Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τροποποιήσεις σε στοιχεία οριστικά υποβληθέντων ΠΕΑ


Inzaghi

Recommended Posts

Στο buildingcert δεν θέλει κάποια αλλαγή. Πρέπει όμως να αλλάξεις και το παράρτημα 7 βάση των νέων δεδομένων.

Edited by tsx
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Έκανα ανάκληση εξαιτίας μιας παράληψης σε δεδομένο που έβαλα. Εγκρίθηκε η ανάκληση και ξαναελέγχοντας βρήκα ένα ακόμα λάθος (δεν είχα ορίσει τη διαχωριστική επιφάνεια σε ΜΘΧ, την είχα ορίσει ως επιφάνεια του θερμαινόμενου στις αδιαφανείς του διαμερίσματος). Με την επιπλέον διόρθωση (που δεν είχα επικαλεστεί στο αίτημα ανάκλησης) δεν αλλάζει η κατάταξη του κτιρίου αλλά μόνο η υπολογιζόμενη ετήσια κατανάλωση. Να την κάνω τη διόρθωση ή όντως υπάρχει κίνδυνος κυρώσεων για αλλαγή σε δεδομένο που δεν είχα επικαλεστεί?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλημέρα. Έκανα ΠΕΑ για το εξοικονομώ και έκανα λάθος στον όροφο,. Από την τράπεζα μου είπαν να τους δώσω το προσάρτημα αλλά αυτό είναι μόνο για αλλαγές στις προτάσεις αν δεν κάνω λάθος. Συνεπώς πρέπει να κάνω ανάκληση του ΠΕΑ?

Link to comment
Share on other sites

Κάνε ανάκληση του ΠΕΑ.

Μπορείς να το διορθώσεις και με προσάρτημα (κάνει για κάθε αλλαγή), αλλά στο δεύτερο ΠΕΑ θα συνεχίσει να υπάρχει το λάθος και ούτε εκεί δεν μπορείς να το διορθώσεις.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ναι έχεις δίκαιο συνάδελφε για να μην υπάρχει πρόβλημα με το 2ο πεα θα κάνω ανάκληση. Αυτό μου είπαν και από το buildingcert. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εκανα το ιδιο λαθος και εγω σε ενα ΠΕΑ για εξοικονομω, δλδ εγραψα λαθος οροφο 3ο αντι για 2ο , με μπερδεψε λιγο ενα μεσοπατωμα που εχει η οικοδομη. Απ την αλλη βεβαια στην φωτογραφια που βαζω πανω στο πιστοποιητικο μαρκαρω με κοκκινο το διαμερισμα οποτε φαινεται το σωστο.

Η τραπεζα μου ειπε οτι θελουν να γραφεται σωστα ο οροφος.

Τωρα βεβαια δεν ειναι καιρος για ανακλησεις , οποτε δεν θα ηθελα να κανω ανακληση, θα κανω την ιστορια με το προσαρτημα και βλεπουμε..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ...ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΑ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ Κ ΔΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ..ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ..ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΑ Κ ΤΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ:

Εξετάζοντας τους λόγους που επικαλείστε για την ανάκληση του ΠΕΑ με αρ. πρωτ.21792/2013, το αίτημα δεν γίνεται δεκτό.Το ΠΕΑ επανήλθε στη λίστα των οριστικά υποβληθέντων ΠΕΑ και ισχύει κανονικά!Ο συνεργάτης της ΕΥΕΠΕΝ που εξέτασε το αίτημα έκανε τα παρακάτω σχόλια:-------------------------------To αίτημά σας απορρίπτεται.Σχετικά με τα ΠΕΑ που εκδίδονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ?οίκον» σας επισημαίνουμε ότι, σε περίπτωση:1.αλλαγής των προτεινόμενων παρεμβάσεων ή/και2.λανθασμένης αναγραφής του ονόματος του ιδιοκτήτη, της διεύθυνσης του ακινήτου καιτου ταχυδρομικού κώδικα,το ΠΕΑ δεν ανακαλείται και δεν αντικαθίσταται.Στην πρώτη από τις παραπάνω περιπτώσεις, ο ενεργειακός επιθεωρητής συμπληρώνει τοσυνημμένο προσάρτημα, περιγράφοντας, ως μία ενιαία πρόταση, το σύνολο τωνσχεδιαζόμενων παρεμβάσεων.Στη δεύτερη περίπτωση, τα ορθά στοιχεία συμπληρώνονται στο πεδίο του προσαρτήματος«Παροράματα».Διευκρινίζεται ότι το προσάρτημα δεν υποβάλλεται ηλεκτρονικά και μπορεί νααναζητηθεί στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.buildingcert.gr [Πληροφοριακό Υλικό].

επιπλεον μου ανεφεραν οτι υπαγομαι στισ κυρωσεισ του Ν.4122/2013......!!!!!!

ειναι δυνατον??????επειδη δν εγραψα στο προσαρτημα τα προτεινομενα σεναρια.......?????????

ειχε κανεισ αλλοσ αναλογο προβλημα κ πωσ το αντιμετωπισε????

Link to comment
Share on other sites

Για αλλαγές στις προτεινόμενες παρεμβάσεις, δίνεις προσάρτημα. Δεν χρειάζεται ανάκληση. Όπως ακριβώς σου τα γράφουν στην απάντησή τους.

Link to comment
Share on other sites

Για αλλαγές στις προτεινόμενες παρεμβάσεις, δίνεις προσάρτημα. Δεν χρειάζεται ανάκληση. Όπως ακριβώς σου τα γράφουν στην απάντησή τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POST Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΟΜΩΣ Κ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΑΓΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 4122/2013????

ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΤΛΦ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΤΩ 'Η ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ???

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.