dubfire Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 καλημερα , θέλω να ενεργοποιήσω το τεε κενακ σε ένα δεύτερο pc , δυστυχώς έχασα τους κωδικούς , μπορώ να να βρω τους κωδικούς μέσω του pc που είναι ήδη εγκατεστημένο το τεε κενακ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 email/τηλέφωνο να σου το ξαναστείλουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Μπορεί να βρεθεί μέσω του μητρώου των Windows. Πας στο "Start η έναρξη" κάτω αριστερά, πας στο "Run", πληκτρολογείς "regedit" πατάς enter και ανοίγει ο επεξεργαστής του μητρώου. Πας στο: Ο υπολογιστής μου\HKEY_CURRENT_USER\Software\Resplendence Sp\Registar Registry Manager\Settings και βλέπεις-ψάχνεις στη δεξιά πλευρά για το "ComboBoxSearchText", το βρίσκεις και στα δεξιά του βρίσκονται -κατά σειρά- το serial number και το key. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Σε XP δεν έχω τέτοια εγγραφή (Resplendence Sp) στο registry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pggiotas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Και ντρεπόμουν τόση ώρα να ρωτήσω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 (edited) Από Win XP Pro Sp3 πάντως είναι η παραπάνω εύρεση. Εναλλακτικά, ανοίξτε το registry editor, πηγαίνετε στο κεντρικό μενού -> "Επεξεργασία" -> "Εύρεση" και πληκτρολογήστε είτε το S/N είτε το κλειδί, πατήστε "εύρεση επόμενου" και δείτε σε ποια θέση σας το βγάζει. Edited Απρίλιος 26 , 2013 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
pggiotas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Εχω ακριβώς το ίδιο αλλά δεν υπάρχει αυτή η "διεύθυνση"...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Και εγώ ακριβώς το ίδιο έχω αλλά έχει μόνο τα παρακάτω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Δεν σας αμφισβητώ ρε παιδιά, γι' αυτό και έγραψα πριν: "Εναλλακτικά, ανοίξτε το registry editor, πηγαίνετε στο κεντρικό μενού -> "Επεξεργασία" -> "Εύρεση" και πληκτρολογήστε είτε το S/N είτε το κλειδί, πατήστε "εύρεση επόμενου" και δείτε σε ποια θέση σας το βγάζει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
pggiotas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Και αυτό το έκανα και δεν μου "βρίσκει" τίποτα..... Πρόβλημα δεν έχω αλλά μπήκα στην διαδικασία να το βρώ που είναι και έχω "πορωθεί" τώρα..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα