Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλαίσια Schuco


NIKOS ASTROS

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλο το αγαπητό μας φόρουμ!

Γνωρίζει να μας πει κάποιος για τα φωτοβολταϊκά πλαίσια schuco? Έχω ακούσει από κάποιους πάρα πάρα πολύ καλά λόγια αλλά προσωπικά δεν έχω κάποια εμπειρία.. Γερμανικά είναι?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Τα πλαίσια Schuco κατασκευάζονται σε Κίνα και Ιαπωνία, αν και για Ιαπωνία θα πρέπει να κρατήσω κάποιες επιφυλάξεις.

Από Γερμανία η ίδια η Schuco στέλνει το τζάμι, το box και τα αλουμινένια μέρη ώστε να γίνει η συναρμολόγηση εκεί.

Η σειρά PS05 ήταν πολύ καλή, με μεγάλη αντοχή στο τζάμι και χαμηλό θερμοκρασιακό συντελεστή. Πλεόν όμως δεν την εμπορεύεται.

 

Προσωπικά τα έχω δεκαπέντε μήνες σε λειτουργία και σε σύγκριση με Γερμανικό πανέλο που έχω ακριβώς δίπλα έχουν μία επιπλέον απόδοση περίπου 2%.

 

Επίσης, θα πρέπει να επισυμανθεί ότι τα Thin Film παρασκευάζονται στη Γερμανία, σε καινούργια εργοστάσια (3 αν θυμάμαι καλά)

Link to comment
Share on other sites

Προτίνω επειδή τα Schueco ενδιαφέρουν πολλή κόσμο να μείνει το θέμα καθαρά "Σουκικό":D

Υπάρχει πολύ συζήτηση για το αν τα πάνελ φτιάχνονται Κίνα , Γερμανία, και ειδικά ποιές σειρές. Νομίζω το γεγονός του καλου ονόματος και του μεγέθους της Schueco, σε συνδυασμο με τιμές που πλησιάζουν τον Κινέζο ,επιβάλλει να γινει μια πιο προσεκτική εξέταση από το φορουμ.Και ειδικά για τα κρυσταλλικά.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, παιδιά, ας μην επεκτεινόμαστε off topic. Υπάρχουν άλλα θέματα πιο σχετικά με τα sanyo. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε νέο θέμα, αν δεν υπάρχει σχετικό.

Τα off topic μηνύματα διαγράφηκαν. Μπορώ να τα επαναφέρω σε άλλο θέμα αν το ζητήσει κάποιος.

Link to comment
Share on other sites

Επανέρχομαι στο ενδιαφέρον θεματάκι μας.

Πολλοί στην "πιάτσα" αναφέρομενοι στη Schuco τους λένε αλουμινάδες, λόγω της μακράς παρουσίας της εταιρειας στην παραγωγη προφιλ αλουμινίου κουφωμάτων.

Μιλώντας για πολυκρυσταλλικά, από πιο εργοστάσιο προμηθευεται η εταιρεια τις κυψέλες; Ποιος παρέχει τα λοιπά υλικά και ποιος τα συναρμολογεί.

Τέλος και ισως απο τα πλεον σημαντικά, οι έλεγχοι που γίνονται στο ολοκληρωμένο προιόν είναι ίδιες με αυτές που ακολουθει η aleo ή η sanyo. Και ποιες ειναι αυτές;

Link to comment
Share on other sites

@Rodag

 

Φίλε rodag το ότι η schueco είναι αλουμινάδες και ότι κατασκευάσουν στην Κίνα είναι ένα δεδομένο που μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος στο, μιλώντας με το τμήμα πωλήσεων τους.

 

Προσφάτως έμαθα ότι η EXEL GROUP κατασκευάζει πάνελ για την Schueco.

Link to comment
Share on other sites

Είναι διασταυρωμένο? Πραγματικά δεν βλέπω καμία λογική πίσω απο αυτό

 

Μόλις πριν 10 λεπτά μίλησα με άνθρωπο, όπου γνωστός του είπε ότι μέσα στην EXCEL GROUP κολλάνε αυτοκόλλητα της Schueco (δεν το είδα με τα μάτια μου...!!!) - επίσης πριν κάνα εξάμηνο είχα ακούσει από άνθρωπο της EXEL ότι είναι στα πρόθυρα συμφωνίας με Γερμανική εταιρία για φασόν κατασκευή.

 

Εδώ να προσθέσω ότι η ποιότητα σε σχέση με το κόστος των AVIM By ALEO είναι δυσανάλογο και ότι σχεδόν δεν τους συμφέρει να τα παράγουν.

 

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω (φήμες + υψηλά Γερμανικά στάνταρ + μεγάλος ανταγωνισμός), τότε για μένα είναι σχεδόν δεδομένο ότι η EXEL κατασκευάζει φασόν για την Schueco.

Link to comment
Share on other sites

φίλε armageddon ,τι ακριβώς εννοείς, δε κατάλαβα τη συλλογιστική σου, ειναι και βράδυ βλέπεις, το μυαλό δεν πολυλειτουργει:)

 

πάντως μένω σχεδόν άναυδος με το ενδεχόμενο η exel να φτιάχνει φασόν schueco. Βρε μήπως οι της exel κοιτάζουν να βγάλουν φήμες για να πάρουν πίτα από τις πωλήσεις της schueco; Θα σου λεει δηλαδή ο επενδυτής "τι schueco, τι exel, το ίδιο είναι,ας πάρω exel", πονηρές σκέψεις απλά...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.