Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τροποποιήσεις σε στοιχεία οριστικά υποβληθέντων ΠΕΑ


Inzaghi

Recommended Posts

Συναδελφοι βοηθηστε και μενα που εμπλεξα  με τη τραπεζα,

στο 1ο πεα για εξοικονομω στο ονομα ιδιοκτητη εγραψα και το πατρικο ονομα της ιδιοκτητριας και 

σημερα μου ζητησαν απο τη τραπεζα να διορθωθει με προσαρτημα.Αρχικως πως συμπληρωνεται?,

δευτερον το υποβαλλω καπου ηλεκτρονικα? και τελος στο 2ο πεα θα μπορω να διορθωσω το ονομα ή 

θα πρεπει παλι προσαρτημα?

Καλεσα το helpdesk αλλα δεν απαντανε και υπαρχει βια χρονικη.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παρτο, συμπληρωσε το και κανε ο,τι θελουν

Ετσι κι αλλιως το προσαρτημα ειναι μονο για να κανεις νεα σεναρια και για να γραφεις στα παροραματα ο,τι παπαδες θελει ο καθε χαρτογιακας για να ολοκληρωσει τη δουλεια του.

prosartima_pea.doc

Link to comment
Share on other sites

Όπως τα γράφει ο Inzaghi.. Μέχρι στιγμής στο εξοικονόμηση έχω 2/3 προσαρτήματα (αν και υπάρχει πιθανότητα να γίνουν 3/3)  :D . Δεν το υποβάλλεις ηλεκτρονικά, το δίνεις στην τράπεζα και εκεί τελειώνει η ιστορία. Όμως στο 2ο ΠΕΑ το "λάθος" θα συνεχίσει να υπάρχει (όνομα, ή αριθμός διαμερίσματος, ή διεύθυνση, κοκ), οπότε και εκεί κολλάς ένα προσάρτημα όμοιο με αυτό που υπέβαλλες στο 1ο ΠΕΑ.. 

Edited by Earl
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συνάδελφοι παρακαλώ μια βοήθεια. Είναι το πρώτο μου ΠΕΑ για εξοικονομω και έχω πρόβλημα. Ο ιδιοκτήτης μου δήλωσε ότι το κτίριο κατασκευάστηκε το 1975 και νομιμοποιήθηκε με άδεια του 1993. Έτσι δήλωσα ως έτος κατασκευής το 1975. Η άδεια όμως τελικά που είχε βγάλει ο μηχανικός το 1993 δεν ήταν άδεια νομιμοποίησης όπως μου είπε, αλλά άδεια ανέγερσης νέου κτιρίου (κάτι που δεν το πρόσεξα τότε). Τώρα από την τράπεζα υπάρχει πρόβλήμα. Τι μπορώ να κάνω? Σκέφτηκα να πάρει ο ιδιοκτήτης από τη ΔΕΗ βεβαίωση πρώτης ηλεκτροδότησης ώστε να αποδειχθεί ότι το κτίριο υπήρχε πριν το 1993, καθώς και να προσκομίσει ότι συμβόλαια υπάρχουν πριν το 1993. Όμως φοβάμαι ότι πάλι δε θα αποδεικνύεται ως έτος κατασκευής συγκεκριμένα το 1975 γιατί μάλλον μου το είπε λίγο στο περίπου, απλά θα φαίνεται ότι σίγουρα είναι πριν το 1993. Θα το δεχτούν λέτε? Και πως πρέπει να γίνει η διαδικασία? Με προσάρτημα? Η να αλλάξω εγώ το έτος κατασκευής και να βάλω το 1993? Και αν ναι πρέπει να κάνω ανάκληση η πάλι με προσάρτημα?

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα πάρε την άδεια του 1993 και δες αν εμπεριέχει το ακίνητο του 1975.

 

Αν ναι καλύπτεσαι ως προς την νομιμόηττα του (για την τράπεζα)

 

Στην συνέχεια θα διορθώσεις το έτος ανέγερσης με ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν σας έδωσα να καταλάβετε. Η άδεια του 1993 αφορά το εξεταζόμενο κτίριο. Δηλαδή παρουσιάζει στα σχέδια το κτίριο του 1975 όπως είναι, μόνο που υποτίθεται ότι δεν υπήρχε και θα χτιζόταν μετά την έκδοση της αδείας. Τώρα πως έγινε αυτό και γιατί, μη με ρωτήσετε, δε ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Συνάδελφοι θα ήθελα την βοήθειά σας.για κτίριο που περιλαμβάνει κατοικία στον πρώτο όροφο και αποθήκες και λεβητοστάσιο στο ισόγειο και ενώ εχει γίνει ενεργειακή μελετη στην κατασκευή του, ο ιδιοκτήτης τωρα θέλει να κάνει αλλαγή χρήσης των δυο από τις 3 αποθήκες του ισογείου σε κατοικία.το σύνολο του ισογείου που θα γινει κατοικία είναι <50 τ.μ. αλλά μαζί με την αποθήκη ξεπερνά τα 70 τ.μ. πρεπει να γινει ενεργειακή μελέτη για το ισόγειο σαν σύνολο ή λόγω των τ.μ μπορώ να την γλιτώσω?σε περίπτωση που κάνει και αλλη αλλαγη χρήσης και ο κατοικίσιμος χώρος ξεπεράσει τα 50 τ.μ. τότε το καταλαβαίνω οτι πρέπει  να γίνει ενργειακή μελέτη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σε ΠΕΑ για ενοικίαση, έκανα τη μελέτη με υπολογισμούς για 2ο όροφο μιας πολυκατοικίας, ενώ είναι ο 3ος. Το -μεγάλο- θέμα είναι ότι κανονικά είναι στον τελευταίο όροφο το διαμέρισμα και συνεπώς θα έπρεπε να υπολογίσω και την επιφάνεια της οροφής στην όλη διαδικασία. Λάθος επισήμανση υπάρχει και στη φωτογραφία, όπου έχω κυκλώσει το διαμέρισμα του 2ου ορόφου αντί του ορθού 3ου (και τελευταίου). Να κάνω ανάκληση? 

Edited by dimitrisla
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.