Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα παράταση για ρυθμίσεις Ν. 3843/2010 έως τέλη Οκτωβρίου


harisma23

Recommended Posts

Σήμερα έμαθα τι έλεγε το έγγραφο που στάλθηκε από το ΥΠΕΚΑ στις πολεοδομίες για την παράταση.

"Σύμφωνα με δήλωση του υπουργού μας .... κλπ κλπ " και είχαν μαζί και μια φωτοτυπία της δήλωσης του υπουργού στο Έθνος....

Ελλάς, το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει.....

 

Πραγματικά έχουν φτάσει στο σημείο με ραβασάκια να νομοθετούν

Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι ρε παιδιά για εσάς που έχετε φακέλους για να καταθέσετε. Παρεμπιπτώντος στην πολεοδομία Αιγάλεω, που δραστηριοποιούμαι εγώ, δεν έχουν βγάλει ακόμα τα πρόστιμα για φακέλους που κατέθεσα στις 9/2. Μία "φιλη" ελεγκτής εκεί μου είπε ευθαρσώς ότι χαλαρώσανε λίγο μετά την παράταση και βγήκαν εκτός χρόνων. Αυτά δε που κατέθεσα Μάϊο μου έιπαν σίγουρα μετά τις διακοπές. Και μιλάμε για φακέλους ελεγμένους και πρωτοκολλημένους. Που να είχαν και δουλειά στις άδειες δηλαδή. Εγώ μόνο δύο αλλαγές χρήσης έκανα φέτος και ένας φίλος που έβγαλε άδεια, έφαγε τεράστιο μπλέξιμο με την αμοιβή ΚΕΝΑΚ γιατί κανείς δεν μπορούσε να του απαντήσει πως βγαίνει και σε ποιον μηχανικό και με ποια αναλογία. Ρώτησε ΤΕΕ και πολεοδομίες και τον στέλνανε ο ένας στον άλλο. Έφτασε να ρωτάει συναδέλφους και φυσικά κανείς δεν ήξερε να απαντήσει γιατί κανείς δεν έβγαλε άδεια εντος του 2011. Κατά τ' άλλα σκοτώνονται στη δουλειά στις υπηρεσίες......ρε σε τι ζούγκλα ζούμε...και χειροτερεύει....

Link to comment
Share on other sites

Πριν σχεδον 10 μερες ηταν ετοιμο ενα προστιμο απο φακελλο που ειχε κατατεθει στις 2 Φεβρουαρίου στο Αιγάλεω. Προχωρουν πολυ αργα ομως και σιγουρα θα υπαρξει προβλημα με τις διορίες του Οκτωβρίου.

Το ιδιο και χειρότερα στη Αθήνα.

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι, με το Αιγάλεω μου 'κανε και μένα εντύπωση. 28/01 και το πήρα πριν περίπου 1 μήνα (εννοείται χέρι-χέρι, με τα γνωστά ανέβα-κατέβα να σου δώσουν τον αριθ. φακέλου γιατί δεν τους κάνει ο αριθ. πρωτ. και στο τέλος να καταλήξεις στο αρχείο για να το ψάξεις στις στοίβες).

Link to comment
Share on other sites

Στο Αιγάλεω περιμένω πρόστιμο για φάκελο κατατεθημένο από 24/5 (μου είπαν 3 μήνες άρα τέλη Αυγούστου). Μάλλον να το περιμένω κατά τα Χριστούγεννα...

Link to comment
Share on other sites

Και υστερα υπαρχει και η περαίωση. Στο τμημα Περαίωσης εχουν μεχρι το νουμερο 10.000 περιπου ενω οι φακελοι των οποιων εχει εκδοθει το προστιμο εχουν ξεπερασει τους 15.000.

Link to comment
Share on other sites

Η περαίωση δεν είναι κάτι που μας αφορά. Εγώ δεν έχω κάνει και ούτε πρόκειται να κάνω σε κανέναν (με 1 μοναδική εξαίρεση στις αρχές και αυτό έγινε σχεδόν άμεσα με διαφορά 2-3 ημερών από το πρόστιμο στη Σωκράτους). Δε μπλέκουμε με αυτά καθώς η προθεσμία αποπληρωμής των προστίμων (ειδικά με την παράταση που αυτή θα πάρει) είναι πολύ μακριά για τέτοιες δεσμεύσεις όταν δεν ξέρουμε καν τι μας ξημερώνει. Όταν εξοφλήσουν ας πάνε να τις κάνουν μόνοι τους τις περαιώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Σωστό και αυτό!!

Στην Αγ. Παρασκευή τον Απρίλιο μου έδωσαν ραντεβού για περαίωση .... ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαντάσου να πάω τώρα..... Με το μεσοπρόθεσμο το 2014 θα ΠΕΡΑΙΩΣΩ!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ο Ν3843 ισχύει για μέχρι 2-7-2009.Αναμονή για το νέο νόμο αυθαιρέτων , ίσως συμπεριλάβει από εκεί και μετά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.