Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναβάθμιση του πτυχίου μου


ant-klavd

Recommended Posts

Τι λες τώρα; O ΔΟΑΤΑΠ δε σου αφαιρεί το πτυχίο και το μεταπτυχιακό αλλά στο αντιστοιχεί με ελληνικό. Στον ιδιωτικό τομέα δηλώνεις BSc & MSc. Όσο για την εμπειρία, τα 3 χρόνια αυτά εργάζεσε κανονικά και πληρώνεσε κανονικά. Τι άλλο θέλεις;

Link to comment
Share on other sites

@georgev Όταν κάποιος ενδιαφέρετε για να μάθει πως γίνετε διπλωματούχος Πολ. Μηχ. δεν δείχνει οτι ειναι τεμπέλης. Επίσης δεν έχω σκοπο να γραψω για αδικη κοινωνια γιατι δεν ειναι προθεση μ να ασχοληθώ με αυτα αλλα με το επαγγελμα που εχω διαλέξει !

 

Άποψη μ πως οι κατατακτήριες είναι ''καμένο χαρτί'' χωρίς να θέλω να προσβάλω αυτους που εχουν μπει σ αυτή την διαδικασία! Ενδιαφέρομαι περισσότερο για το εξωτερικό διότι καλώς η κακώς οι σπουδές ειναι πολυ ανώτερες και αποκτάς πολλές εμπειρίες, οπως να σέβεσαι τους συναδέλφους σου οπως δεν κάνουν πολλοί στην Ελλάδα!

Link to comment
Share on other sites

Όταν αποτελεί μέρος συνεκτίμησης το μεταπτυχιακό δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μετέπειτα ως ξέχωρο τίτλο στον ιδιωτικό τομέα διότι και εκεί από ότι γνωρίζω θα πρέπει να προσκομίσεις ξεχωριστή βεβαίωση αναγνώρισης του κάτι που δεν σου δίνει το ΔΟΑΤΑΠ λόγο της απορρόφησης που έχει γίνει στην συνεκτίμηση του με τον βασικό τίτλο .

Επίσης ενδέχεται να παρουσιαστεί πρόβλημα ως προς τις ημερομηνίες αναγνώρισης του ενός τίτλου ως προς τον άλλον σύμφωνα με τα όσα περιγράφει και άλλος συνάδελφος μέσα στο φόρουμ

 

http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=24964&highlight=%C4%CF%C1%D4%C1%D0&page=9

Link to comment
Share on other sites

Καλά μου αναφέρεις τον lazarosk ως πηγή; Αχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχχχαχαχαχαχα

 

Λοιπόν

1. Το BSc & MSc συνεκτιμούνται για την ακαδημαική αντιστοίχηση (και αναγνώριση ΕΔ ως συνέπεια). Δεν σου αφαιρεί κανείς τα πτυχία και ούτε γίνεσε απόφοιτος ελληνικού τμήματος. Στον ιδιωτικό τομέα είσαι BSc & MSc. Αυτό γράφεις στη σφραγίδα σου, αυτό και στο βιογραφικό σου.

 

2. Να επιλέγεις τις πηγές σου καλύτερα...

Link to comment
Share on other sites

Η αναβάθμιση γίνετε για να πάρει κάποιος όλα τα δικαιώματα .

Στον ιδιωτικό τομέα όπως και στον δημόσιο οποιοδήποτε ξένο πτυχίο και να προσκομίσεις πρέπει να φέρει την ανάλογη πράξη αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ και ειδικά για τα μεταπτυχιακά από όσο γνωρίζω το ΣΑΕΠ δεν μπορεί να σου δώσει τέτοια πράξη αναγνώρισης αφού αρμοδιότητα του είναι η αναγνώριση των ΕΔ του βασικού τίτλου.

Από εκεί και πέρα η συγκεκριμένη πράξη αναγνώρισης αποτελεί δίπλωμα το οποίο πλέον αυτό χρησιμοποιείς στην ελληνική επικράτεια και όχι τον ξένον τίτλο .Αυτές οι πράξεις αναγνώρισης του ΔΟΑΤΑΠ αποτελούν πλέον τα πτυχία σου στην Ελλάδα και αυτά είναι που πρέπει να προσκομίζεις μέσα στην ελληνική επικράτεια σε οποιαδήποτε εργασία και να κάνεις .

