητήσεις κάτι καλύτερο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Για να παραφράσω τον ΓΑΠ...(Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα)..στην ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Δόξα τω Θεώ, υπάρχει και η λύση του εξωτερικού την οποία τολμούν όλο και περισσότεροι.

Link to comment
Share on other sites

To να γίνεις μετανάστης από οικονομική ανάγκη δεν είναι λύση.

Η εργασία στο εξωτερικό θα έπρεπε να προκύψει από ελεύθερη επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.