Μετάβαση στο περιεχόμενο

αλλαγή θέσης κτιρίου


Recommended Posts

ο ποιητής λέει: στην περίπτωση που η αυθαιρεσία περιορίζεται στη μετακίνηση κτιρίου τότε δώσε ένα 500ρικάκι κ βγάλε άδεια...

 

αν έχει κι άλλες αυθαιρεσίες το βάζουμε πάλι σαν παράβαση (συν ενα 500ρικάκι δηλαδή) ακόμα κι αν δεν παραβιάζει αποστάσεις?

Link to comment
Share on other sites

έτσι ε?

όσο βγάζουν διευκρινίσεις το πρόστιμο μεγαλώνει...

φοβάμαι για τη συνέχεια

τελικά 1000 φορές να μην έχεις άδεια!!!

Edited by kat2011
Link to comment
Share on other sites

δηλαδη αν υπαρχει αυθαιρεσια και υπαρχει και αλλαγη στη θεση του κτιριου απο την αρχη της κατασκευης τοτε η αλλαγη της θεσης θα παει 500;;;;

Link to comment
Share on other sites

Ναι, με βάση αυτά που γράφει στον Θ6 "Μετατόπιση κτιρίου"=BBQ, δηλ. +1 στις λοιπές παραβάσεις αν έχεις.

Link to comment
Share on other sites

κατά πόσο φέρουμε εμείς ευθύνη αν δεν θέλει ο ιδιοκτήτης να τις βάλει (γτ άραγε...) εφόσον δεν παραβιάζονται όροι δόμησης??

 

και στην τελική σε 6 στρ γήπεδο αν πηγε το κτίριο 1μ. πιο πέρα γκρεμίστηκε ο κόσμος?

 

στο τέλος αν έχεις τραπέζι και καρέκλες έξω στην αυλή όχι μόνο θα πληρωσεις 500ρικο αλλά θα μετρήσει και στην κάλυψη!!!!

 

#@$^!^!#%^&!$%&$&!

Link to comment
Share on other sites

Δεν είδατε συνάδελφοι όλος ο κόσμος "τσακίστηκε" να πάει να τακτοποιήσει αυθαίρετα γιατί του περισσεύουν χρήματα. Πολλοι ρωτάνε, λίγοι "ψωνίζουν" πλέον. Όσο αφορά για την λάθος τοποθέτηση κτιρίου σε σχέση με την εγκεκριμένη του διαγράμματος κάλυψης και ειδικά όταν δεν παραβιάζει πολεοδομικές διατάξεις θεωρώ υπερβολή να χρεωθεί ακόμα 500 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

επίσης για να καταλάβω όταν δεν υπάρχει ΟΑ οι παραβάσεις αναλυτικού που δεν θίγουν τις σχετικές διατάξεις παίρνουν συγχωροχάρτι αλλά άμα έχεις ΟΑ πάρε παραβάσεις να χεις μπόλικες.....

μία η θέση κτιρίου μία το bbq μία η αυλή μία τα σκαλάκια....

σοφοί αυτοί που δεν είχαν βγάλει άδεια...τους πριμοδοτεί το κράτος...ένα συντελεστή επί 2 και τελειώσαμε...άδειες, αμοιβές για τους μ$@$$ες τους μηχανικούς, ΙΚΑ όλα μέσα!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Για μια στιγμή συνάδελφοι. Σε κτίριο με ΟΑ του 1986, μου ζητείται να δώσω βεβαίωση μη αυθαιρεσίας. Το κτίριο έχει στην πραγματικότητα μια μετακίνηση 1-2 μέτρα σε σχέση με αυτή που προέβλεπε η ΟΑ του 1986. Αυτό σύμφωνα με τον 4014, είναι παράβαση των 500 €;

Πρέπει να βγει νέα ΟΑ σε 3 χρόνια; Γιατί, αφού έχει ΟΑ.

Το κτίριο ακόμη και με τη μετακίνηση δεν παραβιάζει όρους δόμησης.

Link to comment
Share on other sites

Το ποσοστό κάλυψης δεν παραβιάζεται . Νομίζω δίνεις βεβαίωση. Εάν βγάλεις νέα άδεια νομίζω το μόνο που έχεις να κάνεις είναι η διόρθωση της θέσης του κτιρίου στο τοπογραφικό και στο διάγραμμα κάλυψης, εάν φαίνεται η θέση του κτιρίου στο οικόπεδο, διόρθωση επίσης. Κάποιοι ίσως θεωρούν πως απαιτείται νέο τοπογραφικό καθώς δεν μποροόυν να βασιστούν σε παλιό και άλλου συναδέλφου τοπογραφικό αδείας.

Edited by Ιάμβλιχος
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.