Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πως γίνεται η ακύρωση βεβαίωσης;


Recommended Posts

Θέλω να ακυρώσω μια βεβαίωση αδόμητου και δεν γνωρίζω τι βάζουμε ως Α/Α της βεβαίωσης...

τον Α/Α δήλωσης?

τον Α/Α πρωτοκόλλου?

ή τον ηλεκτρονικό αριθμό?

Link to comment
Share on other sites

Γραψε σε παρακαλώ τη διαδικασία ακύρωσης μόλις την τελειώσεις για να την γνωρίσουν και τα υπόλοιπα μέλη.Ευχαριστώ

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γραψε σε παρακαλώ τη διαδικασία ακύρωσης μόλις την τελειώσεις για να την γνωρίσουν και τα υπόλοιπα μέλη.Ευχαριστώ

1.
Με ποιό τρόπο διαγράφω/ακυρώνω μια Βεβαίωση που έχει υποβληθεί οριστικά;

Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής εσφαλμένης Βεβαίωσης. Σε περίπτωση εσφαλμένης Βεβαίωσης που έχει υποβληθεί οριστικά, ο μηχανικός πρέπει να αποστείλει στο κεντρικό πρωτόκολλο του ΤΕΕ (fax: 210 3221772) Υ.Δ. του ν. 1599/86 υπογεγραμμένη και σφραγισμένη, που θα περιέχει τον Α/Α της εσφαλμένης βεβαίωσης, τους λόγους που ζητά την ακύρωσή της καθώς και δήλωση ότι η συγκεκριμένη βεβαίωση δεν χρησιμοποιήθηκε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά τη διαδικασία υποβολής «Δήλωσης Αυθαιρέτου» ή «Βεβαίωσης», ο μηχανικός πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα το παρακάτω σημείο:

Πεδίο «Περιγραφή»: Αναγράφονται τα ειδικότερα στοιχεία της συγκεκριμένης ιδιοκτησίας, π.χ.: «Οριζόντια Ιδιοκτησία (διαμέρισμα) Α3 Α’ ορόφου πολυκατοικίας, ....»

Επισημαίνεται στους μηχανικούς ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην καταχώρηση των δεδομένων αλλά και σε όλα τα στάδια προώθησης των δηλώσεων και βεβαιώσεων του Ν. 4014/2011.

Link to comment
Share on other sites

Απλη, οποτε, η διαδικασια...

Το θεμα ειναι αν ποτε αφαιρεθει απο τις καταχωρησεις του συστηματος η οχι....

Link to comment
Share on other sites

α δεν ήξερα οτι έπρεπε να σβήνουμε και τις βεβαιώσεις. ¨Εχω κάνει ένα σωρό δοκιμαστικές καλά που το αναφέρατε να στείλω κανά φαξάκι απο του χρόνου.

Link to comment
Share on other sites

Σε αντίστοιχη περίπτωση που απλά είχα κάνει λάθος περιγραφή σε ένα αγροτεμάχιο, έγραψα στα σχόλια ότι η νέα εκδίδεται ως αντικατάσταση της Α/Α Δήλωσης............ταδε.................... και της Βεβαίωσης με Μοναδικό αριθμό.............ταδε...............οι οποίες και θεωρούνται άκυρες.

Φυσικά δεν είχα περάσει πρώτα από το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ και είχα γράψει μόνο την αμοιβή που συμφώνησα με τον πελάτη.

Link to comment
Share on other sites

Κι αυτο θα μπορουσε να γινει, Ηλια, ομως δεν ξερω σε τι αποσκοπει η αναφορα των στοιχειων μιας ακυρης βεβαιωσης σε μια αλλη, οταν μαλιστα η ακυρωθεισα δεν προκειται να χρησιμοποιηθει και πουθενα...

Βασικα πιστευω οτι μετα την παροδο του 2μηνου, ειτε την ακυρωσεις ειτε οχι, δε νομιζω πως θα παιξει ιδιαιτερο ρολο απο τη στιγμη που αυτη δε χρησιμοποιηθηκε πουθενα (δεν την εδωσες πουθενα και δεν πληρωθηκες για αυτην...)

Τοσες και τοσες λανθασμενες εντολες πληρωμης εχουνε βγει στο παρελθον, σημαινει ντε και καλα πως αυτες χρησιμοποιηθησαν για αντιστοιχου ποσου καταθεση?

Link to comment
Share on other sites

Απο επαφή με το ΤΕΕ για τι να κάνουμε σε περίπτωση αλλαγής σε μια βεβαίωση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά, η προφορική προτροπή ήτανε να κάνουμε μια καινούρια και να τη χ@#$με την παλιά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.