Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παράταση στη ρύθμιση αυθαιρέτων του Ν.4014/11 ως 14/9/2012


ΟΩΝ

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Όχι, ένα μήνα από τότε που θα πληρώσεις το παράβολο είναι η πληρωμή της α' δόσης ή του εφάπαξ.

 

Συνάδελφε? Επειδή έχω κάτι πελάτες που ακούνε δεξιά και αριστερά από γνωστούς ότι πληρώσανε το παράβολο το Νοέμβριο και μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει καμία άλλη κίνηση, και έρχονται και με πρήζουν που τους λέω ότι πρέπει να κάνουμε την επόμενη κίνηση μέσα σε ένα μήνα, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που το λέει αυτό ακριβώς? Γιατί θυμάμαι ότι κάπου το είχα βρει και γω άλλα δε θυμάμαι που...

Link to comment
Share on other sites

Σε σημερινή προσωρινή υπαγωγή, που το παράβολο είχε πληρωθεί 20/2/12 έβγαλε πληρωμή εφάπαξ σε ένα μήνα δηλ 13/4/12.Αρα δεν ισχύει ο μήνας από την πληρωμή του παραβόλου , τουλάχιστον για τις ημερομηνίες που βγάζει το σύστημα.

post-15509-0-69083500-1331745552_thumb.jpg

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Άρα (για το σύστημα) ισχύει ο ένας μήνα από τη στιγμή που εμείς επιλέξουμε εφάπαξ ή δόσεις?

Τι μλκ είναι πάλι τούτο?

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με τον ένα μήνα το γράφει κάπου σε κάποια τροπολογία ρε συνάδελφοι ή είναι απλά θέμα συστήματος? Θέλω να τους το δείξω κάπου γραμμένο γιατί ακούνε όλους τους γνωστούς τους εκτός από μένα!

Edited by fraulitsa_f
Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω διαπιστώσει (με βάσει προσωπικές δηλώσεις όπως τις εμφανίζει το σύστημα) ότι ισχύει ένας μήνας από την ημερομηνία που έγινε εισαγωγή σε προσωρινή υπαγωγή και έχει επιλεγεί ο τρόπος πληρωμής.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.