Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Βοήθεια με χάρτη από Google Earth


Recommended Posts

Καλέ μου Dimitris80 τα ΓΥΣ και ΟΚΧΕ έχουν μόνο μέχρι το 2000 ή 2001. Αυτά τα έδειξα με επίσημες φωτοερμηνείες.Απλά μετά το γύρισαν το παραμύθι ότι είναι ανοιχτή η δίοδος από το 2000 ένώ εγώ έλεγα από το 2005. Και εμφάνησαν αυτή τη φωτογραφία του 2003 και με έκαναν ρ----α. Συγγνώμη και πάλι για την έκφραση. Το δε δικαστήριο σε πληροφορώ καλέ μου άνθρωπε την έκανε δεκτή.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

...

Αγαπητέ Didonis κι όμως αυτό ακριβώς όπως λες έγινε. Στο δικαστήριο που είχα, εμφάνισαν τη φωτογραφία από το google earth με το layer επάνω κι εγώ έμεινα μ-----ς. Συγγνώμη για την έκφραση.

Το δικαστήριο τη δέχτηκε κι εγώ αμφισβητήθηκα.Αγαπητέ Ted78 με σώζεις. Να'σαι καλά.

...

...

 

Το φαντάστηκα απ τα γραφόμενα σου ότι κάτι σαν αυτό θα έγινε για αυτό σου έγραψα όπως σου έγραψα.

Έλεος όμως, ειλικρινά έλεος

Ναι είναι και θέμα του δικηγόρου σου από την μια αλλά στην τελική και ο κάθε δικηγόρος δεν είναι ειδικός σε θέματα σαν αυτά.

Θα σου προτείνω για τον δικηγόρο σου για την επόμενη δίκη κάτι φαινομενικά ακραίο αλλά στην πραγματικότητα απλό και σωστό.

Ζητήστε από μερικούς ειδικούς (μερικοί μπορεί να είναι και πιτσιρικάδες 16χρονοι) να σας φτιάξουν φωτογραφίες μερικές φωτογραφίες με Google earth.

Να φτιάξουν το συγκρότημα δικαστηρίων Ευελπιδων που ο κάθε δικαστής το γνωρίζει χωρίς μερικά κτίρια.

Όχι μόνο αυτό αλλά και φωτογραφία με τον ίδιο χώρο και να του προσθέσουν και την πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου, και όλα αυτά με το λογότυπο του γοογλε στην άκρη.

Αν πας σε ειδικό μπορεί να σου βάλει και τον Παρθενώνα όπως ήταν την εποχή του Περικλή.

Θα καταλάβουν ελπίζω ότι ο καθείς μπορεί να κάνει ότι θέλει ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, και επειδή δεν είναι κάποιο δημόσιο έγγραφο η εικόνα που παράγει το Γοογλε δεν είναι καν παραποίηση αρχής.

Αρα μη αποδεικτικό δεδομένο.

 

Πέρα απ αυτά τα φαιδρά έχω σοβαρές επιφυλάξεις ότι θα σου απαντήσει άνθρωπος από την γοογλε.

Σχεδόν για τα πάντα έχουν τυποποιημένες απαντήσεις και διαδικασίες και δεν θα βγάλεις άκρη.

 

Όπως σας έκαναν νομικίστικο παιχνίδι κάντε ανάλογη προετοιμασία και εσείς για να καταρρίψετε την αξιοπιστία της όποιας φωτογραφίας από το διαδίκτυο και ακολουθείσθε την αποδεικτική οδό με βάση τα πραγματικά τοπογραφικά δεδομένα που σου προτείνουν και οι άλλοι συνάδελφοι.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ Didonis όταν είπαμε ότι θα μπορούσε να τροποποιηθεί μας κατηγόρησαν για παραπλάνηση δικαστηρίου και μας έκαναν και χάρη που δε γραφτηκε στα πρακτικά.....

Άκρη όμως θα βγάλω γιατί τους βαρέθηκα.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να δείς την ημερομηνία που τραβήχτηκε η φωτογραφία στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης, αλλά οι δρόμοι δεν προκύπτουν από τίς φωτογραφίες των δορυφόρων.

Η πληροφορία των δρόμων δεν είναι της Google Earth, είναι της Teleatlas και μπορείς να ζητήσεις να διορθώσουν αυτό που εμφανίζεται πηγαίνοντας εδώ και καταχωρώντας την αναφορά σου.

