Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Πιθανό πρόβλημα υγρασίας


Recommended Posts

Καλημέρα σας. Ήθελα να ρωτησω κατι.εχω βρει ενα οροφοδιαμερισμα να αγορασω αλλα ειδα το εξης.εκει που ειναι το ασανσερ σε αυτο τον τοιχο δεξια οπως βλεπω το ασανσερ εχει βγει χαμηλα υγρασια.εχει ασπρισει ο τοιχος και εχει φουσκωσει.και μετα αν πας στο ιδιο σημειο του τοιχου ακριβως απο κατω σε ενα δωματιο στο υπογειο εκει στην γωνια βαζεις το χερι και μενουν νερα.και εκει εχει κιτρινησει ο τοιχος και κατω εχουν τρεξει νερα.η πολυκατοικια ειναι μεσοτοιχια με μια μονοκατοικια.ενα 2οροφο.μπορει να με διαφωτισει καποιος τι μπορει να ειναι αυτο.:confused:

Link to comment
Share on other sites

Δέσποινα

 

ένας μηχανικός με θερμοκάμερα αρκετά εύκολα. Ενα φόρουμ οχι.

Link to comment
Share on other sites

Όπως είναι κατανοητό υπάρχει υγρασία!

Το πως και γιατί και από που προέρχεται και πως διορθώνεται παραπέμπω στην απάντηση #2 και στον γενικότερο έλεγχο του σπιτιού από έναν μηχανικό της εμπιστοσύνης σας.

 

Όταν κάνετε μια αγοραπωλησία θα υποχρεωθείτε να δώσετε κάποια χρήματα σε έναν συμβολαιογράφο και σε έναν δικηγόρο. Πιθανόν θα εμπιστευτείτε (και θα πληρώσετε) και κάποιον μεσίτη. Δώστε λοιπόν κάποια (λίγα) χρήματα και σε κάποιον (επιστήμονα) μηχανικό γιατί μπορεί να κλαίτε αργότερα πολύ περισσότερα. Η γνώμη ενός μηχανικού στην αγορά ενός ακινήτου είναι τόσο καθοριστική όσο (και περισσότερο) από την δική σας... (και πολύ περισσότερο από του μεσίτη ή του πωλητή φυσικά)...

Link to comment
Share on other sites

σιγουρα θα βαλω καποιον μηχανικο,αυτο εννοειται αλλα ηθελα κατα πρωτη αποψη να ρωτησω αν εχει υποψια καποιος απο εσας τι μπορει να ειναι.απο τα υδραυλικα της διπλανης μονοκατοικιας η του ιδιου κατασκευαστη.η κατι αλλο.καποιες πιθανοτητες ηθελα να μου πειτε.

 

ευχαριστω πολυ παντως,:smile::smile:

 

καλησπερα!!χτες το βραδυ περασα απο εκει και ειχε σκαψει τον κηπο ο κατασκευαστης εκει ακριβως που βγαινει η υγρασια στην πολυκατοικια απο μεσα.

δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εχει συμβει.

Link to comment
Share on other sites

πάρε άμεσα εναν μηχανικό να ρωτήσει και να μάθει ή ρώτα μόνη σου.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα!!!τελικα ρωτησα τον ιδιο.

μου ειπε οτι ειναι μια τρυπα που βγαζει νερο βροχινο.την ειχε δει οταν εσκαβε αλλα δεν της εδωσε σημασια γιατι δεν εβγαζε νερο.καΙ δεν της εκανε κατι να κλεισει.και τωρα βγαζει νερο.την εκλεισε λεει και της εβαλε και διαφορα μονωτικα.αλλα ρε παιδια πηγα στον τοιχο που βγαινει η υγρασια και βγαζει μεχρι σταγονες νερου.και εχει να βρεξει και 2 βδομαδες.

και πηγα πριν 3 μερες και κατω στο υπογειο ηταν στεγνος ο τοιχος,ουτε νερα ειχε κατω.και πηγα χτες και εβαλα το χερι μου στο υπογειο στον τοιχο και εσταζε και ειχαν πεσει και νερα κατω και ο τοιχος διπλα στο ασανσερ ειχε σταγονες νερου.φαντασου ποσο νερο.δηλ αν βρεχει συνεχεια θα γεμισουμε νερα.και τωρα που το εκλεισε τα νερα που θα πηγαινουν?εγω πιστευω οτι απο κατω εχει νερα το εδαφος.στα πεδιλα της πολυκατοικιας.αν ξερει καποιος συμφωνα με αυτα που ανεφερα αν μπορει να βγαλει ακρη ας μου απαντησει.καλα που δεν το εκλεισα το διαμερισμα ακομα.

Link to comment
Share on other sites

αν ξερει καποιος συμφωνα με αυτα που ανεφερα αν μπορει να βγαλει ακρη ας μου απαντησει.καλα που δεν το εκλεισα το διαμερισμα ακομα.

 

Εφόσον δεν το έκλεισες ακόμα, θα ξέρει και θα σε συμβουλεύσει, ο μηχανικός που θα προσλάβεις και θα πληρώσεις, για να ελέγξει το διαμέρισμα.

Link to comment
Share on other sites

να το πω διαφορετικά. Εαν υπάρχει τόσο έντονη υγρασία τότε μπορεί να έχει και δομικό πρόβλημα λόγω διάβρωσης όπλισης. Στην περίπτωση αυτή το κόστος είναι αρκετά μεγάλο. τωρα δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει τρύπα που βγάζει νερά? Μιλάμε για σωλήνα αποστράγγισης ομβρίων? Δεν ξέρω τι έχει κλείσει. Οπως και να έχει για να δακρύζει απο μέσα σημαίνει οτι έχει βρεί δίοδο. Λύσεις υπάρχουν αλλα πρώτα βάλε φωτό για να καταλάβουμε.

Link to comment
Share on other sites

Εγω να προσθεσω οτι τα προβλημα της υγρασιας δεν λυνονται ευκολα με ενα κλεισιμο της οποιας οπης που θα εχει αποτελεσμα για 1-2-3-10 μηνες..

 

Θελει λυσεις σοβαρες με σοβαρα υλικα και εξειδικευμενο συνεργειο...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.