Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγές προστιμου, μετα την οριστικη υποβολη και εφαπαξ καταβολη του.


Recommended Posts

καλημερα σε όλους. Εκανα μια οριστικη υποβολη για δώμα και εφαπαξ πληρωμη του. είχα βρει ένα παλιο πινακα χιλιοστών και νόμισα πως υπάρχει οριζόντια ιδιοκτησια στο ακίνητο καθώς και ο ιδιοκτητης δεν ήτανε σίγουρος .Τέλος πάντων δεν υπάρχει οριζόντια ιδιοκτησια και το κτίριο το οποίο ανήκει σε ένα ιδιοκτήτη έχει και άλλες αυθαιρεσίες . Πιστεύετε θα υπάρξει τροποποίηση για συμπληρωματικά πρόστιμα στο τέλος?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 128
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν ο ιδιοκτήτης το χει εξοφλήσει και έκανες ολοκληρωμένη υπαγωγή (κοινώς έχουν γίνει τα πάντα γκρι) δεν το βλέπω να γλυτώνει και δεύτερη ρύθμιση.

Δικό σου σφάλμα (τυπικά τουλάχιστον) δεν είναι. Αν αυτός δεν ξέρει αν έχει σύσταση στην οικοδομή του εσύ δε φταις...

Link to comment
Share on other sites

Σκέφτομαι οτι λογικα θα πρεπει να υπαρξει τροποποιηση προστιμων για να προσθεθουν και τα υπολοιπα. Σε περιπτωση που τα προστιμα έχουν διαφορες με αυτα που θα κρινει η πολεοδομια ,κατι που θα συμβει σε πολλες περιπτωσεις ,θα αναγκαστουν να γινουν συμπληρωματικες, αρα λογικα και σε αυτο θα μπορεσω να προσθεσω.Έτσι το σκεφτομαι εγω τώρα ,αμα κανω λαθος βεβαια ...την πατησα!!!

Link to comment
Share on other sites

Έχω μια δήλωση στο στάδιο της αρχικής υπαγωγής και θέλω να αλλάξω την τιμή ζώνης και την υπέρβαση δόμησης...γίνεται? προσπάθησα αλλά δεν το δεχόταν.

Link to comment
Share on other sites

Θα πρέπει να αποθηκευτεί, να κατατεθεί ξανά και μετά θα υπολογιστεί η διαφορά προστίμου σε ένα παραθυράκι που θα αναρτηθεί. Εκεί γράφει και το καινούργιο πρόστιμο.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Δήλωσα ένα αυθαίρετο και τώρα πρέπει να δηλώσω πως θα πληρωθεί το υπόλοιπο πρόστιμο. Έχω βάλει τα τετραγωνικά των αυθαιρεσιών στα φύλλα καταγραφής στο περίπου.Αν δηλώσω εφαπαξ καταβολή (είναι μικρό το υπόλοιπο και συμφέρει) και ο ιδιοκτήτης πληρώσει, μπορώ μετά να κάνω αλλαγές στα φύλλα καταγραφής για τον ακριβή προσδιορισμό του προστίμου;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.