Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βέβαια εξαρτάται τι καταστήματα έδειχνε η άδεια και τι τελικά γίνεται.Μπορεί δηλ να μη σα καλύπτει η ΕΕΜΚ και να θες κανονική οικοδομική άδεια.

Δεν έχω τέτοιο θέμα, άδειο ήταν και το βάφανε όταν έκανα αυτοψία

• 3 months later...
Δημοσιεύτηκε

Συνεχίζοντας το thread μετά από καιρό, θα ήθελα να ρωτήσω:

@ΙΑΣΩΝ: Αναφέρεσαι σε άδεια ή σε νομιμοποίηση? Επειδή υποθέτω το δεύτερο, δεν καταλογίζονται πρόστιμα? Εκτός αν υπονοείς οτι συνυποβάλλεις και την υπαγωγή στον 4014, που τα αποκλείει.

Προς όλους: Μετά τη συνένωση (ή το διαχωρισμό), γίνεται (απαιτείται?) ενημέρωση της σύστασης οριζοντίων ιδιοκτησιών της οικοδομής? Με πρωτοβουλία τίνος?

Δημοσιεύτηκε

Από όλους: Για να είναι σωστά όλα τα χαρτιά θα πρέπει προφανώς να αλλάξει και η σύσταση.Την αλλάζουν ατομικά αυτοί που τα διαμερίσματά τους εμπλέκονται.Δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει όλη την πολυκατοικία.Τα 2 διαμερίσματα τακτοποιούν κάτι μεταξύ τους και τέλος.

Δημοσιεύτηκε

Συνεχίζοντας το thread μετά από καιρό, θα ήθελα να ρωτήσω:

@ΙΑΣΩΝ: Αναφέρεσαι σε άδεια ή σε νομιμοποίηση? Επειδή υποθέτω το δεύτερο, δεν καταλογίζονται πρόστιμα? Εκτός αν υπονοείς οτι συνυποβάλλεις και την υπαγωγή στον 4014, που τα αποκλείει.

Προς όλους: Μετά τη συνένωση (ή το διαχωρισμό), γίνεται (απαιτείται?) ενημέρωση της σύστασης οριζοντίων ιδιοκτησιών της οικοδομής? Με πρωτοβουλία τίνος?

Αναφερόμουν με κανονική οικοδομική άδεια κι όχι νομιμοποίηση μέσω 4014....

• 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

Συνένωση 2 όμορων καταστημάτων (ανήκουν σε 2 διαφορετικά κτίρια προ του 55)με καταγγελία αυθαιρέτου και επιβολή προστίμου για την καθαίρεση του διαχωριστικού τοίχου.
Πως αντιμετωπίζεται στον 4178 ;;

Κατηγορία 3;;;;

Στο τμήμα αυθαιρέτων της ΥΔΟΜ μου είπαν ότι αρκεί η τακτοποίηση του.

Δημοσιεύτηκε

Συνένωση 2 όμορων καταστημάτων (ανήκουν σε 2 διαφορετικά κτίρια προ του 55)με καταγγελία αυθαιρέτου και επιβολή προστίμου για την καθαίρεση του διαχωριστικού τοίχου.

Πως αντιμετωπίζεται στον 4178 ;;

Κατηγορία 3;;;;

Στο τμήμα αυθαιρέτων της ΥΔΟΜ μου είπαν ότι αρκεί η τακτοποίηση του.

Kαμμιά ιδέα;
Δημοσιεύτηκε

Γιατί δεν γράφεις στον 4178....?

Κατηγορία 3 γιατί ? Σε ποια περίπτωση της 3 αναφέρεσαι ? Νομίζω θες δύο δηλώσεις, μία για κάθε κτίριο η οποία θα περιλαμβάνει ΦΚ1. Γκρέμισμα τοίχου , ΦΚ2 συνένωση με διπλανό κατάστημα όμορου κτιρίου.

Εναλλακτικά....για ψάξτο με μικρής κλίμακας, με λειτουργική συνένωση χώρων όμορων κτιρίων και με την προυπόθεση ότι η ΕΕΜΚ έχει αναδρομική ισχύ δηλαδή νομιμοποιεί υπάρχουσες παραβάσεις, κάτι που θα στο πει η πολεοδομία.

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

post-28847-0-93214900-1393712558_thumb.jpg

Αυτό πως το ερμηνεύετε;;

Ότι η ΕΕΜΚ μπορεί να νομιμοποιήσει (να εκδοθεί αναδρομικά);;

Edited by HQ7

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.