 

Στην σφραγίδα σου γράφεις τον αντίστοιχο ελληνικό τίτλο που σου δίνει το ΔΟΑΤΑΠ και όχι τον ξένο τίτλο .

Link to comment
Share on other sites

Καλά ότι νομίζεις. Πήγαινε πάρε εσύ MSc από Αγγλία και γράψε στο βιογραφικό σου απόφοιτος ΕΜΠ. Και όταν σου ζητήσουν τον τίτλο, πες για συνεκτιμήσεις και αναβαθμίσεις. Χαμένη για χαμένη που θα έχεις τη δουλειά, ας το διασκεδάσετε βρε αδελφέ...

Link to comment
Share on other sites

Πήγαινε πάρε εσύ MSc από Αγγλία και γράψε στο βιογραφικό σου απόφοιτος ΕΜΠ. Και όταν σου ζητήσουν τον τίτλο, πες για συνεκτιμήσεις και αναβαθμίσεις.

 

Ο τίτλος σου στην Ελλάδα είναι η πράξη προέδρου του ΔΟΑΤΑΠ .Αυτή η πράξη αποτελεί το δίπλωμα σου και είναι δίπλωμα το οποίο φέρει την ελληνική ειδικότητα και το ελληνικό ίδρυμα που παίρνει κάποιος όταν προϋποθέτει ο βασικός ξένος τίτλος τα κριτήρια της ισοτιμίας και της αντιστοιχίας .

Αυτή η ελληνική ειδικότητα είναι και ο τίτλος σου για την Ελλάδα .Αυτή η πράξη προέδρου είναι και το πτυχίο σου για την Ελλάδα .

Τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα εξετάζονται μόνο ως προς την ισοτιμία τους διότι δεν υφίσταται εύκολα αντιστοιχία μεταξύ των προγραμμάτων σπουδών ειδίκευσης τους .

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή εσύ συμβουλεύεις κάποιον που τελείωσε Αγγλία, να γράφει στο βιογραφικό και στη κάρτα του πως είναι απόφοιτος ΕΜΠ;! Και αυτός που τελειώνει πχ Βουλγαρία; Και αυτός απόφοιτος ΕΜΠ να δηλώνει;! Ξέρω μια ψυχή που θα χαρεί πολύ με αυτό. Βέβαια όποιος σε ακούσει και το κάνει θα χαντακωθεί τόσο άσχημα που θα σε κυνηγάει μέχρι τη Sofia...

 

 

Ρε παιδιά, δε σας θυμίζει κάποιον όλο αυτό; Αλήθεια τώρα...

Link to comment
Share on other sites

Βέβαια όποιος σε ακούσει και το κάνει θα χαντακωθεί τόσο άσχημα που θα σε κυνηγάει μέχρι τη Sofia...

 

Γιατί που είναι το παράνομο ?

Η οποιαδήποτε πράξη έκδοσης προέδρου που δίνει αντιστοιχία ενός ξένου τίτλου με ελληνική αντίστοιχη ειδικότητα γιατί θα θεωρείται παράνομη η αναγραφή της σε βιογραφικό , σφραγίδα , ταμπέλα και σε οτιδήποτε αφορά σε αναγραφή της αντίστοιχης ελληνικής ειδικότητας ?

Για ποιό λόγο υποβάλλονται τότε όλοι αυτοί οι απόφοιτοι του εξωτερικού σε εξετάσεις αντιστοιχίας και για ποιό λόγο την δίνει την αντιστοιχία με συγκεκριμένη σχολή με συγκεκριμένο ίδρυμα το ΔΟΑΤΑΠ εάν απαγορευόταν η όποια περαιτέρω αναγραφή της ειδικότητας ή του ιδρύματος σε οτιδήποτε αφορά την άσκηση της στην ελληνική επικράτεια?

Link to comment
Share on other sites

..μμμ κάτι μου θυμίζει,

πήγα να αναφέρω να αλλάξουμε θέμα (ΔΟΑΤΑΠ) γιατί δε θ'άφηνε την ευκαιρία κάποια ψυχή να "κελαηδήσει"

αντιθέτως μας βγήκε "φάντης μπαστούνης" άλλος.. (φτου-φτου)

λες να..!!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.