Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βασικά , από δευτέρα μετακομίζω Αθήνα................

Κανονίσαμε μεταφορικές , πακετάραμε............... Ξεκινάει ο αγώνας.

Θα διαβάζω όσο περισσότερο μπορώ!!! Ελπίζω να περάσουν αυτά τα 5 χρόνια ήρεμα.... Χωρίς παρατράγουδα!!!

Τα λέμε......

• 2 years later...
  • Απαντήσεις 30
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Ο George_1990 μας ξέχασε και ο ydra42 μας προτρέπει να ...περάσουμε τελικά στο ΕΜΠ.

...Τελικά η απορία παραμένει προς acnt: Τι έχει δηλαδή ο Βόλος ρε φίλε που θα περάσει καλύτερα ακόμα κι εκεί από την Αθήνα;;; Αχ! Πως φαίνεται ότι είσαι Λαρισαίος ;)

Αναμένω απάντηση από άλλον χρήστη (μιας κι ο acnt μας άφησε χρόνους Internetικούς...) :)

Δημοσιεύτηκε

Στην πατριδογνωσία δεν ήμουν ποτέ καλός! :)

Πάντως ΚΛΙΑΦΑ και ΕΨΑ τις λατρεύω!

Υ.Γ: Επίσης γράφοντας "ΕΨΑ !!!" δεν συμπληρώνεις 10 χαρακτήρες :)

Δημοσιεύτηκε

...Τελικά η απορία παραμένει προς acnt: Τι έχει δηλαδή ο Βόλος ρε φίλε που θα περάσει καλύτερα ακόμα κι εκεί από την Αθήνα;;; Αχ! Πως φαίνεται ότι είσαι Λαρισαίος ;)

Αναμένω απάντηση από άλλον χρήστη (μιας κι ο acnt μας άφησε χρόνους Internetικούς...) :)

Έχοντας νόμιμο πληρεξούσιο από τον acnt να μιλώ εκ μέρους του, φίλε Γιάννη, στο τί θες απάντηση; Στο "ακόμα κι εκεί" ή στο γιατί είναι καλύτερα στον Βόλο;

Απάντησε μου για να τηλεφωνήσω στον εντολέα μου στην Παμπλόνα στην πατρίδα μου την Ισπανία, όπου και τον γνώρισα...

Δημοσιεύτηκε

sundance είμαι κοσμογυρισμένος :) αλλά κυρίως κατάγομαι από Βόλο...

el_cabron: Ο Βόλος σαφώς είναι καλύτερη πόλη για να σπουδάσεις και από την Αθήνα και από την Πάτρα και από την Θεσσαλονίκη...

...Υπάρχει αντίρρηση επί αυτού; ε; ε; εε; :evil:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.