Μετάβαση στο περιεχόμενο

παραβίαση απόστασης Δ


Recommended Posts

καλησπέρα στο forum και καλή αρχή!!!! Θα ήθελα να αναλύσουμε μία περίπτωση μου, έχω μία μονοκατοικία εκτός σχεδίου η οποία έχει κάνει παραβίαση στις πλάγιες αποστάσεις Δ αλλά δεν έχει καμμία υπέρβαση δόμησης και κάλυψης, σε αυτή τη περίπτωση τι κάνω? Πως δηλώνω τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων αναλυτικά που έχουν παραβιάσει τις πλάγιες αποστάσεις Δ?

Link to comment
Share on other sites

Το ανάλογο τμήμα που βρίσκεται εντός απόστασης Δ το δηλώνει και αν δεν εχεις υπολοιπο κάλυψης δηλώνεις και την κάλυψη. Αλλιώς απλά παραβίαση πλάγιων αποστάσεων.

Link to comment
Share on other sites

Η υπέρβαση δόμησης δεν αφορά στον Σ.Δ. αλλά στα τετραγωνικά της εκάστοτε αυθαιρεσίας, επομένως δηλώνεις τα τετραγωνικά των τμημάτων που βρίσκονται εντός Δ στην υπέρβαση δόμησης με την σχετική πρσάυξηση στις πλάγιες αποστάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Αν βάλω μόνο παραβίαση πλάγιων αποστάσεων με τι τετραγωνικά μέτρα θα πολλαπλασιαστεί ο συντελεστής της παραβίασης πλάγιων αποστάσεων ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ και θέλω να δείξω τα τετραγωνικά που είναι ΜΟΝΟ εντός των αποστάσεων Δ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω και εγώ ανάλογο θέμα, μόνο που στο δικό μου η παραβίαση του Δ έχει γίνει στους εξώστες, δηλαδή οι εξώστες έχουν παραβιάσει το Δ και όχι το κτίριο (σε σχέση με τις αποστάσεις που φαίνονται στην άδεια).

Αυτή την περίπτωση πως την υπολογίζεις;;;;

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να αναλύσουμε μία περίπτωση μου, έχω μία μονοκατοικία εκτός σχεδίου η οποία έχει κάνει παραβίαση στις πλάγιες αποστάσεις Δ αλλά δεν έχει καμμία υπέρβαση δόμησης και κάλυψης,

 

εχει δηλαδή αλλάξει η θέση της οικοδομής σε σχέση με το Δ.κάλυψης, σωστά? Τότε είναι αυθαίρετο το τμήμα του κτιρίου που είναι εκτος περιγράμματος το οποίο μάλλον θα το κομματιάσεις σε 2 τμήματα και στο εμβαδόν που είναι μέσα στις πλάγιες αποστάσεις (δεν είναι Δ) θα βάλεις και το ποσοστό παράβασης της πλάγιας απόστασης.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αραγε αν εκδοθεί αργότερα αδεια επειδ'η 'εχει υπόλοιπο δομήσης, θα μετρήσει αυτό που δηλώθηκε στα τ.μ. της επιτρεπόμενης δόμησης?

Εγώ έχω τετοιες περιπτώσεις με υπόλοιπο δόμησης αλλά α)υπέρβαση κάλυψης και β)παραβιαση Δ αποστάσεων με βάση των εκάστοτε ΓΟΚ

Link to comment
Share on other sites

Οικοδομή με οικοδομική άδεια τοποθετήθηκε λάθος εντός του Δ.

Μπορώ να δηλώσω την οικοδομή "Προς νομιμοποίηση" με την προϋπόθεση ότι συγχρόνως με την νομ/ση θα κάνω και προσθήκη κατ' επέκταση ώστε να καλύψω το χώρο μεταξύ οικοδομής και ορίου;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.