Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομικές Άδειες-Αδειοδοτήσεις Πολιτικός μηχανικός ή δομικών έργων ?


Recommended Posts

Μα τι λέτε τώρα; Χαρά μου να βάζω στη θέση τους στελέχη του ΤΕΕ που το μόνο που τους νοιάζει είναι η προπαγάνδα εναντίων των ΤΕΙ με μηδαμινή συνεισφορά σε όλα τα υπόλοιπα θέματα...

Link to comment
Share on other sites

etsi einai i zwi lazare. kai egw mporw na pw oti kourastika kai edwsa panellinies kai mpika domikos k oti esy piges apla kai graftikes se mia sxoli tou ekswterikou, pou einai xiliades kai einai xeiroteres apo iek. as voleutoume loipon me auto pou eimaste kai an anavathmistoume kalws na erthei !!!!!!

 

Παρατήρηση: Τα greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, ilias

Link to comment
Share on other sites

rizos_jnr

 

Μόνο που δεν είσαι σε θέση να την κρίνεις διότι πολύ απλά δεν έχεις το επίπεδο μορφώσεως των καθηγητών των ΑΕΙ που αποφάσισαν και έκριναν για την αναγνώριση του τίτλου μου και μαζί με αυτόν και την σχολή μου .

 

Όσο για την κρίση την δική μου προς εσάς αυτό φαίνετε και από την αντιμετώπιση της πολιτείας ως προς τα ιδρύματα σας και δεν τα κρίνω εγώ αλλά αυτή που σας έφερε ως εδώ να περιμένετε τις τυχών αλλαγές του συστήματος ώστε να πάρετε αυτά που ζητάτε .Από την πολιτεία να ζητήσετε τα ρέστα και όχι από εμένα .

Link to comment
Share on other sites

as voleutoume loipon me auto pou eimaste kai an anavathmistoume kalws na erthei !!!!!!

 

 

Δεν έχω Κανένα πρόβλημα . Μόνο που η όποια αναβάθμιση θα ισχύει για τους απόφοιτους του νέου καθεστώς και όχι για τους παλιούς αυτό λέω τόσο καιρό.

Διαφορετικά πιστεύω πως δεν θα περάσει από την Βουλή όπου η πλειοψηφία των μηχανικών εκεί είναι Διπλωματούχοι .Από αυτούς λοιπόν εξαρτάται η όποια απόφαση .Μένει να φανεί στο μέλλον .

 

που το μόνο που τους νοιάζει είναι η προπαγάνδα εναντίων των ΤΕΙ

 

Το έχω εξηγήσει σε προηγούμενο μήνυμα .

Link to comment
Share on other sites

Λάζαρε καλά θα κάνεις να μην ασχολείσαι με τα πάντα. Στο συγκεκριμένο τόπικ είσαι τελείως εκτός φάσης και το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να κλειδωθεί το θέμα. Αν γίνει αυτό εγώ πάντως δεν θα το ανεχτώ. Νομίζω πως αρκετά επιβάρυνες με τη παρουσία σου το φόρουμ αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είχα πρόβλημα με την σχολή του αλλά με την κοροϊδία..

Η γνώμη μου είναι πως εφόσον θεωρείς πως εξαπατήθηκες τον αποπληρωνεις για τις υπηρεσίες του και μετά πας αλλού.

 

----

Τώρα για το αν κάποιος εξαναγκάζεται να δηλώσει τη μισή του ιδιότητα και μάλιστα γιατί τον ανάγκασε η κοινωνία ειναι αστείο να το ακούμε.

 

Η κοινωνία ούτε οτι ο Αρχιτέκτονας ειναι μηχανικός δεν έχει καταλάβει ούτε ποιο το αντικέιμενό του.

Υπέρχουν πάμπολες φορές που ο ιδιώτης αναζητά Πολιτικο Μηχανκό ακόμη και αν χρειάζεται Τοπογράφο ή Μηχανολόγο.

 

Οπότε η δικαιολογία της κοινωνίας δεν πιάνει.

 

Στην τελικη οι μηχανικοί που δηλώνουν πως είναι από ΤΕΙ είναι βλάκες ;

όπως ολοι οι Έλληνες που δε λένε ψεμματα!

Link to comment
Share on other sites

Myri μου δεν μπορώ να πιστέψω οτι αυτά τα εννοείς που λες! Συγκρίνεις την αντιμετώπιση του Κόσμου μεταξύ Αρχιτεκτόνων και Τ.Ε.? Σε πληροφορώ οτι η αδερφή μου είναι συνάδελφός σου εκ του ΕΜΠ και οταν συστήνεται πάντα εντυπωσιάζει! Όταν όμως πω εγώ τη ειδικότητά μου βλέπω άλλη αντιμετώπιση και σπεύδω να δηλώσω και το Μεταπτυχιακό τίτλο για να σώσω τη παρτίδα. Το πρόβλημα είναι επομένως οτι δεν ξέρει ο κόσμος τι κάνει ο Αρχιτέκτονας? Ο κόσμος ξέρει οτι την ίδια δουλειά δύναται να την κάνει και πολιτικός και αρχιτέκτονας μηχανικός αλλά προτιμάει συνήθως το πρώτο γιατί νομίζει εσφαλμένα οτι για κάποιο λόγο ο Αρχιτέκτονας είναι πιο ακριβός! Σου εύχομαι να μην ζήσεις ποτέ την αντιμετώπιση που ζούμε εμείς μερικές φορές ακόμα και απο ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει τίποτα!

Καλό είναι λοιπόν να έχουμε βιώσει κάτι πριν βιαστούμε να το κρίνουμε αρνητικά. Σου λέω λοιπόν με όλη την ειλικρίνια οτι βασικότερος λόγος είναι τελικά η κοινωνία και είναι προσβλητικό να το θεωρείς αστείο οταν δεν το ξέρεις απο πρώτο χέρι έχοντας μια ειδικότητα η οποία χαίρει γενικής εκτίμησης.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.