Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λήξη πληρωμης παραβολου


Recommended Posts

Καλησπερα! Πελατης που του έβγαλα να πληρώσει το παράβολο για την υπαγωγή, πριν την παραταση μέχρι τέλος χρόνου, αμελησε να το πληρώσει μέχρι τις 30/11 που έθετε σαν λήξη πληρωμης το σύστημα του ΤΕΕ. Μπορει να πληρωθεί παρά ταύτα λόγω της παράτασης η πρέπει να γίνει καινούργια αίτηση?

Link to comment
Share on other sites

εγώ σήμερα 3/12 που εκανα δήλωση μου βγάζει λήξη προθεσμίας 30/11. τι κάνουν οι ηλίθιοι? Ο Π. τι κάνει ξεκουράζεται για σαββατοκύριακο?

Οι υπαλληλίσκοι του τεε δεν ασχολούνται εκτενώς και δεν συνεργάζονται με τους διαχειριστές του συστήματος να λύσουν αυτά τα προβλήματα? Η ηγεσία του τεε ο πρόεδρος, ο άλλος ο πρόεδρος. Ένα μήνα και κάτι τώρα και δεν αλλάξει κάτι, μόνο που προστέθηκε το pdf για τη βεβαίωση. Μου φαίνεται δεν ασχολείται κανένας. Ο μισθός τους τρέχει όμως... Πας εκεί στις αμοιβές και δεν ξέρουν να σου απαντήσουν για τιποτα. Κοιτάνε ν σε ξεφορτωθούνε. Το βασικό πρόβλημα πιστεύω είναι θέμα συντονισμού. Δεν υπάρχει άνθρωπος να τους συντονίσει. Έναν από εμάς να προσλάβουν θα λύσουμε πολλά προβλήματα.

Edited by Ιάμβλιχος
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τα αυθαίρετα που δηλώθηκαν τον Νοέμβριο πριν πάρει παράταση ο νόμος έπρεπε να πληρώσουν την πρώτη δόση τον Δεκέμβριο...τώρα που πήρα παράταση ο νόμος πάλι πρέπει να πληρωθεί Δεκέμβριο ή μήπως και η πρώτη δόση πάει ένα μήνα μετά δηλαδή Ιανουάριο?

Link to comment
Share on other sites

Ποιός ξέρει;;;;

Τέλειωσε κι αυτός ο μήνας κι ακόμα περιμένουμε "σιωπηρά" τις διορθώσεις....

 

Μάλλον θα τα διορθώσουν όλα με την επόμενη παράταση έως 31.1.2012!!!

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.