Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόσο μπορεί να εξέχει το υπόγειο από το έδαφος σε εκτός οικισμού οικοδομή?


ntemhs

Recommended Posts

@ΚΑΝΑ θεωρώ πως ναι, καθώς πάω σύμφωνα με την περ. ε) της παρ. 4 . ίσως αυτό που πρέπει να κάνω είναι να μετακινήσω την δεξαμενή για την εξυπηρέτηση του κτιρίου στο εντός περιγράμματος, ώστε να ικανοποιώ το "με τις απαραίτητες για την λειτουργία τους εγκαταστάσεις" αναφερόμενο στις πισίνες, θεωρώντας ότι η δεξαμενή υπερχείλισης και το αντλιοστάσιο αποτελούν τέτοιες εγκαταστάσεις.

Ο λόγος που θεώρησα ότι μπορεί να εξέχει του διαμορφωμένου είναι ότι στην παρ. 6 γίνεται αναφορά για κατασκευές κάτω από την οριστική στάθμη και ότι ενώ οι πισίνες και οι εγκαταστάσεις τους περιλαμβάνονται εκεί, αναφέρονται νωρίτερα και στην περ. ε της παρ. 4 χωρίς να γίνεται αναφορά στην καθ' ύψος σχέση τους με το οριστικά διαμορφωμένο. 

Δεν ξέρω βέβαια, μπορεί να το έχω προσεγγίσει τελείως λάθος! (είναι η πρώτη μου μελέτη) 😅

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

καλησπερα,επειδη εχω μπερδευτει για υπογεια σε οικισμους κατων των 2000 κατοικων για να μην μετρανε στην δομηση πρεπει να ειναι κατω απο το εδαφος εξ ολοκληρου η επιτρεπεται να εξεχουν 1,20 μ ?

ευχαριστω

 

Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

H ίδια δημοσίευση σε διαφορετικά θέματα και ενότητες του φόρουμ δεν επιτρέπεται. Παραμένει σε ισχύ μόνο η παρούσα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

akis73

Edited by akis73
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.