stavrosa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Σ' ευχαριστώ. Γιατί όμως δεν βγάζει το ΤΕΕ μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του να πληροφορεί τον κόσμο? Νομίζουν ότι απευθύνονται σε αιχμαλώτους πολέμου ή σε δούλους ? και τα 2 που είπες...μάλιστα με πολυ μεγάλη ευκολία μπορώ να σου προσθέσω ακομα 100000000 χαρακτηρισμούς για εμάς!!! (του μηχανικους βρε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samourg Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Εχω μια δηλωση σε προσωρνη υπαγωγη. Το παραβολο μαζι με παλιοτερες πληρωμες υπερβαινουν το προστιμο. Στα οικονομικα στοιχεια μου βγαζει μηδενικη πληρωμη. Πρεπει να κανω κατι τωρα ή την αφηνω ετσι μεχρι να ολοκληρωσω σχεδια κτλ? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 (edited) Τυχερούλη......... Δεν κάνεις τίποτα (έχει εξοφληθεί το πρόστιμο). Edited Ιούλιος 12 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samourg Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Ρωταω επειδη μου βγαζει μια μηδενικη ανεξοφλητη οφειλη, με ημερομηνια πληρωμης 26/7.... Να πατησω παλι υποβολη? Θα με παει σε οριστικη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Ρωταω επειδη μου βγαζει μια μηδενικη ανεξοφλητη οφειλη, με ημερομηνια πληρωμης 26/7.... Να πατησω παλι υποβολη? Θα με παει σε οριστικη.... Ναι θα σε πάει. Είναι μηδενική το πρόστιμο έχει εξοφληθεί.... Το κόκκινο Ανεξόφλητο μην σε πειράζει που φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samourg Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 (edited) Το σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού πήγε διακοπές? Μπορεί κάποιος συνάδερφος να ανοίξει τον χάρτη? Δεν μου ανοίγει ούτε από i.e, ούτε firefox, chrome κτλ...κάθε feedback καλοδεχούμενο! edit επανήλθε.. Edited Ιούλιος 30 , 2012 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5977 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Καλημέρα συνάδελφοι, μήπως θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει πως μπορώ να αλλάξω μία ολοκληρωμένη επαγωγή σε προσωρινή; χρειάζεται να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα για καθεμία από τις δηλώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Ναι....ηλεκτρονική αίτηση από το πεδίο "αιτήσεις" της κάθε δήλωσης. Συνήθως σε λίγες ώρες διεκπεραιώνεται στο αίτημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5977 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα