Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχετικά με την τουρμπίνα στο αμάξι.


manos1972

Recommended Posts

παιδες, μην ξεχνατε οτι μιλαμ για πετρελαιομηχανη, και οχι για βενζινα....

φιλε, αν εγκαταλειψεις την τουρμπινα, θα πρεπει να απλοποιησεις το συστημα, να απομακρυνεις τις σωληνωσεις λαδιου απο και προς την τουρμπινα, να απομακρυνεις ιντερκουλερ κτλ, και να βαλεις ενα φιλτρο αερα απευθειας πανω στην εισαγωγη, και πανω απ'ολα, να επαναπρογραμματισεις τον εγκεφαλο σου ωστε να δουλευει με την ατμοσφαιρικη πιεση.

επειδη ενα ντιζελομοτερι, ειναι πολυ πιο αργοστροφο, και πολυ πιο αργη καυση, αν βγαλεις την τουρμπινα, οχι προσπεραση θα μπορεσεις να κανεις, αλλα ουτε και μια απλη εκκινηση σε ανηφορα αν κουβαλας λιγο φορτιο.

βασει πειρας, και επειδη εχω πληρωσει αρκετες επισκευες τουρμπινας, εχω να σου πω, οτι δεν υπαρχει τουρμπινα να μην επισκευαζεται. αλλαζεις τα εντοσθια της, και κρατας μονο τα κελυφη, το μαντεμενιο και το αλουμινενιο. θα γλυτωσεις καπου 2-3 κατοσταρικα ετσι. αν δεν βρεις την ιδια τουρμπινα, μπορεις να βαλεις μια αλλης μαρκας, με τα ιδια ή παρομοια χαρακτηριστικα (παροχη σε αερα, A/R κτλ) και θα εχεις παλι το εργαλειο σου ετοιμοπολεμο. αν το κανεις αυτο, καλα θα κανεις να ελεγξεις το μοτερι σου, αν χρειαστει λιγο fine tuning στο προγραμμα του εγκεφαλου σου.

αν και ειμαι σιγουρος, οτι με καλο ψαξιμο στο ιντερνετ, θα βρεις πολλες τουρμπινες.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 42
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμπτωματικά, προχθές είχαμε μια κουβέντα με έναν εργολάβο που αποπειράθηκε να κάνει ακριβώς το ίδιο (να αφαιρέσει εντελώς καμμένη τουρμπίνα) από το ημιφορτηγό του τούρμπο ντίζελ, κατόπιν προτροπής κάποιου "μηχανικού" αυτοκινήτων. Το αυτοκίνητο απλά δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί... Την επόμενη μέρα έβαλε νέα. Ούτε για αστείο δε μπορούν να γίνουν τέτοια πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Άμα γινόταν για τα δεδομένα αυτών των αυτοκινήτων να δουλέψουν χωρίς τουρμπίνα νομίζω πως η εταιρία πρώτη θα τα είχε κυκλοφορήσει χωρίς αυτή.Η ροπή από την τουρμπίνα είναι αναντικατάστατη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.