Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάρια ΙΕΚΕΜ - ΤΕΕ


Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάω σε κάποιο από τα σεμινάρια και θα ήθελα όποιος έχει παρακολουθήσει να μου πει μία γνώμη.Αξίζουν γενικά?Επίσης τα σεμινάρια επιδοτούνται από το Τ.Ε.Ε αλλά μπορώ να πάρω και επιδότηση από το κράτος (π.χ. από τον Ο.Α.Ε.Δ μέσω Δ' ΚΠΣ) ?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω παρακολουθήσει 3 από αυτά και μπορώ να πω οτι έμεινα ικανοποιημένη. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο πες μου μήπως ξέρω κάτι παραπάνω.

Για επιδότηση μέσω ΟΑΕΔ δεν ξέρω αλλά δεν έχω ακούσει κανέναν που να το έκανε.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεις και στο νέο περιοδικό του Τ.Ε.Ε λέει και για " Ενεργειακή Απόδοση κτιρίων " το οποίο έκλεισε.. και το "real estate - διαχείριση ακίνητης περιουσίας".Έχεις πάει σε κάποιο από αυτά?Οι "πολεοδομικές διατάξεις - διαδικασία έκδοσης αδειών" έχουν νόημα αν ασχολείσαι ήδη με αυτά και δουλεύεις σε γραφείο?

Link to comment
Share on other sites

Έχω παρακολουθήσει τα δύο τελευταία.

Το "Real Estate-Διαχείριση ακίνητης περιουσίας" το συστήνω ανεπιφύλακτα αν σε ενδιαφέρει το θέμα. Το κάνει ο κ.Τερζάκης, ο οποίος είναι και πολύ μεταδοτικός. Σου δίνει ένα κάρο φωτοτυπίες και ένα cd. Ασχολείται με μεσιτικά, φορολογικά, νομικά, χρηματοοικονομικά και πολλά άλλα, όσο βέβαια είναι δυνατό λόγω πίεσης χρόνου. Προσωπικά το βρήκα τρομερά ενδιαφέρον.

Δες το πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ:

http://portal.tee.gr/portal/page/portal/IEKEM_TEE/AYTOXRHMATODOTOYMENA_SEMINARIA/AYTOXRKOD55

 

Όσον αφορά το "Πολεοδομικές διατάξεις - διαδικασία έκδοσης οικοδομικών αδειών" το παρακολούθησα και αυτό αλλά έχασα αρκετά μαθήματα εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Είναι χωρισμένο σε ενότητες και κάθε ενότητα τη διδάσκει διαφορετικός συνάδελφος (οι πιο πολλοί είναι υπάλληλοι σε Πολεοδομικά γραφεία - για παράδειγμα την πρώτη ενότητα την διδάσκει η κ.Μπούτου που ήταν διευθύντρια στην Πολ.Αργυρούπολης και τώρα νομίζω δουλεύει για το ΠΕΧΩΔΕ ή κάτι τέτοιο). Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από αυτά τουλάχιστον που παρακολούθησα. Αν ήδη έχεις κάποια εμπειρία, τότε κάποια πράγματα θα τα ξέρεις αλλά θεωρώ οτι εξακολουθεί να έχει νόημα γιατί θα έχεις και πιο εύστοχες απορίες. Κάποιος που μόλις ξεκινά αποκλείεται να μπορέσει να απορροφήσει τον όγκο των πληροφοριών. Καλύτερα δηλαδή να έχεις μια μικρή εμπειρία, θα "πιάσεις" πιο πολλά, και τα "ψιλά" γράμματα. Εγώ σκέφτομαι να το ξαναπαρακολουθήσω γιατί έχασα πολλά μαθήματα.

 

Συνοψίζοντας δηλαδή, νομίζω οτι αξίζουν και τα δύο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ.Πολύ κατατοπιστική.Να σε ρωτήσω αφού ασχολείσαι με πολεοδομίες και τα μαθαίνεις στην πράξη γιατί θες να ξαναπάς στο "Πολεοδομικές διατάξεις - διαδικασία έκδοσης οικοδομικών αδειών" ?Μήπως είναι υπερβολή?

Link to comment
Share on other sites

Να εκφράσω το παράπονό μου ότι τίποτα απο αυτά δεν γίνεται στην Θεσσαλονικη!! Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι προς το παρόν το μόνο σεμινάριο που οργανώνεται εδώ πάνω είναι αυτό για τους Ενεργειακούς επιθεωρητές. Από Νοέμβριο που θα τελειώσει η μετακόμιση στο νέο κτήριο στην Μ.Αλεξάνδρου ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες.

 

@anka: Αν δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να ανεβάσεις κάποιο υλικό για το "Real Estate-Διαχείριση ακίνητης περιουσίας" ?

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε ckiriako, δεν ξέρω, μπορεί στο παρελθόν να γινόταν. Εγώ "μιλάω" για την παρούσα στιγμή που το έψαξα με αφορμή τα παραπάνω Post. Πάντως πουθενά αλλού δεν είχα δεί ανάλογο ερέθισμα.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω σημερα ειδα στο δελτιο τον πινακα με τα σεμιναρια και μου εκανε εντυπωση που ελαχιστα γινονται εκτος αθηνων..

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, δεν ξέρω αν μπορώ να τα ανεβάσω στο forum για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων.

Θα συνεννοηθώ με τον υπεύθυνο και θα σας πω. Πάντως θα κάνω ένα ξεκαθάρισμα και ό,τι αφορά μη πνευματική περιουσία όπως πχ νόμους κλπ, θα τα ανεβάσω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.