Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δεκτον αλλα αν εφαγε τοσα χρονια στα θρανια για να καψει το πτυχιο του απο ενα ατυχημα λογω ωχαδερφισμου που δεν πηγε να ελεγξει,

τι να πω, ας υπογραψει οσα θελει και ας κοιμαται ησυχος, ο Χαρος εχει πολλα προσωπα......

στην Ελλαδα ευθυνη ειχε και θα εχει παντα ο υπογραφων,απλα τωρα θεωρειται οτι βλεπεις και δινεις νουμερα μετρησεων που το κανει πιο σφιχτο το θεμα.

Μην ξεχνας ομως οτι εχουν στα σκαρια και ελεγκτικο μηχανισμο που θα κανει δειγματοληπτικα ελεγχους για αυτα που γραφουμε ολοι.Αυτο μου μυριζει λιγο για προετοιμασια αναβαθμισης λογω πωλησης ΔΕΗ,ξερεις του τυπου οτι ναι ελεγχω τι μου δινουν αυτα τα τσακαλια......

Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος. Δεν προσφέρει κάτι, απλά δυσχαιρένει την ανάγνωση. Δείτε τους κανόνες συμμετοχής.

Ευχαριστώ, miltos

Link to comment
Share on other sites

Να κανω μια προταση προς τους διαχειριστες του φορουμ.Αν γινεται να γινει ενα ηλεκτρονικο σημειωμα εδω στο φορουμ στο οποιο να μπαινουν μονο οσοι ειναι αδειουχοι και να καταθετουν τις προτασεις τους επωνυμα.

 

Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αλλά δεν το βλέπω και αναγκαίο. Για ποιο λόγο να μην γίνει ένα θέμα όπως όλα τα άλλα?

Link to comment
Share on other sites

miltos

απλα το λεω για να μεινει καθαρο χωρις αλλα σχολια η επεμβασεις,σαν εναν πινακα αριθμημενο.Αν δεν βολευει δεν πειραζει απλα οι συναδελφοι να καταθεσουν προτασεις και να μην γραφουν εκθεση ιδεων.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να ανοίξεις ένα thraed και εφόσον το απαιτεί ο τίτλος του να διατηρηθεί συμπαγές. Το παρόν θέμα έχει περισσότερο χαρακτήρα κουβέντας, για αυτό και έχει πλατιάσει.

 

Μπορούμε να κρατήσουμε το νέο θέμα σφιχτό και να κάνουμε το ρεζουμέ στο πρώτο post, μεταφέροντας εκεί τις προτάσεις που έχουν γίνει.

Link to comment
Share on other sites

Σημερα πηγε ενας πελατης μου την πρωτη νεα υδε στην δεη...αντιμετωπισα καποιο προβλημα στην μετρηση του ρελε διαφυγης απλωσα 300 μετρα μπαλαντεζα για να κανω την μετρηση γιατι εκει ηταν η ποιο κοντινη οικια...με η/ζ ειπαν μερικοι συναδελφοι που ρωτησα οχι γιατι δεν θα εβγαινε σωστη μετρηση υπαρχει θεμα αν δεν μπορουμε να παρουμε ρευμα απο καπου γυρω η εκτος αν κανουμε μετα την μετρηση του ρελε διαφυγης αφου γινει ηλεκτροδοτηση.

Link to comment
Share on other sites

Θα πρέπει να επισκεφτείς το χώρο μετά την ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ να κάνεις τη μέτρηση και να επισυνάψεις συμπληρωματικό ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟΥ Η.ΕΓΚΑΤ. κατά ΕΛΟΤ HD 384

Link to comment
Share on other sites

Mεγαλη φασαρια ξανα εντυπα και τρεχα στην δεη παλι...προτιμω την μπαλαντεζα...και μερικοι αλλοι λενε οτι και αυτο απαγορευεται...τι να πω θα βρουμε λυση...γι αυτο ειπα οτι αντιμετωπισα προβλημα...

Link to comment
Share on other sites

ΕΔΩ επευφημείς έναν παράνομο, εσύ δεν μπορείς να πράξεις το σωστό?

Και εφόσον στο δικό σου σωματείο δέχονται μόνο νέες ΥΔΕ έπρεπε να το ξέρεις 8-)

Link to comment
Share on other sites

Και τι σχεση εχει με την μετρηση του ρελε ο παπανομος??

 

Eγω επραξα με αυτα που μου ειπε το σωματειο μου...δεν ξερω τι σχεση εχει ο παρανομος με την μετρηση του ρελε διαφυγης...εκτος το ρελε υπαρχει και αλλη μικρη ταλαιπωρια σε καποια οργανα η μετρηση βροχου σφαλματος οχι ομως σε ολα θα τα δεις οταν πας να κανεις καινουργια υδε....προσοχη στην αγορα του οργανου σαν συμβουλη...

Link to comment
Share on other sites

Και τι σχεση εχει με την μετρηση του ρελε ο παρανομος.Oταν την εκανα μιλησα με το σωματειο και με ατομο απο το συμβουλιο και μου ειπε κανε αυτο.Toτε η παρανομο και το συμβουλιο...

electrogrammi

ο συμβουλος σου μαλλον χανει νερα.......

Η ΔΕΗ θεωρει οτι η νεα κατοικια/καταστημα δεν εχει ρευμα καθολου και ας εχεις εργοταξιακο.Η μοναδικες μετρησεις που παιρνεις ειναι αντισταση μονωσης και γειωσης και φυσικα ολος ο οπτικος ελεγχος.

Αφου ηλεκτροδοτηθει τοτε κανεις την συμπληρωματικη που λεει ο ΝΙΚΟΣΤΡΙ.

Αυτα δεν τα βγαζουμε απο το κεφαλι μας,ειναι οτι λεει ο ΕΛΟΤ και η νεα ΥΔΕ.

 

miltos

μεχρι εδω τα παω καλα αλλα αυτα τα thread και post τα πουλανε στα Multirama ?........!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.