Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νομιμοποίηση ρυμοτομούμενου τμήματος οικοδομής


Recommended Posts

Από αντίστοιχη εμπειρία με Ν1337 (δεν το ξεκίνησα απλά το τελείωσα) εξαιρέθηκε της κατεδάφισης μόνο το εντός ΡΓ τμήμα. Το υπόλοιπο είναι ακόμα προς κατεδάφιση.

Αλλά ο νόμος εκείνος εφαρμόζονταν από τις πολεοδομίες και δεν υπήρχαν ερωτοαπαντήσεις αλλά επίσημες απαντήσεις, όπως στον Ν3843. Τώρα που έβαλαν εμάς στο παιχνίδι έχουμε μόνο ερωτοαπαντήσεις.....

Όταν θα μπουν και οι πολεοδομίες στο παιχνίδι (έλεγχος του ποσοστού) θα γίνει χαμός από εγκυκλίους....

Τότε θα κλάψει αρκετός κόσμος..... (Μακάρι να μην είμαι μέσα στο δείγμα, διότι τα λάθη μας μερικές φορές δεν τα αντιλαμβανόμαστε όταν τα κάνουμε)

Edited by Faethon11
Link to comment
Share on other sites

δεν είπαμε μια λωρίδα πλάτους 2 μέτρων επί κάποιο μήκος. Αυτό είναι υπό συζήτηση. μιλάω για ελάχιστο πλάτος λωρίδας 10 πόντους ,20, 30. μην τα ψειριάζουμε. δε θα έρθει ποτε κανείς να τους πει σας παίρνουμε το σπίτι γιατί είναι παράνομα τα 3 - 20 εκ που έχω εγώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Συνάδελφοι, ξαναφέρνω το θέμα 2 χρόνια μετά.
Σε οικόπεδο εμβαδού 4150 τ.μ. χτίστηκε το 1977 κτίριο ισογείου και 1ου ορόφου συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. Δεν έγινε σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας και φαίνεται ως μια ιδιοκτησία, ενώ είναι 3 διαμερίσματα και 3 καταστήματα. Στην πορεία έγινε ρυμοτομικά σχέδιο και ρυμοτομείται παραπάνω απο το 50% του κτιρίου. Υπάρχουν αυθαιρεσίες σε όλο το κτίριο. Ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει σύσταση οριζοντίου τώρα. Βεβαίωση για την μη ύπαρξη αυθαιρέτου δεν μπορώ να δώσω και δεν γίνεται να γίνει τακτοποίηση σε ρυμοτομούμενο τμήμα. Δεν μπορεί να γίνει σύσταση οριζοντίου και να μεταβιβαστεί το ακίνητο? Πώς προτείνετε να κινηθώ? Επειδή ήρθε το σχέδιο πόλεως και του ''έκοψε'' το σπίτι στη μέση το έχει ''καταστρέψει'' τελείως?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.