Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Σύσταση Οριζόντιας και Κάθετης Συνιδιοκτησίας


roylafant

Recommended Posts

Τι εννοείς μυαλά, τι εννοείς 500ε, τι εννοεις 2 χρόνια απ'ότι φαινεται η 1η λύση προ οικήματος κόστιζε ελάχιστα ευρώ τώρα σε μερικές μέρες πρέπει να καταβάλω απ'οτι λεει 7000E διότι αν καθυστερήσω και τελειωσω το σπίτι μου το ποσό πάει στις 16.000Ε. Λίγο προσοχή στους χαρακτηρισμούς παρακαλώ, είμαι άνθρωπος της πληροφορικής, που ψάχνει να δει τι συμβαίνει, έχω αργοπορημένα βεβαια ραντεβού και με 2 συμβολαιογραφο να πάρω και αλλη γνώμη δεν είμαι του επαγγέλματος σας. Οι διαφορές είναι σε μηνες και ειναι 5 δεν ξέρω ακόμα τι να σκεφτώ για την συμβολαιογράφο ίσως τώρα που θα πάρω 2η αποψη δω τι συμβαίνει.

 

Nai terry οριζόντια σύσταση είναι και πρώτες κατοικίες.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κώστας

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 35
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

...

... Η αντικειμενικη βασει του τι ΘΑ κατασκευαστεις δεν υπολογιζετε???

 

 

Συνάδελφε, ναι σωστά λες ότι η αντικειμενική βάσει αυτό που ΘΑ κατασκευαστεί.

 

Αλλά στον πίνακα υπολογισμού αντικειμενικών αξιών για τα διαμερίσματα έχει και ένα πεδίο πρόοδος εργασιών (δεν θυμάμαι την επακριβή του ονομασία).

Οπότε εκεί όταν το κατασκευασθλεν έχει πρόοδο μηδέν η φορολογικά εκτιμώμενη αξία (αντικειμενική όπως την λένε) είναι σημαντικά μικρότερη από το περατωμένο νέο.

 

Συμφωνώ κι εγώ με τον Zavi στο σκέλος ότι το ίδιον όφελος της/ του συμβολαιογράφου είναι ιδιαίτερα μικρό σε σχέση με την συνολική φορολογική επιβάρυνση της μεταβίβασης.

 

Τώρα το τι και το πώς κατέληξαν εκεί, ποιος τα είπε σωστά, τι τους πρότειναν να κάνουν, τι κατάλαβαν τότε, τι έκαναν, τι παρέλειψαν, μόνο οι ίδιοι ξέρουν και δεν αφορά εμάς να γνωματεύσουμε επ αυτού

Link to comment
Share on other sites

Δεν πηραμε πρωτοβουλίες ούτε έκανε κανείς του κεφαλιού του, πληροφορικη και ιατρικη είναι τα επαγγέλματα μας, τις διαδικασίες τις όρισαν η συμβολαιογραφος με συνεννόηση του μηχανικού ο οποίος είχε μια στάση ότι πει η συμβολαιογράφος. Οπότε ότι μας πρότειναν το ακολουθήσαμε, όσο για το όφελος της, δεν έχω λόγο να σας αμφισβητώ αλλά ο χρόνος θα δείξει.

 

Η φάση κατασκευής φαίνεται εύκολα από το ΙΚΑ αφού κολλάω ένσημα

Link to comment
Share on other sites

Αφου λοπον εγιναν ολα οπως τα λες που ειναι το προβλημα??

Αν την πατησες, την πατησες...

Ο μηχανικος σωστα αντεδρασε..Δεν ειναι σε θεση νομιζω να γνωριζει ολες τις διαδικασιες περι συμβολαιων, αμοιβων, εισφορων κτλ..

Link to comment
Share on other sites

...

...

Αλλα ποιος θα ελεξει σε τι φαση κατασκευης εισαι???

Ας γραψει εκσκαφες..

Δεν γινεται???

 

χε χε... κλάσικαλ....

γίνεται... αλλα άμα σε πιάσουν θα σου κάνουν σεξ άνευ αισθήματος...

 

Και υπάρχουν πολλά μα πάρα πολλά αποδεικτικά αν το σκαλίσει κάποιος ακόμα και πολλά χρόνια μετά (πχ μεροκάματα ΙΚΑ και ημερομηνίες, Τιμολόγια υλικών, εργοτάξια ρεύματα, ΕΥΔΑΠ κλπ)

 

Θέλει προσοχή με ειδική εμπειρία σ αυτά, μη πάει για μαλλί και βγει κουρεμένος..

Link to comment
Share on other sites

πως να τα γλυτωνες; ελευθεροι επαγγελματιες/κοινωνικοι λειτουργοι ειναι οι συμβφοι κ χρεωνουν οσο θελουν, εχοντας κ ελαχιστη αμοιβη.

 

οι χαρακτηρισμοι μου προς εσενα οφειλονται στη μιζερια των γραφομενων σου, κ οχι σε τιποτε αλλο. εξαλλου ημουν προσεκτικος, σε αντιθεση με σενα που εκανες ερευνα αγορας σε τζαμπα φορουμ

Link to comment
Share on other sites

Αν χρεωνουν όσο θέλουν τότε πάμε στο παντοπωλείο, αν έχει ομως αλλη χρεωση πριν το οικημα τοτε υπαρχει κακη καθοδηγηση, δεν καταλαβαινω τι εννοεις μιζερια, πληροφοριες ψαχνω. Δεν κάνω ερευνα αγοράς αφου είναι απ οτι φαινεται προαποφασισμενο το ποσό που θα πληρωσω. Η "αγορά" του μηχανικου των συνεργειων του συμβολαιογραφου έχει γίνει εδω και καιρό το κατα πόσο έκανε καλα την δουλειά της η συμβολαιογραφος δεν εχω καταλαβει ακομη. Οι σωστες πληροφοριες ειναι καλοδεχουμενες ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.