Γενικά η πληροφορία των δρόμων που χρησιμοποιούν όλοι, GPS, ηλεκτρονικοί χάρτες, Google Earth κλπ είναι καταγεγραμμένη από συνεργεία που πέρασαν επί τόπου από την διαδρομή. Η βασική πληροφορία είναι της δεκαετίας του 90 και ανάλογα με την σοβαρότητα της κάθε εταιρείας ανανεώνεται ή όχι. Η ακρίβεια της αποτύπωσης εξαρτάται (ειδικά σε απομακρυσμένες ή/και αμφισβητούμενες περιοχές), από την επιμέλεια του επι τόπου συνεργείου και οι περιπτώσεις σημαντικών λαθών, δεν είναι σπάνιες και έχουν γίνει γνωστές από χρόνια. Πολύ σοφά οι εταιρείες δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών τους κλπ κλπ, τώρα, πώς χρησιμοποιήθηκε η πληροφορία στο δικαστήριο, δεν έχω καταλάβει από όσα έγραψες.

Link to comment
Share on other sites

jkar, απο αυτή τη δίοδο που κατέγραψαν αποκλείεται να πέρασαν πριν το 2005 διότι το οικόπεδό μου ήταν φραγμένο με μονομπλόκ και συρματόπλεγμα. Η φωτογραφία του google είναι όντως του 2003 δε το αμφισβητώ. Η προβολή google maps στη φωτογραφία είναι μεταγενέστερη (μετά το 2005).

Αυτό προσπαθώ να εξακριβώσω.

Στο δικαστήριο έφεραν τη φωτογραφία με το layer επάνω(και άρα φαίνονταν οι οδοί, δίοδοι κτλ) και έγραφε 2003. Ενώ εγώ έλεγα ότι η δίοδος δημιουργήθηκε μετά το 2005

Link to comment
Share on other sites

Μία λεπτομέρεια που δεν κατάλαβα. Με κλειστό το layer φαίνεται όντως κάτι σαν μονοπάτι ή δίοδος? Επίσης το ότι το χωράφι σου ήταν κλέιστό στην αρχή και στο τέλος της γράμμης δρόμου όπως αυτή φαίνεται στο google, φαίνεται? Δηλ. φαίνεται κάποια μάντρα ή κάτι τέτοιο?

Link to comment
Share on other sites

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το συζητάτε ακόμα. Δεν κάνει ψηφιοποίηση το google earth. Βρίσκει από κάποιες πηγές τα vector δεδομένα του οδικού δικτύου και κάνει επίθεση πάνω στις φωτογραφίες του. Ε σε αυτά τα δεδομένα φαινόταν ο "θεωρητικός" και μη διανοιχθείς στην πράξη δρόμος. Το έχω συναντήσει αρκετές φορές αυτό το φαινόμενο και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει πολλές φορές και σε (κακής ποιότητας) χάρτες προγραμμάτων πλοήγησης GPS. Είναι κωμικοτραγικό πάντως δικαστές να λαμβάνουν υπόψη τους στοιχεία επιπέδου ...google maps και κάποιος θα πρέπει να τους εξηγήσει ότι αυτό δε γίνεται και οφείλουν σε τέτοιες περιπτώσεις, να ζητούν τη συνδρομή των αρμόδιων μηχανικών ή επιστημόνων.

Link to comment
Share on other sites

Προσυπογράφω στα γραφόμενα του tpanag.

Σε παρόμοιες "μπερδεμένες" υποθέσεις βαρύνουσα άποψη έχει και η δικαστική πραγματογνωμοσύνη, ειδικού φωτοερμηνευτή (κυρίως ΑΤΜ) πραγματογνώμονα μηχανικού, που διατάσσεται από το δικαστήριο αυτοδίκαια ή με πρόταση ενός εκ των διαδίκων...

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ DIMITRIS80 χωρίς το layer σε εκείνο το σημείο το οικόπεδο είναι χέρσο (ξερό χορτάρι) οπότε φαίνεται ως 'μονοπάτι-δίοδος'. Ευτυχώς όμως φαίνεται το δέντρο στη μέση της υποτιθέμενης εισόδου της 'διόδου' αλλά και ένα άλλο δέντρο στα μισά της 'διόδου' (οπότε δε θα μπορούσε να περνά αυτικίνητο). Στο τέλος της 'διόδου' φαίνεται αχνά η περίφραξη.

Όλα τα παραπάνω αφαιρέθηκαν τέλη του 2005.

Αγαπητοί qmd και tpanag συμφωνώ μαζί σας. Στο επόμενο δικαστήριο θα υπάρχει αναγκαστικά φωτοερμηνευτής για κάθε ενδεχόμενο. Διότι σε αυτό ο μηχανικός από τη μεριά των αντιδίκων όχι μόνο είπε ψέμματα αλλά ενίσχυσε και την σημαντικότητα της google φωτογραφίας. Ο συγκεκριμένος έχει ήδη κατηγορηθεί μία φορά για παραποίηση στοιχείων σε δίκη. Και η δική μας θα είναι λογικά η επόμενη. Και μακάρι να διαβάζει και το forum για να καταλάβει πως έλεος πια σε αυτή τη χώρα.!!!.Αν και δε νομίζω πως είναι τόσο έξυπνος για να καταλάβει τη σημασία του forum.

Συγγνώμη για την ένταση.

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως να επικοινωνήσω με teleatlas?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.