Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλείσιμο ηλεκτρονικού συστήματος ΤΕΕ για τα αυθαίρετα


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 148
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συνάδελφε το διάβασες σε ενα μπλογκ αλλά δεν έκανες τον κόπο να μπεις στο σαιτ του επίσημου φορέα σου να δεις τι λέει. Δεν είναι οι μηχανικοί του ΤΕΕ που το αποφάσισαν (δε φαντάζομαι άλλωστε να έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα). Το ΤΕΕ το αποφάσισε "για να διασφαλίσει εμάς δηλ τα μέλη του". ΟΠΟΙΟΙ λοιπόν δε συμφωνούμε με την επίσημη θέση του φορέα μας ας το εκφράσουμε αναλόγως, είτε με διαμαρτυρία στα επιμέρους περιφερειακά τμήματα, εγγράφως στο κεντρικό, ξέρω γω με κάποιο τρόπο τελοσπάντων. Αυτή η νοοτροπία που έχουμε όμως ΟΛΟΙ ΜΑΣ "ας κάνει το ΤΕΕ τα δικά του κέρδος για μας θα είναι, αλλά ας προλάβω εγω να κάνω τις δουλίτσες μου να τσεπώσω τα λεφτά και μετά να κλαίγομαι στο michanikos για τις αυξημένες εισφορές νομίζω μας έχει φτάσει σ αυτό το απίστευτο μπάχαλο...

 

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν τα βάζω "προσωπικά" μαζί σου ΟΛΟΙ την ίδια νοοτροπία έχουμε. αφορμή βρήκα. Και επίσης ΟΧΙ δε σύμφωνώ να κλείσει το ΗΛΙΘΙΟ σύστημα που το ίδιο το ΤΕΕ έφτιαξε και δημιούργησε τόσα προβλήματα και τώρα απειλεί να το κατεβάσει για να δείξει ότι κάτι κάνει. Αλλά συμφωνώ να γίνει κάτι για να μην αναγκαστούμε να πληρώνουμε μεγαλύτερες εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ χωρίς κανένα αντίκρυσμα στην περίθαλψη και στη σύνταξη.

Link to comment
Share on other sites

παι δια και εγω την ιδια γνωμη με εσας εχω!Το μονο που ηθελα να τρωτησω ειναι τι κανουμε τωρα, σπευδουμε να δηλωσουμε αμεσα τα ακινητα για να μη μεινουν εκτος;και τι λεμε στον πελατη μετα;συγγνωμη, δεν εγτεγα εγω αλλα το τεε;δε νομιζω....

Link to comment
Share on other sites

το ΤΕΕ πολύ απλά θέλει να γίνει τσαμπα μάγκας... αφού όταν καταρτιζόταν το μεσοπρόσθεσμο (που επιβάλλει τις αυξήσεις αυτές) σφύριζε αδιάφορα και έκανε "το κουνέλι" μπροστά στους πολιτικούς του προϊστάμενους... τώρα που τα γεγονότα είναι τετελεσμένα, άρχισαν να σκούζουν γιατί καταλαβαίνουν ότι μάλλον θα αρχίσουν να πέφτουν ψιλές από τα ίδια του τα μέλη... λες κι άν κλείσει το σύστημα των αμοιβών και των αυθαιρέτων "κάτι τρέχει στα γυφτικα" για ένα ήδη "παραλυμένο" και "φαλιρισμένο" κράτος Στους μόνους που θα κάνει ζημιά ήμαστε πάλι εμείς...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ ότι ο επίσημος φορέας μας άργησε να κινητοποιηθεί και πράγματι έκανε την πάπια ουκ ολίγες φορές. Επίσης συμφωνώ ότι θα υποστούμε ζημιά. Όμως, υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλος τρόπος πίεσης προς το κράτος; Με εισφορές που μπορεί να φτάνουν και σε 98% αύξηση, υπάρχει περίπτωση να ακουστεί κανείς μηχανικός, αν δεν προκύψει πίεση στα προσδοκόμενα έσοδά του κράτους; Σε έναν αγωνα δεν γίνεται διαφορετικά; Θα έχουμε και απώλειες και αυτές θα είναι τα λιγότερα έσοδά μας.

Link to comment
Share on other sites

Εχεις απόλυτο δικαιο, παντα πρεπει να θυσιασεις κατι για να κερδισεις κατι αλλο και κανενας αγωνας δεν κερδιζεται χωρις θυσιες.......Εν αναμονη λοιπον των εξελιξεων.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι μολις πριν λίγο μπήκα στο σύστημα των αυθαιρέτων; Εσείς τι παρατηρείτε; Υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ή οχι; Πάντως αλλάζοντας νουμερα σε υποθέσεις που ακόμα δεν έχω υποβάλει, τα πρόστιμα υπολογίζονται.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.