Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aρτιότητα-οικοδ/τα κατα παρέκκλιση


Recommended Posts

οικοπεδο >2000τ.μ. εκτος οικισμου και εντος ζωνης με συμβολαιο του 1975 εχει στις 2 απο τις 4 πλευρες του αγροτικο δρομο..Για να θεωρηθει αρτιο και οικοδομησιμο απαιτειται να εχει συγκεκριμενο προσωπο σε καποιον απο τους δρομους?Ευχαριστω πολυ!

Link to comment
Share on other sites

οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκλιση εντός οικισμού, όπου το συμβόλαιο το περιγράφει σαν μη άρτιο μη οικοδομήσιμο και εκτός σχεδίου εκτός οικισμού (πιθανό λάθος μηχανικού), απαιτείται να γίνει διόρθωση συμβολαίου για έκδοση οικοδομικής αδείας? εξαρτάται η αρτιότητα του οικοπέδου από το αν έχεις πληρώσει φορούς για εντός η εκτός σχεδίου / οικισμού? ποια η γνώμη σας?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα συνάδελφοι.Θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου στο Κορωπί, το οποίο έχει δυο μεταλλικές εμπορικές αποθήκες κτισμένες βάσει του Π.Δ.11, ΦΕΚ 93Δ/23.02.95,(Σ.Δ. 0,40, Κάλυψη 0,40) με άδεια του 2002. Στο Διάγραμμα κάλυψης του 2002 φαίνεται να έχει υπόλοιπο δόμησης περίπου 1000τ.μ. Στην πολεοδομία μου είπαν πως το Π.Δ. 11 δεν ισχύει πλέον βάσει του μεταγενέστερου ΦΕΚ 199Δ/2003. Αυτό σημαίνει πως το υπόλοιπο δόμησης των 1000 τ.μ. πλέον δεν ισχύει. Γνωρίζεται σας παρακαλώ αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο?:sad:

Link to comment
Share on other sites

Η εκτός σχεδίου περιοχή του Δήμου Κρωπίας ανήκει στη Ζ.Ο.Ε. Μεσογείων που καθορίζεται από το Π.Δ. 20-2-03 ΦΕΚ 199Δ'/03.

Πρέπει να εντοπίσεις σε ποιά περιοχή του Δ/γματος αυτού βρίσκεσαι προκειμένου να δεις ποιοί είναι οι ισχύοντες Ο.Δ. για το γήπεδό σου (και όχι οικόπεδο).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Έχω οικόπεδο εντός οικισμού προυφιστάμενου του 1923 εμβαδού Ε=360,00μ2 και κολλητά με αυτό αγροτεμάχιο του ίδιου ιδιοκτήτη εκτός ορίου οικισμού κι εντός ζώνης εμβαδού Ε=200,00μ2. Ο πελάτης έχει βγάλει άδεια στο όλο (360+200=560μ2) με συντελεστή δόμησης 0,8.Γνωρίζει κάποιος κάποια νομοθεσία βάσει της οποίας είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατα παρέκκλιση το όλο (δεν έχει γίνει συνένωση των δύο) ωστε η άδεια να είναι έγκυρη?

Link to comment
Share on other sites

Αν το πρόβλημά σου ειναι η συννένωση, δεν υπάρχει θέμα γιατί αυτή επέρχεται με την έκδοση της οικοδομικής αδείας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.