Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διόρθωση μέτρων μετά την πληρωμή του παραβόλου


Recommended Posts

Στο σύστημα δεν υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής των πραγματικών συντεταγμένων του γηπέδου που προέκυψαν από το τοπογραφικό διάγραμμα...Έτσι δεν είναι;Απαιτεί μόνο χονδρικό προσδιορισμό των συντεταγμένων...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 27
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Εάν έχει πληρωθεί παράβολο των 500ευρώ αλλά μετά από ακριβή καταμέτρηση προκύψει ότι αλλάζει η κλίμακα παραβόλου (θα έπρεπε να να πληρώσει 1000ε αντί 500ε), έχουμε κάποιο θέμα ή ο επαναπροσδιορισμός του συνολικού προστίμου (και του εφάπαξ κτλ) γίνεται κανονικά μετά την επαναυποβολή?

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Γίνεται κανονικά. Στο pdf της περαίωσης εμφανίζονται τα πρόστιμα όπως προέκυψαν κάθε φορά που κάνεις υποβολή, αλλά δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Όλες οι αλλαγές είναι επιτρεπτές από το πρόγραμμα.

Ίσως να το χουμε ξανασυζητήσει και αλλού, αλλά αυτό που πας να κάνεις είναι παράνομο ;). Μην το κάνεις ;). Σε αποτρέπω ;). Σε περίπτωση ελέγχου μπορεί να έχεις πρόβλημα (αποκλείεται).

 

Πάντως τα λάθη επιτρέπονται... Αλλά λάθος αντί για 80 μ2 να βάλεις 49 μ2...;

Ίσως ένα απλούστερο λαθάκι (α' αντί για β' κατοικία), που δε στο προτείνω ;) είμαι ξεκάθαρος, να ήταν πιο ανεκτό...

Link to comment
Share on other sites

Μα τι φταίω εάν ο ιδιοκτήτης επέμενε πως δεν υπάρχει καμία άλλη παράβαση αλλά κατά την αυτοψία είδα σημεία και τέρατα και τον ανάγκασα να τα δηλώσει? 8-)

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι,

Θυμήστε μου σας παρακαλώ γιατί έχω κολλήσει.... από τη στιγμή που έχουμε πάει σε προσωρινή υπαγωγή (δηλώνοντας το σχήμα πληρωμής) για να επανυπολογιστεί το πρόστιμο (από διαφορές κ.λ.π.) πρέπει να έχει πληρωθεί ή η 1η δόση ή το εφάπαξ ή μπορώ να το επανυπολογίσω και χωρίς να έχει προηγηθεί πληρωμή?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.