Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπολογίζεται το εμβαδόν των εξωτερικών τοίχων???Μέρος Δ Ερωτηση 1


Recommended Posts

Αναρωτιόμουν αν ισχύει και στις περιπτώσεις

1) Η/Χ με 2 πλευρές εντος περιγράμματος κτιρίου που έγινε δωμάτιο.Και αν ναι πω υπολογίζεται?

2) Κλειστή θέση στάθμευσης που έγινε δωμάτιο , και πάλι εντός περιγράμματος.Πρόκειται για κλειστή θέση στάθμευσης ισογείου κολλητα με το σαλόνι.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 22
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μα νομίζω η απάντηση λέει καθαρά πως δεν μετράς τις τοιχοποιϊες.

1. Σε περίπτωση αλλαγής χρήσης χώρου σε σχέση με την οικοδομική άδεια ή δημιουργίας χώρου εντός εγκεκριμένου όγκου κτιρίου με βάση την οικοδομική άδεια στην επιφάνεια του αυθαιρέτου υπολογίζονται οι περιμετρικοί τοίχοι;

Στις περιπτώσεις αλλαγής χρήσης χώρων που έχουν ανεγερθεί βάσει οικοδομικής άδειας ή έχουν δημιουργηθεί εντός εγκεκριμένου όγκου κτιρίου στην επιφάνεια του αυθαιρέτου δεν υπολογίζονται οι περιμετρικοί τοίχοι που καλύπτονται από την οικοδομική άδεια.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε δεν έχω αλλαγή χρήσης σύμφωνα με τη οικ,άδεια.Δημιουρχώ χώρο με τον Η/Χ χώρο να το δεχτώ.Με την κλειστή θέση στάθμευσης ομως?

Link to comment
Share on other sites

πάρε το δυσμενέστερο (με τοίχους) να είσαι μέσα αν αισθάνεσαι ότι υπάρχει αμφιβολία. Επίσημη αναφορά σε κάτι τόσο ειδικό δεν γνωρίζω αν μέχρι στιγμής υπάρχει. Εξάλλου, είναι τόσο μεγάλη η οικονομική διαφορά με 4 τοίχους ή χωρίς, που πρέπει να ασχοληθείς και με αυτό;

Link to comment
Share on other sites

Μα νομίζω η απάντηση λέει καθαρά πως δεν μετράς τις τοιχοποιϊες.

σε αυτο που σωστα ανεφερες (απο ερωτοαπαντηση!) αραγε εννοουν και τους τοιχους του κλιμακοστασιου οτι αφαιρουνται?δηλαδη οταν εχω δυο υπογεια που το ενα(κανω αλλαγη χρησης) απο την μια συνορευει με γειτονικη οικια και απο την αλλη με το κλιμακοστασιο και την διπλανη αποθηκη(που δεν κανω αλλαγη χρησης) του ιδιου ακινητου τι γινεται?οκ απο την μια δεν προσμετρωνται οι περιμετρικοι τοιχοι απο την αλλη ομως τι γινεται τους υπολογιζουμε?
Link to comment
Share on other sites

Αν θεωρήσουμε μια παρόμοια αντιμετώπιση με τον 3843 τότε όλοι οι υφιστάμενοι εξωτερικοί τοίχοι που υπάρχουν στην άδεια, δε μετράνε και υπάρχει λογική σε αυτο.Εκεί ήταν και εκεί θα είναι όσες χρήσεις και αν αλλάξουν. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Οι τοίχοι που εμφανίζονται στα σχέδια της άδειας, όπως π.χ. οι 2 ή 3 τοίχοι του Η/Υ, δεν μετράνε. Οι τοίχοι που χτίστηκαν για να κλείσουν τις ανοιχτές πλευρές (που δεν υπήρχαν στα σχέδια της άδειας) μετράνε.

 

Το κλειστό γκαράζ που έγινε δωμάτιο, έμεινε ίδιο σε διαστάσεις ή όχι; Αν ναι, τότε οι τοίχοι του υπάρχουν στην άδεια και δεν μετράνε.

Edited by GabeR
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.