Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έγκριση εισόδου - εξόδου σε δευτερεύον εθνικό δίκτυο


mandreakis

Recommended Posts

Καλημέρα

Έχω ένα θέμα με βεβαίωση εισόδου - εξόδου οχημάτων. Σε νομίμως υφιστάμενο κτίριο - προϋφιστάμενο του ΠΔ 118/06 - με άδεια λειτουργείας κατηγορίας Β υπάρχει απαλλαγή από κυκλοφοριακή σύνδεση από παρακείμενη αγροτική οδό.

Ο πελάτης θέλει σήμερα να συνδεθεί με την εθνική οδό και δεν τηρούνται οι ελάχιστες αποστάσεις για κυκλοφοριακή σύνδεση αλλά τηρούνται οι αποστάσεις για έγκριση Εισόδου - Εξόδου οχημάτων.

Επιτρέπεται η έγκριση εισόδου - εξόδου οχημάτων ενώ υπάρχει απαλλαγή από κυκλοφοριακή σύνδεση από την αγροτική οδό και αν όχι υπάρχει δυνατότητα κατάργησης της υφιστάμενης σύνδεσης από την αγροτική οδό και στη συνέχεια έγκριση Εισόδου - Εξόδου οχημάτων [με ότι τροποποιήσεις/ενημερώσεις πρέπει να γίνουν στις υφιστάμενες άδειες που έχει εως τώρα]?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα

Έχω ένα θέμα με βεβαίωση εισόδου - εξόδου οχημάτων. Σε νομίμως υφιστάμενο κτίριο - προϋφιστάμενο του ΠΔ 118/06 - με άδεια λειτουργείας κατηγορίας Β ..............

 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω για το ερώτημα που θέτεις, αλλά η ερώτηση μου είναι, τι κτηριο ειναι αυτό με άδεια Β κατηγορίας ?

 

τι χρήση έχει, πρώτη φορά ακούω κτήριο με χρήση Β κατηγορίας !!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω να σου απαντήσω για το ερώτημα που θέτεις, αλλά η ερώτηση μου είναι, τι κτηριο ειναι αυτό με άδεια Β κατηγορίας ?

 

τι χρήση έχει, πρώτη φορά ακούω κτήριο με χρήση Β κατηγορίας !!!!!!!!

 

Σύμφωνα με το Π.Δ. 118/06 ως κατηγορία Β αναφέρονται οι χρήσεις που δεν επιβαρύνουν την κυκλοφορία

 

Αν τηρείς όλες τις προϋποθέσεις της Β κατηγορίας, γιατί να μην γίνεται;

 

Αυτό πιστεύω και εγώ αλλά επειδή αφενώς άβυσσος η ψυχή του ελληνικού δημοσίου και αφεταίρου η ερμηνεία των νόμων και των εγκυκλείων έχει και την πινελιά της προσωπικής άποψης του κάθε υπαλλήλου θέλω να έχω και μια δεύτερη γνώμη.....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

παιδιά καλησπέρα. εχω το εξής θέμα.σε μονάδα που έχει 20 bungalows και λειτουργεί από το 1963 θέλω να βγάλω αδεια ενίσχυσης.μου ζητούν όμως εισοδο-έξοδο από την πολεοδομία.Μπροστά μου έχω δευτερεύον δίκτυο εθνικής οδού και η ΔΕΣΕ μου ζητάει να κάνω επέκταση της κυκλοφοριακής σύνδεσης του διπλανού.ο διπλανός δεν θέλει να συνεργαστεί.με δεδομένα ότι ο φόρτος μου είναι μικρός(κάνω τα 20 δωμάτια 10 άρα έχω 20 κλίνες μόνο) και η απόσταση από τη διπλανή συνδεση (Δ κατα παρέκκλιση και δε συμμαζεύεται) είναι 50μ (από το τέλος της λωρίδας επιτάχυνσής του) τι θα με συμβουλεύατε να κάνω?είσοδο έξοδο θα μπορούσα να κάνω?το οικόπεδό μας είναι μπροστα στις γραμμές αιγ. και παρ. (έξω από αυτές) κοινόχρηστος χώρος δηλαδή,αλλά χωρίς να υπάρχει παραλιακός δρόμος μπροστά μας.ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.